grofbandi Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Ha választanom kellene akkor én is 1.8-as mellett voksolnék. Néha hiányzik a power! Megértem, én is így gondolkodtam, ezért lett 1.8-as. Elég kevés van a piacon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Következő nekem is kombi lesz, ha lesz! :) Szép, én megnézném! +1 Nekem is, vagy pedig Zafira, az nagyobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január26, 2014 Megoszt Elküldve Január26, 2014 Nekem is, vagy pedig Zafira, az nagyobb. :D Na, mindenki le akar lépni a g astra topikbol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Na, mindenki le akar lépni a g astra topikbol? :) Nem hiszem, én még 1 évig valószínű megtartom, mert amenyit adnának érte, annyit nekem is megér. Tavasszal inkább motort veszek, az nem értéktelenedik mint a kocsi, és azzal lehet gyorsulni ha kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Nekem is, vagy pedig Zafira, az nagyobb. :D Legszívesebben én is Zafirát vennék, ha lenne rá való! PGA Nem valószínű, hogy le fogok lépni! Ez csak egy kis álmodozás! Ha most vennék autót akkor két típus jönne szóba: Skoda Octavia Combi H Astra Combi Nagyon tetszik az Octavia, addig amíg bele nem nézek a belsejébe. Ami elérhető árban számomra annak a belseje olyan mintha egy fröccsöntő üzemből jött volna ki. Egyenesen undorító!!!! A magasabb felszereltségű viszont elérhetetlen az ára miatt. Ezért is maradnék márkán belül. Nem utolsó sorban pedig az Opeleket már ismerem. Jó lenne egy 1.8-as jól fölszerelt. Tempomat az alap!!!! Néztem C Vectra combit is. Ez viszont nem fér be a garázsomba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 A stabilizátor pálca(kutyacsont) és a kormányösszekötő ugye két külön állatfaj? Mert ahány szerelő, annyiféleképpen kevert már össze. Kinek milyen időközönként kellett stabpálcát cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Legszívesebben én is Zafirát vennék, ha lenne rá való! ... Néztem C Vectra combit is. Ez viszont nem fér be a garázsomba. Nagyobb garázs. ;) Oda mindkettő befér- ha elég nagy egyszerre is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 A stabilizátor pálca(kutyacsont) és a kormányösszekötő ugye két külön állatfaj? Mert ahány szerelő, annyiféleképpen kevert már össze. Kinek milyen időközönként kellett stabpálcát cserélni? A stabpálca a stabrudat és a gólyalábat köti össze. 1-1gömbfej van a végein. Elég sűrűn elfáradnak, főleg szar úton. A kormányösszekötő pedig a kormányművet és a csonkállványt. 1db gömbfej. Ezek is elfáradnak idővel, de általában lassabban, mint a stabpálca. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Sziasztok, mondjatok nekem legyetek szívesek egy autó márkát-típust-ccm aminél kell szelephézagot állítani. Tesztelek egy programot hogy jól működik e. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Sziasztok, mondjatok nekem legyetek szívesek egy autó márkát-típust-ccm aminél kell szelephézagot állítani. Tesztelek egy programot hogy jól működik e. Köszi. Tudtommal pl. Renault Megane 1997-1999 1.4 (E7J 624 és E7J 764) motor. Most hogy kell-e, azt nem tudom. De van megadva rá szelephézag. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Tudtommal pl. Renault Megane 1997-1999 1.4 (E7J 624 és E7J 764) motor. Most hogy kell-e, azt nem tudom. De van megadva rá szelephézag. Köszi, sikeres lett a program teszt. Szelephézag Hideg X (X) Szívó 0.10 (mm) Kipufogó 0.25 (mm) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január28, 2014 Megoszt Elküldve Január28, 2014 Legszívesebben én is Zafirát vennék, ha lenne rá való! PGA Nem valószínű, hogy le fogok lépni! Ez csak egy kis álmodozás! Ha most vennék autót akkor két típus jönne szóba: Skoda Octavia Combi H Astra Combi Nagyon tetszik az Octavia, addig amíg bele nem nézek a belsejébe. Ami elérhető árban számomra annak a belseje olyan mintha egy fröccsöntő üzemből jött volna ki. Egyenesen undorító!!!! A magasabb felszereltségű viszont elérhetetlen az ára miatt. Ezért is maradnék márkán belül. Nem utolsó sorban pedig az Opeleket már ismerem. Jó lenne egy 1.8-as jól fölszerelt. Tempomat az alap!!!! Néztem C Vectra combit is. Ez viszont nem fér be a garázsomba. Jó, és nem nagyon sokat futott C vectra combi nem nagyon van eladó sajnos. Zafira miért drágább? Mennyi kereted lenne rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TC82 Elküldve Január28, 2014 Megoszt Elküldve Január28, 2014 Sziasztok! Benzines G Caravanhoz keresek első lökhárítót ezüstmetál színben. Ha van valakinek kérem jelezzen. Köszönettel: TC82 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január28, 2014 Megoszt Elküldve Január28, 2014 Sziasztok! Benzines G Caravanhoz keresek első lökhárítót ezüstmetál színben. Ha van valakinek kérem jelezzen. Köszönettel: TC82 szia keresd pestimrén a nemes utcában a SÖRÖS opelbontot 3 hete talán láttam nála de ha nincs ö megmondja neked hogy mikor lesz .t 30 2669611. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psych0 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Halló, Kérdés: Széthúztam egy légzsákos ülés csatlakozóját, nem meglepő módon ezek után világít a légzsák / övfeszítő lámpa a műszeregységen. A lámpa azután sem alszik el, miután újra összedugtam. Ez egy idő után magától el fog aludni vagy ki kell hozzá törölni a hibakódot szoftveresen? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Halló, Kérdés: Széthúztam egy légzsákos ülés csatlakozóját, nem meglepő módon ezek után világít a légzsák / övfeszítő lámpa a műszeregységen. A lámpa azután sem alszik el, miután újra összedugtam. Ez egy idő után magától el fog aludni vagy ki kell hozzá törölni a hibakódot szoftveresen? Köszönöm! A légzsák hibalámpa nem alszik el magától, csak tech2-vel lehet törölni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 ...és máskor ne húzd szét, csak ha előtte leveszed az akkusarut és vársz pár percet. Amíg a csatlakozó szét van húzva, nem is szabad visszatenni az akkusarut. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Megrendeltem ma a Cromaxnál azt a stabilizátor összekötő kutyacsontot.Mondta az eladógyerek,hogy van fémből,erősített csuklókkal 4ezer Ft/db.Műanyagot rendeltem(Automegát) mert nemrég cseréltem a bal oldalit.Technorot gyártmány,most találtam meg a dobozát.Arra rá van írva,hogy links,de szerintem nem oldalfüggő a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Megrendeltem ma a Cromaxnál azt a stabilizátor összekötő kutyacsontot.Mondta az eladógyerek,hogy van fémből,erősített csuklókkal 4ezer Ft/db.Műanyagot rendeltem(Automegát) mert nemrég cseréltem a bal oldalit.Technorot gyártmány,most találtam meg a dobozát.Arra rá van írva,hogy links,de szerintem nem oldalfüggő a dolog. Én egyszerre rendeltem a bárditól két egyformát, aztán hoztak egy ilyen márkájút meg egy olyat. Kérdezem a gyerektől, hogy szerinted most ez így jó??? "Hát nem találtuk a másik párját..." :D Forintra stimmelt, és kibontva sem volt a gumiharang védője színén kívül különbség..de azért na. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Nekem meg nem volt annyi eszem,hogy egyszerre kettőt cseréljek.A jobbos akkor nem kopogott.Mondjuk gondolhattam volna,hogy nem bírja sokkal tovább.Benne van a GM felírat,lehet még a gyári volt benne.Nekem sem lesz egyforma.A bal oldali Technorot a jobb meg Automega lesz,ha minden igaz.Ha megint elkopnak,akkor veszek fémet bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Én egyszerre rendeltem a bárditól két egyformát, aztán hoztak egy ilyen márkájút meg egy olyat. Kérdezem a gyerektől, hogy szerinted most ez így jó??? "Hát nem találtuk a másik párját..." :D Forintra stimmelt, és kibontva sem volt a gumiharang védője színén kívül különbség..de azért na. :D Nekem meg nem volt annyi eszem,hogy egyszerre kettőt cseréljek.A jobbos akkor nem kopogott.Mondjuk gondolhattam volna,hogy nem bírja sokkal tovább.Benne van a GM felírat,lehet még a gyári volt benne.Nekem sem lesz egyforma.A bal oldali Technorot a jobb meg Automega lesz,ha minden igaz.Ha megint elkopnak,akkor veszek fémet bele. Nem csak neked. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január31, 2014 Megoszt Elküldve Január31, 2014 Na mit hozott ma a hírlevél, úgy látszik már sok helyen foglalkoznak vele: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=645939&utm_source=hirlevel140131&utm_medium=email&utm_campaign=sikertermekek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Január31, 2014 Megoszt Elküldve Január31, 2014 Na mit hozott ma a hírlevél, úgy látszik már sok helyen foglalkoznak vele: http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=645939&utm_source=hirlevel140131&utm_medium=email&utm_campaign=sikertermekek Kicsit azért drága. Mondjuk a Conrad sosem az olcsóságáról volt híres, de pl vaterán 3500-ért már van ilyen raktárról, tehát nem kell várni rá heteket, mint ebay-ről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január31, 2014 Megoszt Elküldve Január31, 2014 Kicsit azért drága. Mondjuk a Conrad sosem az olcsóságáról volt híres, de pl vaterán 3500-ért már van ilyen raktárról, tehát nem kell várni rá heteket, mint ebay-ről. Nem kicsit, hanem nagyon drága, azért is mutattam meg nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Február1, 2014 Megoszt Elküldve Február1, 2014 Sziasztok! Van itt bárki, vagy valakinek ismerőse aki belépett a Forensis-be? A 8Ft/l üzemanyag kedvezmény egész jól hangzik, de nem tudom lehet-e hátulütője a dolognak. http://www.forensis.hu Remélem ez nem minősül reklámnak vagy ilyesmi. Ha mégis, akkor töröljétek :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts