terry13 Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Sziasztok. rendeltem Dx.com-rol egy elm327 hibakod olvasot. Nem tudjatok mennyi ido amig hazaer?
beghyn Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Sziasztok. rendeltem Dx.com-rol egy elm327 hibakod olvasot. Nem tudjatok mennyi ido amig hazaer? Nekem közel 1 hónap volt, ha sima postával kérted.
DM101 Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Nekem közel 1 hónap volt, ha sima postával kérted. Én az Ebay-ról rendeltem egyet még júniusban ,és még azóta sem jött meg. Nem tudom, hogy a kis sárgák voltak a ludasok, vagy a Magyar Posta, de már lemondtam róla.
Stofl Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Sziasztok! Valaki tudja, hogy mi lett a Bem utcai Műszaki vizsga bázissal (KALOCSA), ahol régen az opel szerviz volt? Fél éve még voltam náluk, most meg már nincsenek fent a neten. A honlapjuk is megszűnt úgy látszik. Pedig mintha a rádióban hallottam volna a reklámjukat...???? Pénteken vinnék utánfutót hozzájuk... Köszi!
szkszaby Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Én az Ebay-ról rendeltem egyet még júniusban ,és még azóta sem jött meg. Nem tudom, hogy a kis sárgák voltak a ludasok, vagy a Magyar Posta, de már lemondtam róla. Én nemrég rendeltem szintén ebayröl. remélem megjön....
kosazolika Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Eseteleg valakinek van ilyen fajta gumiszőnyeg:http://bolthely.hu/suzukialkatreszek/id/RZ054_Rezaw_meretpontos_gumiszonyeg 200505_OPEL_Astra_G_1998-2009_H_2004_04-____________________ ???
imy Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Én az Ebay-ról rendeltem egyet még júniusban ,és még azóta sem jött meg. Nem tudom, hogy a kis sárgák voltak a ludasok, vagy a Magyar Posta, de már lemondtam róla. De akkor vissza lehet kérni a pénzt, visszakérted? (mersze ha paypal-al fizettél)
DM101 Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Azzal fizettem.Írtam egy levelet.Erre vissza írtak, hogy vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, és beszéljük meg.Írtam neki, de azt írta vissza hogy ő feladta.Aztán visszaírtam, hogy akkor adjon valami kódot vagy ilyesmit, amivel nyomon lehtne követni a csomagot.Gondolom ilyen nem volt..... Közben érkezett egy levél, hogy sikerült-e az eladóval megbeszélni a dolgot.Aztán azt mondtam magamban, hogy leszarom....Többé sárgáktól nem rendelek semmit.
imy Elküldve November11, 2013 Elküldve November11, 2013 Azzal fizettem.Írtam egy levelet.Erre vissza írtak, hogy vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, és beszéljük meg.Írtam neki, de azt írta vissza hogy ő feladta.Aztán visszaírtam, hogy akkor adjon valami kódot vagy ilyesmit, amivel nyomon lehtne követni a csomagot.Gondolom ilyen nem volt..... Közben érkezett egy levél, hogy sikerült-e az eladóval megbeszélni a dolgot.Aztán azt mondtam magamban, hogy leszarom....Többé sárgáktól nem rendelek semmit. Én szeptember elején álltam neki e-bay-ról rendelni, mert minden sokkal olcsóbb. Eddig rendeltem, mind 2-3$-os cucc. Az első árú ami megjött, az nem felelt meg a paramétereknek, s írták visszafizetik, csak ne adjak negatívot. Vissza is fizette... A 20 termékből eddigi statisztika: 1 nem megfelelő volt 4-et visszafizettek, mert nem ért ide 35napon belül (elvileg 45 napig véd a paypal protect) 6 megjött 3 ha nem jön meg hét közepéig, akkor kérem a visszatérítést 6 függőben, de még nem járt le a 30 nap, valamit csak 3-4 napja rendeltem... A leggyorsabban eddig 12 nap alatt kaptam meg valamit. A lényeg: olcsó, de lassú. Ha nem sürgős valami, akkor megéri rá várni.
akoskombi Elküldve November12, 2013 Elküldve November12, 2013 Ablakkörlő lapátból a klasszikus helyére felmennek az új blade tipusúak? Illetve jobb-e egyáltalán vagy jó-e a keretesek helyére? Mi az ideális méret páros előre? 46 és 48 cm-re emlékszem.
beghyn Elküldve November12, 2013 Elküldve November12, 2013 Ablakkörlő lapátból a klasszikus helyére felmennek az új blade tipusúak? Illetve jobb-e egyáltalán vagy jó-e a keretesek helyére? Mi az ideális méret páros előre? 46 és 48 cm-re emlékszem. Anno SOS kellett lapát és csak ilyen kínai blade típus volt az obi-ban. Vettem kettőt kb 1000 forintért, gondoltam ha hazaértem, kidobhatom. Teljesen használható, meg is lepődtem. Akkor nem volt választék 51-51 cm-t kapott. Azóta is azok vannak fent, köszönik jól vannak. Nem csíkoz, nem keményedik. Fél éve bírják. Ugyanazt tudja, mint a keretes, csak egy fokkal jobban néz ki. Egyszer vettem Valeo-t, az is fél évet bírt a napon nyáron. Azóta nem veszek márkásat.
CzLaci Elküldve November13, 2013 Elküldve November13, 2013 Eseteleg valakinek van ilyen fajta gumiszőnyeg:http://bolthely.hu/suzukialkatreszek/id/RZ054_Rezaw_meretpontos_gumiszonyeg 200505_OPEL_Astra_G_1998-2009_H_2004_04-____________________ ??? Tegnap jött meg, bele is tettem a kocsiba. Nekem nagyon tetszik, elég magas a pereme, ami fontos szempont volt, valamint a formája is tökéletesen illeszkedik. Opel Astra G Z14XEP-be került bele. 1
gedikart Elküldve November16, 2013 Elküldve November16, 2013 Csak érdekességképpen, Astra G-nél előfordulhat hasonló? 1
imy Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Csak érdekességképpen, Astra G-nél előfordulhat hasonló? Hát fene tudja... Nekem a hosszbordás szíj nyikorog már szinte új kora óta, ha hidegebb, párás idő van. De pár perc múlva elhallgat. Lassan eljön a szíjcsere is, úgyhogy akkor kiderül.
kobraCode Elküldve November17, 2013 Elküldve November17, 2013 Mivel sok ember megfordul itt a fórumon, egy kis OFF: ilyen alkatrésze nincs véletlenül valakinek elfekvőben? http://www.mofaker.hu/termek/Gazfogantyuhaz-ETZ_MZ-ETZ__301240 Köszi! ON
grofbandi Elküldve November18, 2013 Elküldve November18, 2013 Mivel sok ember megfordul itt a fórumon, egy kis OFF: ilyen alkatrésze nincs véletlenül valakinek elfekvőben? http://www.mofaker.hu/termek/Gazfogantyuhaz-ETZ_MZ-ETZ__301240 Köszi! ON Volt ETZ-m, de már nagyon régen! Akkor még jobb motort el sem tudtam képzelni. :icon1:
mihalyvig Elküldve November18, 2013 Elküldve November18, 2013 szasztok régebben kaptam a fórumon valakitől egy excelt ami szervizkönyv is meg jól használható fogyasztásmérő is ;) valaki tud esetleg erről? köszönöm szerk: illetve a sritmonitor-os átlagfogyasztást hogyan tudom megjeleníteni az aláírásomban?
camaron Elküldve November18, 2013 Elküldve November18, 2013 szasztok régebben kaptam a fórumon valakitől egy excelt ami szervizkönyv is meg jól használható fogyasztásmérő is ;) valaki tud esetleg erről? köszönöm szerk: illetve a sritmonitor-os átlagfogyasztást hogyan tudom megjeleníteni az aláírásomban? Spritmonitor - my account, rákattintasz az autódra, aztán jobb oldalon more és ott a mileage icon link. Utána itt rányomsz a kijelentkezés mellett a nevedre, ott választod a profilom opciót, majd középen jobbra van fekete alapon a profilom szerkesztése majd bal oldalon kikeresed az aláírás szerkesztését és oda beilleszted a következőt: [ url=XXXXXX][ img]YYYYYYY Az XXXXX helyére beilleszted a spritmonitor oldalon a mileage icon linken látható kódok közül az "a href" után lévő webcímet Az YYYYY részhez meg az "img src" címet 1
mihalyvig Elküldve November19, 2013 Elküldve November19, 2013 üdv nem elektromos hátsó ablakot működését ki lehet átmenetileg iktatni valahogy a tekerő leszerelése nélkül? gyerekvédelmi szempontból kellene
morattila Elküldve November19, 2013 Elküldve November19, 2013 Szép szép, de szerintem a kevesbb néha több!
gezoli Elküldve November19, 2013 Elküldve November19, 2013 Ezt azért érdemes megnézni: Itthon úgy kivágnák műszakiról, hogy csak füstölne! Két hete voltam műszakin, helyben levetették a szemöldököt. A vizsgáztató is megmondta, hogy nem érti Ő sem. De ez a szabály. Leszedtem és vissza sem fogom rakni, pedig nagyon sajnálom mert sokat dobott az autón!
DM101 Elküldve November19, 2013 Elküldve November19, 2013 Itthon úgy kivágnák műszakiról, hogy csak füstölne! Két hete voltam műszakin, helyben levetették a szemöldököt. A vizsgáztató is megmondta, hogy nem érti Ő sem. De ez a szabály. Leszedtem és vissza sem fogom rakni, pedig nagyon sajnálom mert sokat dobott az autón! Hát igen, odaát sok minden normálisabban és jobban működik mint itthon.
camaron Elküldve November19, 2013 Elküldve November19, 2013 Ezt azért érdemes megnézni: Én nem értem hogy azt az undorító kristály lámpát miért erőltetik emberek. Sztem nagyon ronda magában is, nemhogy összhatásban az autón. Inkább egy füstszínű hátsó lámpa. Meg nekem ezek a csíkok az oldalán annyira nem jönnek át. Bár 3 év alatt sokat változott a világ, lehet mára már teljesen másképp néz ki az ótó.
gezoli Elküldve November19, 2013 Elküldve November19, 2013 A házi moziban jártas egyének segítségét szeretném kérni. Nemrégiben vettem egy Samsung Smart tv-t, pontosabban egy UE46F6500-as típusról van szó. Az lenne a kérdésem, hogyan tudnék DTS vagy 5.1-es hangot varázsolni a házimozi erősítőmre? Laptopról jászom le a filmet amely össze van kötve HDMI kábellel a tv-vel. A tv-t csak optikai kábellel tudom összekötni az erősítővel. Elméletileg a tv is felismeri a DTS-t és az összes többi hang normát is. De az erősítőn csak a stereo hang jelenik meg. Függ a lejátszó programtól is? VLC-t használok! Kimondottan HD filmeket töltöttem le DTS vagy 5.1-es hanggal! A HDMI kábel továbbítja a digitális hangnormákat is, ugye jól tudom?! Sajnos az erősítő nem mai gyerek ezért még nincs rajta HDMI bemenet. Minden segítséget köszönök!
Recommended Posts