merenyi85 Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Sziasztok! Van itt bárki, vagy valakinek ismerőse aki belépett a Forensis-be? A 8Ft/l üzemanyag kedvezmény egész jól hangzik, de nem tudom lehet-e hátulütője a dolognak. http://www.forensis.hu Remélem ez nem minősül reklámnak vagy ilyesmi. Ha mégis, akkor töröljétek :icon1: Lehet a 0,15 Ft miatt az ország legnagyobb kedvezménye? Két kollégámnak MOL-os tankoló kártyája van, az -8 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Sziasztok! Van itt bárki, vagy valakinek ismerőse aki belépett a Forensis-be? A 8Ft/l üzemanyag kedvezmény egész jól hangzik, de nem tudom lehet-e hátulütője a dolognak. http://www.forensis.hu Remélem ez nem minősül reklámnak vagy ilyesmi. Ha mégis, akkor töröljétek :icon1: Én eddig Forensis-szel tankoltam. Nincs semmi hátsószándék benne. Agip kúton elfogadják -8ft. Viszont Tigáz gázszolgáltató van nálunk (ENI csoport) és tőlük kaptam regisztráció után egy kártyát, amivel -10ft-ért tankolok az Agip-nál. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Kicsit azért drága. Mondjuk a Conrad sosem az olcsóságáról volt híres, de pl vaterán 3500-ért már van ilyen raktárról, tehát nem kell várni rá heteket, mint ebay-ről. az a 3500as cucc valóban használható? mert azért annyit megérne a cucc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland GSI Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 az a 3500as cucc valóban használható? mert azért annyit megérne a cucc.... Erre én is kíváncsi lennék. Bár talán árban még a kipróbálható kategória.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 az a 3500as cucc valóban használható? mert azért annyit megérne a cucc.... Én DX-ről rendeltem, 15$ volt, és működik.... Erre én is kíváncsi lennék. Bár talán árban még a kipróbálható kategória.. Működik. ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 az a 3500as cucc valóban használható? mert azért annyit megérne a cucc.... Tökéletesen működik. Nem rég kaptam meg, azóta tesztelem. Még Windows Phone is használható, bár szegényesebb app van rá, mint androidos társaira. imy Elküldve Ma, 10:14 MaSt-R, on 02 Feb 2014 - 09:20 AM, said: Én DX-ről rendeltem, 15$ volt, és működik.... Az ingyenes vagy a pro torque appot használod? És mely szenzorok küldik az adatokat? Nekem a pillanatnyi fogyasztás még rendben is lenne, de az átlagfogyasztás erősen optimista. :) Illetve az üzemanyag mennyiségét nem jelzi ki. A többi amit néztem az jónak tűnik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Tökéletesen működik. Nem rég kaptam meg, azóta tesztelem. Még Windows Phone is használható, bár szegényesebb app van rá, mint androidos társaira. Az ingyenes vagy a pro torque appot használod? És mely szenzorok küldik az adatokat? Nekem a pillanatnyi fogyasztás még rendben is lenne, de az átlagfogyasztás erősen optimista. :) Illetve az üzemanyag mennyiségét nem jelzi ki. A többi amit néztem az jónak tűnik.. Igen, ezek érdekes dolgok, nekem a Torque Pro van, az üzemanyag szintet az se mutatja, az átlag fogyasztást meg kb. mint a gyári fedkompok, pár decit pluszba rá kell számolni, de beállításoknál asszem van egy érték, amivel lehet finomítani (attól függően változtatva, hogy merre csal). A ScanMyOpel viszont literben mutatja az üzemanyag szintet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
magyisz Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Sziasztok.Az alábbi problémával kapcsolatban segitsen valaki.Van egy G astra m 1.7 dti beázik a pedálok alatt hűtőfolyadék.Opel szerviz álltal bevizsgálva azt a választ kaptam minden ok.Tartályból fogy a viz a radiátor jó,csövek rendben.Honnan kerül be a viz?Ebben kérem a segitségeteket.Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Sziasztok! Van itt bárki, vagy valakinek ismerőse aki belépett a Forensis-be? A 8Ft/l üzemanyag kedvezmény egész jól hangzik, de nem tudom lehet-e hátulütője a dolognak. http://www.forensis.hu Remélem ez nem minősül reklámnak vagy ilyesmi. Ha mégis, akkor töröljétek :icon1: Szia! Én már 2 éve tag vagyok. Minden rendben van. Jár a 8 Ft mindig. Az elején még 10 Ft volt. Egyéb költség nincs semmi. Most készülök Forensis telefon flottába is belépni. A forensis alkatrész áruházban pedig 40% kedvezmény van az alkatrészekre. Nagyon jó árak vannak így. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Kicseréltem az előbb a stab.pálcát.Nem is tudtam,hogy azon 18-as csavar van,még jó hogy találtam itthon 18-as csillagkulcsot.Mondjuk csavart is adhatnának hozzá.Tavaly cseréltem a bal oldalit,de azon nem tűnt fel.Lehet 19-essel szedtem le? Persze hogy nincsen 18-as krovám.Holnap veszek egyet 20-assal együtt.Nemrég vettem 16-os gyertyakulcsot is,mert az sem volt itthon.Miért ilyen idióta méretek vannak az Astrán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Kicseréltem az előbb a stab.pálcát.Nem is tudtam,hogy azon 18-as csavar van,még jó hogy találtam itthon 18-as csillagkulcsot.Mondjuk csavart is adhatnának hozzá.Tavaly cseréltem a bal oldalit,de azon nem tűnt fel.Lehet 19-essel szedtem le? Persze hogy nincsen 18-as krovám.Holnap veszek egyet 20-assal együtt.Nemrég vettem 16-os gyertyakulcsot is,mert az sem volt itthon.Miért ilyen idióta méretek vannak az Astrán? Az miert a csavarok/gyarto hibaja ha nincs hozza szerszamod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Az miert a csavarok/gyarto hibaja ha nincs hozza szerszamod? Nem a gyártó hibája,de azért nem mindennapos méret a 18.Lehetett volna 17-es vagy 19-es.Életemben nem használtam 18-as meg 20-as kulcsot.Szerintem azért találnak ki nemnormális méreteket meg csavarokat,hogy ne buheráld otthon,hanem vidd szervízbe.van olyan készlet amiben nincs is 18 meg 20-as krova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Nem a gyártó hibája,de azért nem mindennapos méret a 18.Lehetett volna 17-es vagy 19-es.Életemben nem használtam 18-as meg 20-as kulcsot.Szerintem azért találnak ki nemnormális méreteket meg csavarokat,hogy ne buheráld otthon,hanem vidd szervízbe.van olyan készlet amiben nincs is 18 meg 20-as krova. Gastra futomuve nagyreszt 18as feju csavarokkal van osszerakva illetve a bolcsonel evjarat fuggoen van etorx is. Am szokott lenni akcio lidlaldi vonalon szerszamkeszletre 10eft korul. Teljesen hasznalhatoak es sok darabbol allnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 (edited) Olyan etorx készletet már vettem.Nem veszek azért egy egész szerszámkészletet,elég lesz egy 18-as meg egy 20-as dugó és kész is az összes méret.5.5-est is szereztem,mert valahova meg az kellett. Módosítva Február2, 2014 : Geopake Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Bocsi az offért :-) Facebook opel adok-veszek :-) Orsos János komplet vektra vezérlés uj nemérdekel 22 órája Hozzászólás Sándor Farkas kedveli ezt. Márton Válint made my day:D 22 órája · Tetszik · 4 Zsolt Ilyés Akkor ne vegyél 22 órája · Tetszik · 8 Orsos János kicsit nagy képüvagy nemgondolod 22 órája · Tetszik Zsolt Ilyés Te meg nem tudsz írni, nem gondolod? 22 órája · Tetszik · 14 János Frankó xD Ez jó így estére! 22 órája · Tetszik · 1 Orsos János merrelax haver beszélgethetnénk 22 órája · Tetszik · 1 János Frankó Egy ilyen bontotta szét az Omegámat az éjjel! 22 órája · Tetszik · 6 Zsolt Ilyés Nem vagyok a haverod 22 órája · Tetszik · 7 Orsos János nemvagy még az a szerencséd 22 órája · Tetszik Zsolt Ilyés Részvétem János Frankó 22 órája · Tetszik Zsolt Ilyés Viszont hogy mikor leszel innen kibaszva, érdekelne, meg hogy egyáltalán ki engedett ide be téged... 22 órája · Tetszik · 5 László Budácsik tartalmas kis beszélgetés vectra engem se de astra az érdekelne 22 órája · Tetszik · 1 Orsos János egyszer ugyis találkozunk akkormajd visszaveszel a nagyképüségedből megnézem az adatlapodat meg keresünk neagogy. 22 órája · Tetszik Zsolt Ilyés oké, hát tedd azt 22 órája · Tetszik Orsos János oké amikésik nem mulik tudod 22 órája · Tetszik Taskovics Attila ejj, de azért a 8 általánost kijárhattad volna! Írás ügyileg rád fért volna Apropó, a disznó ólra rá férne egy vakolás, meszelés, cserepezés, csatornázás, meg a kerítésre egy kis malter , Rá ne dőljön a fapados 1.6-osra, mert megkarcolja a "napszívta" műanyag lökhárítót és a szigszalag szemöldököt. :V 22 órája · Tetszik · 11 Orsos János eszt szemtőlszembe nemmernédigy elmondai mi kis kőcsőg 22 órája · Tetszik János Frankó Nemáár xD Disznóól xD 22 órája · Tetszik Dér Rezső Írj már még pár kommentet mielőtt kiraknak a 'csába, hagy röhögjünk 22 órája · Tetszik · 5 Eszes Zsolt fèl òràja folyamatosan nevetek:) 22 órája · Tetszik · 3 Márk Besze 22 órája · Tetszik Tamás Tömör Öröm volt benézni ide! 22 órája · Tetszik · 3 Gábor Dudás 22 órája · Tetszik Dávid Hadházi 8 altalanos?4elso 4 masodik 22 órája · Tetszik · 1 Gábor Dudás megkereslek= házhoz is szállítanak? 22 órája · Tetszik · 2 Tamás Tömör LoL szerintem az óvodája sincs meg.. 22 órája · Tetszik · 1 Vincze István na még 22 órája · Tetszik · 1 Orsos János meg baszod a dolgozó lány anyád tőmőr tamés bébi dzsúzzz 22 órája · Tetszik Tamás Tömör Házhoz! "neagogy"! 22 órája · Tetszik · 1 Márton Válint :DDDDDDD 22 órája · Tetszik Dér Rezső Várjatok, fordítok:Nagyon vicces vagy Tömör Tamás, értékelem a poénod de tisztességesen elvégeztem az elkezdett oktatási intézményeimet ezért nem értem a hozzászólásod 22 órája · Tetszik · 15 Tamás Tömör Ennyire perverz nem vagyok Janika! 22 órája · Tetszik Gábor Dudás kedves János! ezen szép szavaid után szerinted bárki venne is tőled bármit? 22 órája · Tetszik Gábor Dudás vagy én is csináljam meg a muterom? (már alszik és nem 1 háztartásban élünk) 22 órája · Tetszik Dér Rezső ,,Itt tanult: K.J. Somaiya College of Science and Commerce"Lehet hogy ez csak egyfajta tájszólás, nézzük el neki 22 órája · Tetszik · 4 Varga Zsolt :DD 22 órája · Tetszik János Frankó Nem látom a hozzászólásokat! 22 órája · Tetszik Sándor Kömüves hát ez murvajó. az általános iskolai oktatás legalja. 22 órája · Tetszik · 2 Tamás Tömör Pedig itt vannak. 22 órája · Tetszik Orsos János ebből apehk gondotok is lehet aszt tudjátok ugye. 22 órája · Tetszik Dávid Hadházi Gyujti a bacsi a hadsereget ellenunk.mindenkit megkeres :)) 22 órája · Tetszik Márk Besze Énse 22 órája · Tetszik Tamás Tömör Megadóztatják a szavainkat? Vagy mi? 22 órája · Tetszik · 3 Sándor Kömüves apeh már nem is létezik 22 órája · Tetszik · 4 János Lantos engem se... 21 órája · Tetszik · 3 Balázs Haris Apeh(NAV)-nál inkább neked kéne aggódnod, hogy munkanélkül honnan vettél béjjemwét 21 órája · Tetszik · 9 Dávid Szalóki https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../1560712... 21 órája · Tetszik · 3 János Frankó 21 órája · Tetszik Gábor Dávid veKtra! XD 21 órája · Tetszik · 2 Dér Rezső Biztos onnan van a béjemvé, hogy megosztott egy "Pénzfa" és egy "Négylevelű Lóhere" képet, amúgy Kedves János Úr, írjon már vagy már nincs semmi kérdés/kérés/hirdetés? Vectra vezérlés eladó vagy keres egyet, mihez való? Mennyiért? Gyártmány? Ár? Vagy csak vigyem el nyugodtan mert mindegyikre jó mert univerzális és egyébként is, komojj ücletember nem hazudik...? 21 órája · Tetszik · 3 Ne Máá A Devecseri Batman és a vezérlés szett 20 órája · Tetszik · 3 Tamás Mészáros :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD agyhalott! 20 órája · Tetszik · 1 Tamás Mészáros hát ezt dolgozó lány jól esett így elolvasni estére :DDD Orsós Ronaldo használt vezérlést venne a vektrába, és aki nem ad el neki, annak a néhány éve megszűnt APEH mekbasza a kúrva anyját!!! mekkora film lenne ebből... 20 órája · Tetszik · 12 Eredits Kálmán 16 órája · Tetszik Juhász Tamás :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 3 órája · Tetszik · 1 Dávid Flautner olajos a kezem, és megpróbáltam letörölni a könnyeimet... b.sszátok meg mind 2 órája · Tetszik · 9 Sütő Tamás :D:D:D: :D:D: :D:D: :D:D:D:D 2 órája · Tetszik · 1 Sütő Tamás https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/.../1467213...szemtől szembe nem mernéd !!!!! :DDDDD megkeresünk "neagogy" :DDDDDDDDD 2 órája · Tetszik · 3 Dávid Flautner Öntapis "morci" szigorúan indexig nem kiérve megvan? 2 órája · Tetszik · 4 Sütő Tamás de a házfelújítási tippek is odab.sztak 2 órája · Tetszik · 1 János Frankó kb. egy órája · Tetszik · 5 Sütő Tamás amúgymeg a VEKTRA 2 KÁ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Üdv cartársak! :) néhány év után visszatértem közétek és remélem sokat tudok majd a fórumon lógni :) Az idő során lelkesedésem nem csökkent az autó illetve tuning iránt azóta is folyamatosan fejlesztem a gépet :) Szép estét nektek ! 1.2 gcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Na kiégett az egyik nightbreaker.Nemrég írtam,hogy milyen jól bírja(1.5 éve).Most Hella longlifot raktam bele.Kiváncsi vagyok mennyire lesz hosszúéletű:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kutymorg Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen gyerekülést használ (Römer/Britax, Besafe, Maxi) 0-18 vagy 9-18 nem isofixes kategóriában. Illetve utólag be lehete szerezni valahonnan az isofix rögzítést hátra (2001-es Y17DT Caravan) Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 (edited) Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy ki milyen gyerekülést használ (Römer/Britax, Besafe, Maxi) 0-18 vagy 9-18 nem isofixes kategóriában. Illetve utólag be lehete szerezni valahonnan az isofix rögzítést hátra (2001-es Y17DT Caravan) Előre is köszönöm! Nekünk Römer King volt (ADAC teszt győztes) 2001-ben 36.000ft volt! :confused: Két gyereket kiszolgált! Ezután adtuk el! Azon kívül, hogy a nap kicsit kiszívta a színét semmi baja nem volt. Könnyen le lehetett szedni a huzatot és ki lehetett mosni. Egyetlen hátránya volt csupán, amit a biztonság miatt nem neveznék hátránynak, hogy elég nehéz volt. 8-10kg körül volt a súlya. https://www.google.hu/search?q=r%C3%B6mer+king&client=firefox-a&hs=mS1&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&imgil=5og5fgyC_sksvM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn1.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcStw-5qRIzJ9m6Dgrjxtf41dzQRg9T9NHqXb9RPvJBnIVRBH5Gi%253B450%253B450%253BD-jjiiMkLm_gKM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.kindersitze-shop.de%25252Froemer-king-plus-big-giraffe-2013-p-3758.html&source=iu&usg=__0X1amKGptj9J200EODb-lxNI89Q%3D&sa=X&ei=E0rzUrbCBYrEsga0vYCoAg&ved=0CGEQ9QEwCA&biw=1366&bih=624#facrc=_&imgdii=_&imgrc=5og5fgyC_sksvM%253A%3BD-jjiiMkLm_gKM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kindersitze-shop.de%252Fimages%252F2011%252FRoemer%252FKING-plus%252F2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kindersitze-shop.de%252Froemer-king-plus-big-giraffe-2013-p-3758.html%3B450%3B450 Módosítva Február6, 2014 : gezoli 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 Most meg kb. 70 ezer újonnan. Jófogáson láttam egyet 5000-ért is, bár nem helyben van, lehet elmegyek megnézni, lassan nálunk is esedékes lesz a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 Most meg kb. 70 ezer újonnan. Jófogáson láttam egyet 5000-ért is, bár nem helyben van, lehet elmegyek megnézni, lassan nálunk is esedékes lesz a csere. Én is 5000-ért adtam el, mert senkinek nem kellett, de sokkal jobb állapotban volt mint ez! (Szajol) Link to comment Megosztás: More sharing options...
psych0 Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 A légzsák hibalámpa nem alszik el magától, csak tech2-vel lehet törölni.Op-Comm-mal törölve lett. ...és máskor ne húzd szét, csak ha előtte leveszed az akkusarut és vársz pár percet. Amíg a csatlakozó szét van húzva, nem is szabad visszatenni az akkusarut.Széthúzáskor és összedugáskor le volt véve az akkusaru. Széthúzott állapotban viszont csatlakoztattam az akkut.Most a másik Astránál világít a lámpa ugyanis takarítás közben megbolygattam a vezetéket. Észrevettem, hogy már javítva volt a padlóból kijövő része. Jövő héten megy autóvillamossági szerelőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kutymorg Elküldve Február6, 2014 Megoszt Elküldve Február6, 2014 Van arról pontos infó, hogy mekkora a hátsó üléslap dölésszöge. Ha jól mértem, számoltam, akkor kb 20 fok a legmélyebb ponton. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Üdv cartársak! :) néhány év után visszatértem közétek és remélem sokat tudok majd a fórumon lógni :) Az idő során lelkesedésem nem csökkent az autó illetve tuning iránt azóta is folyamatosan fejlesztem a gépet :) Szép estét nektek ! 1.2 gcc üdv újra itt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts