Győző76 Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 A beszereles a legkevesebb. Papirozas erdekesebb. Forgalmi 6000 Huf. Milyen problémák merülhetnek még fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Atalakitasi engedely, regado kulonbseg, uj vizsga, uj torzskonyv... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Győző76 Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Atalakitasi engedely, regado kulonbseg, uj vizsga, uj torzskonyv... Magyarul, többe kerül a leves, mint a hús? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Igen. Konnyen lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December16, 2013 Megoszt Elküldve December16, 2013 Szervóolajat mibe engedhetem ki, hogy szerelés végeztével visszatölthessem? OFF autón kellene szervótartályt máshová tenni, és leszívnám az olaj egy részét, majd visszaönteném. Kicsorgatott motorolajos kannában tárolhatom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December17, 2013 Megoszt Elküldve December17, 2013 Szervóolajat mibe engedhetem ki, hogy szerelés végeztével visszatölthessem? OFF autón kellene szervótartályt máshová tenni, és leszívnám az olaj egy részét, majd visszaönteném. Kicsorgatott motorolajos kannában tárolhatom? ha tisztára kitudod takarítani a kannát akkor simán jó... pl elvágod és kitörlöd Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December21, 2013 Megoszt Elküldve December21, 2013 Sziasztok! Ti jártatok már úgy, hogy lepattant a küszöb a helyéről? Nekem már egy jó ideje így van, visszaraknám, csak ilyen időben lehet, hogy nem tanácsos belekezdeni. Csak le kell pattintanom és visszarakni valahogy azokra a kis pöckökre, vagy le fog törni az összes fül és még rosszabb lesz, mint most? :D http://kepfeltoltes.hu/131221/20131221_111348_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve December21, 2013 Megoszt Elküldve December21, 2013 Üdv mindenkinek egy kérdést szeretnék feltenni mert rohadtul nem tudom !Az M85-ös út az pontosan mit jelent itt Enese elkerülő szakaszán ez mi a sz.r ?Autópálya vagy autóut ?De az érdekelne hogy fizetős-e vagy nem vagy csak a kamionoknak meg ilyeneknek?Valaki segítsen légyszíves mert agy vérzést kapok! :omg: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve December21, 2013 Megoszt Elküldve December21, 2013 Üdv mindenkinek egy kérdést szeretnék feltenni mert rohadtul nem tudom !Az M85-ös út az pontosan mit jelent itt Enese elkerülő szakaszán ez mi a sz.r ?Autópálya vagy autóut ?De az érdekelne hogy fizetős-e vagy nem vagy csak a kamionoknak meg ilyeneknek?Valaki segítsen légyszíves mert agy vérzést kapok! :omg: :evilgrin: személykocsival nem fizetős http://internet.kozut.hu/utinform/PublishingImages/dijas_terkep.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
fattila Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Sziasztok Érdeklődnék, hogy nincs-e itt a forumon olyan ember Dunakeszin vagy Pest megyében, aki opel computert tud írni? Y17dt motorom van a maga kis 75 Le-vel és nem versenyautót szeretnék belőle ( mert akkor azt vettem volna), hanem egy kis plusz energiát, max 90-100 Le körül. Köszönöm a segítséget. Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Sziasztok Érdeklődnék, hogy nincs-e itt a forumon olyan ember Dunakeszin vagy Pest megyében, aki opel computert tud írni? Y17dt motorom van a maga kis 75 Le-vel és nem versenyautót szeretnék belőle ( mert akkor azt vettem volna), hanem egy kis plusz energiát, max 90-100 Le körül. Köszönöm a segítséget. Attila Ezen már Én is gondolkodtam,néha egy kicsit kevés az a 75 póniló. Ha lenne rá megbízható hozzáértő,lehet belevágnék. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Üdv mindenkinek egy kérdést szeretnék feltenni mert rohadtul nem tudom !Az M85-ös út az pontosan mit jelent itt Enese elkerülő szakaszán ez mi a sz.r ?Autópálya vagy autóut ?De az érdekelne hogy fizetős-e vagy nem vagy csak a kamionoknak meg ilyeneknek?Valaki segítsen légyszíves mert agy vérzést kapok! :omg: :evilgrin: autóút 2x2 sáv + leállósáv, 110-es sebességkorláttal, ingyenes, ahogy előttem is írták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Hello. Erdeklődnék. NAGY HELP KELLENE!!!! G Caravánból. hogyan tudom kiszedni a rolot a csomagtartóból? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Hello. Erdeklődnék. NAGY HELP KELLENE!!!! G Caravánból. hogyan tudom kiszedni a rolot a csomagtartóból? kösziElhúzod az egészet magadfelé, majd megfogod kétkézzel,mint egy motort kormányt, majd mintha gázt húznál motoron mindkét kézzel csuklóból megcsavarod. Ekkor felpattan a sínből a két oldalon a roló rúdjait összefogú műanyag első része és ki tudom emelni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
8x57js Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Nagyon köszike! Ami még érdekelne...az a klima ECO módja a digit klímánál? Ez mit jelent. Illetve az AUTO gombja. ÉS AMI FONTOS! 1.7DTI az autó. A könyvben azt irja. Alapjáraton ne melegitsük az autót a kopás miatt. "Hideg motort ne melegítse alapjáraton" Most akkor diesel lévén inditás után pár percig járassuk alapjáraton vagy ne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve December23, 2013 Megoszt Elküldve December23, 2013 Nagyon köszike! Ami még érdekelne...az a klima ECO módja a digit klímánál? Ez mit jelent. Illetve az AUTO gombja. ÉS AMI FONTOS! 1.7DTI az autó. A könyvben azt irja. Alapjáraton ne melegitsük az autót a kopás miatt. "Hideg motort ne melegítse alapjáraton" Most akkor diesel lévén inditás után pár percig járassuk alapjáraton vagy ne? Az eco azt jelenti, hogy olyankor nincs bekapcsolva a klíma, azaz nem megy a kompresszor. Az auto meg azt, hogy automatikusan szabályozza a ventifordulatot, hogy minél hamarabb elérje a beállított hőfokot. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Mindenkinek aki olvassa Kellemes Karácsinyi Ünnepeket Kívánok! OFF el lötem az utolsó hozzászólásomat megint, de gáz ez így ON 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánok minden kedves fórumozónak és családtagjainak!! 9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden Fórumozónak és családtagjaiknak! 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Békés, boldog, kellemes, beiglivel célba dobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval szőnyeg kiégetős, halászlében pancsolós karácsonyt kívánok minden fórumozónak és családtagjainak!! Gábor 6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Békés, boldog karácsonyt kívánok minden fórumtagnak és családjaiknak! 6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Boldog Békés karácsonyt fórumlakók!! 6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
demura Elküldve December25, 2013 Megoszt Elküldve December25, 2013 Minden cartársnak, nagyon boldog, áldott karácsonyi ünnepket kívánok! 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts