Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

Van itt bárki, vagy valakinek ismerőse aki belépett a Forensis-be? A 8Ft/l üzemanyag kedvezmény egész jól hangzik, de nem tudom lehet-e hátulütője a dolognak.

http://www.forensis.hu

Remélem ez nem minősül reklámnak vagy ilyesmi. Ha mégis, akkor töröljétek :icon1:

Lehet a 0,15 Ft miatt az ország legnagyobb kedvezménye? Két kollégámnak MOL-os tankoló kártyája van, az -8 Ft.

Elküldve

Sziasztok!

Van itt bárki, vagy valakinek ismerőse aki belépett a Forensis-be? A 8Ft/l üzemanyag kedvezmény egész jól hangzik, de nem tudom lehet-e hátulütője a dolognak.

Remélem ez nem minősül reklámnak vagy ilyesmi. Ha mégis, akkor töröljétek :icon1:

Én eddig Forensis-szel tankoltam. Nincs semmi hátsószándék benne. Agip kúton elfogadják -8ft.

Viszont Tigáz gázszolgáltató van nálunk (ENI csoport) és tőlük kaptam regisztráció után egy kártyát, amivel -10ft-ért tankolok az Agip-nál.

• Like 1
Elküldve

Kicsit azért drága. Mondjuk a Conrad sosem az olcsóságáról volt híres, de pl vaterán 3500-ért már van ilyen raktárról, tehát nem kell várni rá heteket, mint ebay-ről.

az a 3500as cucc valóban használható? mert azért annyit megérne a cucc....

Elküldve

Én DX-ről rendeltem, 15$ volt, és működik....

Erre én is kíváncsi lennék. Bár talán árban még a kipróbálható kategória..

Működik. ;)

• Like 1
Elküldve

Tökéletesen működik. Nem rég kaptam meg, azóta tesztelem. Még Windows Phone is használható, bár szegényesebb app van rá, mint androidos társaira.

imy

Elküldve Ma, 10:14

MaSt-R, on 02 Feb 2014 - 09:20 AM, said:snapback.png

Én DX-ről rendeltem, 15$ volt, és működik....

Az ingyenes vagy a pro torque appot használod? És mely szenzorok küldik az adatokat? Nekem a pillanatnyi fogyasztás még rendben is lenne, de az átlagfogyasztás erősen optimista. :) Illetve az üzemanyag mennyiségét nem jelzi ki. A többi amit néztem az jónak tűnik..

Elküldve

Tökéletesen működik. Nem rég kaptam meg, azóta tesztelem. Még Windows Phone is használható, bár szegényesebb app van rá, mint androidos társaira.

Az ingyenes vagy a pro torque appot használod? És mely szenzorok küldik az adatokat? Nekem a pillanatnyi fogyasztás még rendben is lenne, de az átlagfogyasztás erősen optimista. :) Illetve az üzemanyag mennyiségét nem jelzi ki. A többi amit néztem az jónak tűnik..

Igen, ezek érdekes dolgok, nekem a Torque Pro van, az üzemanyag szintet az se mutatja, az átlag fogyasztást meg kb. mint a gyári fedkompok, pár decit pluszba rá kell számolni, de beállításoknál asszem van egy érték, amivel lehet finomítani (attól függően változtatva, hogy merre csal). A ScanMyOpel viszont literben mutatja az üzemanyag szintet.

Elküldve

Sziasztok.Az alábbi problémával kapcsolatban segitsen valaki.Van egy G astra m 1.7 dti beázik a pedálok alatt hűtőfolyadék.Opel szerviz álltal bevizsgálva azt a választ kaptam minden ok.Tartályból fogy a viz a radiátor jó,csövek rendben.Honnan kerül be a viz?Ebben kérem a segitségeteket.Köszönöm

Elküldve

Sziasztok!

Szia!

Én már 2 éve tag vagyok. Minden rendben van. Jár a 8 Ft mindig. Az elején még 10 Ft volt.

Egyéb költség nincs semmi. Most készülök Forensis telefon flottába is belépni.

A forensis alkatrész áruházban pedig 40% kedvezmény van az alkatrészekre. Nagyon jó árak vannak így.

• Like 1
Elküldve

Kicseréltem az előbb a stab.pálcát.Nem is tudtam,hogy azon 18-as csavar van,még jó hogy találtam itthon 18-as csillagkulcsot.Mondjuk csavart is adhatnának hozzá.Tavaly cseréltem a bal oldalit,de azon nem tűnt fel.Lehet 19-essel szedtem le? Persze hogy nincsen 18-as krovám.Holnap veszek egyet 20-assal együtt.Nemrég vettem 16-os gyertyakulcsot is,mert az sem volt itthon.Miért ilyen idióta méretek vannak az Astrán?

Elküldve

Kicseréltem az előbb a stab.pálcát.Nem is tudtam,hogy azon 18-as csavar van,még jó hogy találtam itthon 18-as csillagkulcsot.Mondjuk csavart is adhatnának hozzá.Tavaly cseréltem a bal oldalit,de azon nem tűnt fel.Lehet 19-essel szedtem le? Persze hogy nincsen 18-as krovám.Holnap veszek egyet 20-assal együtt.Nemrég vettem 16-os gyertyakulcsot is,mert az sem volt itthon.Miért ilyen idióta méretek vannak az Astrán?

Az miert a csavarok/gyarto hibaja ha nincs hozza szerszamod?
Elküldve

Az miert a csavarok/gyarto hibaja ha nincs hozza szerszamod?

Nem a gyártó hibája,de azért nem mindennapos méret a 18.Lehetett volna 17-es vagy 19-es.Életemben nem használtam 18-as meg 20-as kulcsot.Szerintem azért találnak ki nemnormális méreteket meg csavarokat,hogy ne buheráld otthon,hanem vidd szervízbe.van olyan készlet amiben nincs is 18 meg 20-as krova.

Elküldve

Nem a gyártó hibája,de azért nem mindennapos méret a 18.Lehetett volna 17-es vagy 19-es.Életemben nem használtam 18-as meg 20-as kulcsot.Szerintem azért találnak ki nemnormális méreteket meg csavarokat,hogy ne buheráld otthon,hanem vidd szervízbe.van olyan készlet amiben nincs is 18 meg 20-as krova.

Gastra futomuve nagyreszt 18as feju csavarokkal van osszerakva illetve a bolcsonel evjarat fuggoen van etorx is. Am szokott lenni akcio lidlaldi vonalon szerszamkeszletre 10eft korul. Teljesen hasznalhatoak es sok darabbol allnak.
Elküldve (edited)

Olyan etorx készletet már vettem.Nem veszek azért egy egész szerszámkészletet,elég lesz egy 18-as meg egy 20-as dugó és kész is az összes méret.5.5-est is szereztem,mert valahova meg az kellett.

Módosítva : Geopake
Elküldve

Bocsi az offért :-)

Facebook opel adok-veszek :-)

Orsos János

komplet vektra vezérlés uj nemérdekel

Elküldve

Üdv cartársak! :) néhány év után visszatértem közétek és remélem sokat tudok majd a fórumon lógni :) Az idő során lelkesedésem nem csökkent az autó illetve tuning iránt azóta is folyamatosan fejlesztem a gépet :) Szép estét nektek ! 1.2 gcc

Elküldve

Na kiégett az egyik nightbreaker.Nemrég írtam,hogy milyen jól bírja(1.5 éve).Most Hella longlifot raktam bele.Kiváncsi vagyok mennyire lesz hosszúéletű:)

Elküldve

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen gyerekülést használ (Römer/Britax, Besafe, Maxi) 0-18 vagy 9-18 nem isofixes kategóriában. Illetve utólag be lehete szerezni valahonnan az isofix rögzítést hátra (2001-es Y17DT Caravan)

Előre is köszönöm!

Elküldve (edited)

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen gyerekülést használ (Römer/Britax, Besafe, Maxi) 0-18 vagy 9-18 nem isofixes kategóriában. Illetve utólag be lehete szerezni valahonnan az isofix rögzítést hátra (2001-es Y17DT Caravan)

Előre is köszönöm!

Nekünk Römer King volt (ADAC teszt győztes) 2001-ben 36.000ft volt! :confused:

Két gyereket kiszolgált! Ezután adtuk el! Azon kívül, hogy a nap kicsit kiszívta a színét semmi baja nem volt.

Könnyen le lehetett szedni a huzatot és ki lehetett mosni. Egyetlen hátránya volt csupán, amit a biztonság miatt nem neveznék hátránynak, hogy elég nehéz volt. 8-10kg körül volt a súlya.

https://www.google.hu/search?q=r%C3%B6mer+king&client=firefox-a&hs=mS1&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&imgil=5og5fgyC_sksvM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn1.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcStw-5qRIzJ9m6Dgrjxtf41dzQRg9T9NHqXb9RPvJBnIVRBH5Gi%253B450%253B450%253BD-jjiiMkLm_gKM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.kindersitze-shop.de%25252Froemer-king-plus-big-giraffe-2013-p-3758.html&source=iu&usg=__0X1amKGptj9J200EODb-lxNI89Q%3D&sa=X&ei=E0rzUrbCBYrEsga0vYCoAg&ved=0CGEQ9QEwCA&biw=1366&bih=624#facrc=_&imgdii=_&imgrc=5og5fgyC_sksvM%253A%3BD-jjiiMkLm_gKM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kindersitze-shop.de%252Fimages%252F2011%252FRoemer%252FKING-plus%252F2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kindersitze-shop.de%252Froemer-king-plus-big-giraffe-2013-p-3758.html%3B450%3B450

Módosítva : gezoli
  • Like 1
Elküldve

Most meg kb. 70 ezer újonnan. Jófogáson láttam egyet 5000-ért is, bár nem helyben van, lehet elmegyek megnézni, lassan nálunk is esedékes lesz a csere.

Elküldve

Most meg kb. 70 ezer újonnan. Jófogáson láttam egyet 5000-ért is, bár nem helyben van, lehet elmegyek megnézni, lassan nálunk is esedékes lesz a csere.

Én is 5000-ért adtam el, mert senkinek nem kellett, de sokkal jobb állapotban volt mint ez! (Szajol)

Elküldve

A légzsák hibalámpa nem alszik el magától, csak tech2-vel lehet törölni.

Op-Comm-mal törölve lett.

...és máskor ne húzd szét, csak ha előtte leveszed az akkusarut és vársz pár percet. Amíg a csatlakozó szét van húzva, nem is szabad visszatenni az akkusarut.

Széthúzáskor és összedugáskor le volt véve az akkusaru. Széthúzott állapotban viszont csatlakoztattam az akkut.

Most a másik Astránál világít a lámpa ugyanis takarítás közben megbolygattam a vezetéket. Észrevettem, hogy már javítva volt a padlóból kijövő része. Jövő héten megy autóvillamossági szerelőhöz.

Elküldve

Üdv cartársak! :) néhány év után visszatértem közétek és remélem sokat tudok majd a fórumon lógni :) Az idő során lelkesedésem nem csökkent az autó illetve tuning iránt azóta is folyamatosan fejlesztem a gépet :) Szép estét nektek ! 1.2 gcc

üdv újra itt :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.