Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Idéz

majd ha lesz plázs meg dunaterasz (vagy mi az ami a müegyetem elött szokott lenni nyáron) oda lehet menni lerészedegni...mondjuk az nemzárt de a célnak megfelel :(

Jó ötlet... A Petőfi és Lágymányosi között van most épp egy elfekvő... :roll: :lol: Persze az télleg csak akkor jó, ha nem esik az eső, meg nem árad a duna... :lol:

Elküldve

Most lépek, hétvégén korlátozva leszek itt jelen...

Raszti: Ha vmi van, hívj!

Csőváz, písz, riszpekt, csocsi, hali, jó hétvégét mindenkinek meg minden! :(

Elküldve
  Idéz
Értem. Eddig össz két fényezetlen tükrű G-t láttam, az egyik agy áruszállító caravan volt. A Tied ClassicII? Talán azok némely típusának fekete, ha jól tudom... De lehet, h tévedek.

Köszi az elismerő szavakat :!: A "lé"-ről ne is beszéljünk... Egyetértünk...

Tal-ügyben töröm ám a fejem :!: Azért nem lesz tartós a szar idő! Tal6unk akár a Duna-parton, akár Pesten, akár Budán. Tessék: pesti oldal, Dráva u. végén, alsó rakpart (a Helia hotel alatt, ahol a helikopterek leszállnak, amikor Forma1 van). Csak 1 5let... Az időpont 1eztetés kérdése. Vmelyik késő du-kora este... Írjatok!

Igen az enyém Classic II, de a Classic feliratot már Amusing cartárssal ügyesen ltávolítottuk. Na jó, ő szedte le én meg néztem :(

Mondjuk szerencséra pirossal passzol a fekete :lol:

Elküldve
  Idéz

Üdv, NPasi!

Ya, remélem, minél előbb sikerül összehozni egy mítinget. Easy Star kúúúl zene, nekem egy koncert-cd-m van tőlük. Fent nevezett albumot ismerem, csak sajna, nem hallottam még. Ha esetleg a birtokodban van, az egy okkal több a találkozásra... :( :lol: :lol:

Peace

Na, majd valahogy eljuttatom. Majd pü-ben megbeszéljük.

Elküldve

Mikor már Classic lett, akkor csináltak egy olyat, hogy extralistára tettek "Díszcsomagot". Ez magába foglalja a fényezett tükröket és a (caravannál) azt a burkolatot, amin a rendszámvilágítás meg a zár van és a krómozott belső kilincseket. Valami 9e Ft-os extra.

Elküldve
  Idéz
Mikor már Classic lett, akkor csináltak egy olyat, hogy extralistára tettek "Díszcsomagot". Ez magába foglalja a fényezett tükröket és a (caravannál) azt a burkolatot, amin a rendszámvilágítás meg a zár van és a krómozott belső kilincseket. Valami 9e Ft-os extra.

Én is így tudom. Valamelyik kereskedő megrendeli, valamelyik nem... :?

Nekem 1 hetet kellett várnom, mert szalonban volt az autó, viszont ha bármi más kellett volna rá, akkor 8 hetet... :roll:

Elküldve

Sziasztok!

Van a barátomnak egy Renault 19-e fazsa kis 170 lovas gép..

De elromlott a lamda szonda benne... és hozatott egy újat!

Namármost mostantól kezdve az alapjárata ingadozik hideginditáskor annyira hogy néha lezuhan 500-alá és leál az autó! Viszont ha bemelegszik utánna nincs gond! De ha kiköti a szondát az alapjárat 1000 -és férfi nemiszerván megy a gép

Csak mindíg dicsekszek hogy itt a fórumban mindig van válasz a kérdésekre! Ezért megkért hogy kérdezzelek + benneteket!

Szerintetek? Valakinek valami 5let?

Elküldve

Nem értek egyet! Hiszen tök mind1 hogy milyen tipus lehetne Opel is! 8)

Szerintem! Légyszi vedd ugy hogy Opel-ra kérdem Opelosoktól!

Hiszen itt erről arról beszélünk! :( (ez szerintem simán belefér)

((kanyarózhattam volna hogy opel, de őszinte voltam))

:oops:

Elküldve

hali. kérdésem az lenne hogy a 2003 as 1.2 astrában ki akarom szedni a katalizátort, kérdezném vki csinált e ilyet és nem e volt gond a lambdaszondávol(hanem jól írtam bocsi). köszi. tegnap vettem úgyhogy lassan felrakom :D a képeket

Elküldve

Nekem ki volt szedve az autóbol igy ment sokáig!

De most vettem bele 1-et mert paráztam:

EREDMÉNY: Esküszöm szerintem jobban megy az autó!

A helyedben én Sport Hátsó dobot vennék ha nincs még! (+15% gyorsulás +20% teljesitmény És a ződ kártya is jó) Vagy komplett Sport rendzsert!

Elküldve
  Idéz
A helyedben én Sport Hátsó dobot vennék ha nincs még! (+15% gyorsulás +20% teljesitmény És a ződ kártya is jó)

:?: :?:

Elküldve
  Idéz

:?: :?:

veszek kettőt és nulla munkával simán 200 ló főlé megyek...Anti mmeg sz0pjon a nagytengellyel, pillangóval meg csippeléssel :( :lol: :lol:

bár gynitom a kolléga ezt erősen poénból írta

Elküldve

De :(

Most mi a bajotok?

Ha lecseréled a gyári kipuf rendzsert sport-rendszerre akkor simán jobb a teljesítnény gyorsulás végsebesség...... :lol:

(nem rosszabb akkor ki cserélné le??)

Mi ezen az érdekes? :roll: :wink:

Elküldve
  Idéz
De :(

Most mi a bajotok?

Ha lecseréled a gyári kipuf rendzsert sport-rendszerre akkor simán jobb a teljesítnény gyorsulás végsebesség...... :lol:

(nem rosszabb akkor ki cserélné le??)

Mi ezen az érdekes? :roll: :wink:

Ez rendben is van. Csak a 20% kicsit ütős... Mondjuk a 3-4% az már reális.

Elküldve
  Idéz
az mit jelent hogy paráztál??! a dob az biztos dob rajta de többet is eszik.

Miért enne többet azonos felhasználási körülmények között egy kisebb ellenállású rendszerrel??

Elküldve
  Idéz
Oké Oké nem emlékszem pontosoan!

Meg kell nézni az oldlaon!

Na megyek DVD-ni! Sziasztok! :(

Hát a magnumtunigról eddig csak rosszat hallottam, de elég megnézni az oldalukat enyhén parasztvakítós, hozzá nem értős a dolog. Persze szerintem. :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.