terry13 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Sziasztok. rendeltem Dx.com-rol egy elm327 hibakod olvasot. Nem tudjatok mennyi ido amig hazaer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Sziasztok. rendeltem Dx.com-rol egy elm327 hibakod olvasot. Nem tudjatok mennyi ido amig hazaer? Nekem közel 1 hónap volt, ha sima postával kérted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Nekem közel 1 hónap volt, ha sima postával kérted. Én az Ebay-ról rendeltem egyet még júniusban ,és még azóta sem jött meg. Nem tudom, hogy a kis sárgák voltak a ludasok, vagy a Magyar Posta, de már lemondtam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Sziasztok! Valaki tudja, hogy mi lett a Bem utcai Műszaki vizsga bázissal (KALOCSA), ahol régen az opel szerviz volt? Fél éve még voltam náluk, most meg már nincsenek fent a neten. A honlapjuk is megszűnt úgy látszik. Pedig mintha a rádióban hallottam volna a reklámjukat...???? Pénteken vinnék utánfutót hozzájuk... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Én az Ebay-ról rendeltem egyet még júniusban ,és még azóta sem jött meg. Nem tudom, hogy a kis sárgák voltak a ludasok, vagy a Magyar Posta, de már lemondtam róla. Én nemrég rendeltem szintén ebayröl. remélem megjön.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosazolika Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Eseteleg valakinek van ilyen fajta gumiszőnyeg:http://bolthely.hu/suzukialkatreszek/id/RZ054_Rezaw_meretpontos_gumiszonyeg 200505_OPEL_Astra_G_1998-2009_H_2004_04-____________________ ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Én az Ebay-ról rendeltem egyet még júniusban ,és még azóta sem jött meg. Nem tudom, hogy a kis sárgák voltak a ludasok, vagy a Magyar Posta, de már lemondtam róla. De akkor vissza lehet kérni a pénzt, visszakérted? (mersze ha paypal-al fizettél) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Azzal fizettem.Írtam egy levelet.Erre vissza írtak, hogy vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, és beszéljük meg.Írtam neki, de azt írta vissza hogy ő feladta.Aztán visszaírtam, hogy akkor adjon valami kódot vagy ilyesmit, amivel nyomon lehtne követni a csomagot.Gondolom ilyen nem volt..... Közben érkezett egy levél, hogy sikerült-e az eladóval megbeszélni a dolgot.Aztán azt mondtam magamban, hogy leszarom....Többé sárgáktól nem rendelek semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Azzal fizettem.Írtam egy levelet.Erre vissza írtak, hogy vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, és beszéljük meg.Írtam neki, de azt írta vissza hogy ő feladta.Aztán visszaírtam, hogy akkor adjon valami kódot vagy ilyesmit, amivel nyomon lehtne követni a csomagot.Gondolom ilyen nem volt..... Közben érkezett egy levél, hogy sikerült-e az eladóval megbeszélni a dolgot.Aztán azt mondtam magamban, hogy leszarom....Többé sárgáktól nem rendelek semmit. Én szeptember elején álltam neki e-bay-ról rendelni, mert minden sokkal olcsóbb. Eddig rendeltem, mind 2-3$-os cucc. Az első árú ami megjött, az nem felelt meg a paramétereknek, s írták visszafizetik, csak ne adjak negatívot. Vissza is fizette... A 20 termékből eddigi statisztika: 1 nem megfelelő volt 4-et visszafizettek, mert nem ért ide 35napon belül (elvileg 45 napig véd a paypal protect) 6 megjött 3 ha nem jön meg hét közepéig, akkor kérem a visszatérítést 6 függőben, de még nem járt le a 30 nap, valamit csak 3-4 napja rendeltem... A leggyorsabban eddig 12 nap alatt kaptam meg valamit. A lényeg: olcsó, de lassú. Ha nem sürgős valami, akkor megéri rá várni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve November12, 2013 Megoszt Elküldve November12, 2013 Ablakkörlő lapátból a klasszikus helyére felmennek az új blade tipusúak? Illetve jobb-e egyáltalán vagy jó-e a keretesek helyére? Mi az ideális méret páros előre? 46 és 48 cm-re emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve November12, 2013 Megoszt Elküldve November12, 2013 Ablakkörlő lapátból a klasszikus helyére felmennek az új blade tipusúak? Illetve jobb-e egyáltalán vagy jó-e a keretesek helyére? Mi az ideális méret páros előre? 46 és 48 cm-re emlékszem. Anno SOS kellett lapát és csak ilyen kínai blade típus volt az obi-ban. Vettem kettőt kb 1000 forintért, gondoltam ha hazaértem, kidobhatom. Teljesen használható, meg is lepődtem. Akkor nem volt választék 51-51 cm-t kapott. Azóta is azok vannak fent, köszönik jól vannak. Nem csíkoz, nem keményedik. Fél éve bírják. Ugyanazt tudja, mint a keretes, csak egy fokkal jobban néz ki. Egyszer vettem Valeo-t, az is fél évet bírt a napon nyáron. Azóta nem veszek márkásat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CzLaci Elküldve November13, 2013 Megoszt Elküldve November13, 2013 Eseteleg valakinek van ilyen fajta gumiszőnyeg:http://bolthely.hu/suzukialkatreszek/id/RZ054_Rezaw_meretpontos_gumiszonyeg 200505_OPEL_Astra_G_1998-2009_H_2004_04-____________________ ??? Tegnap jött meg, bele is tettem a kocsiba. Nekem nagyon tetszik, elég magas a pereme, ami fontos szempont volt, valamint a formája is tökéletesen illeszkedik. Opel Astra G Z14XEP-be került bele. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve November16, 2013 Megoszt Elküldve November16, 2013 Csak érdekességképpen, Astra G-nél előfordulhat hasonló? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Csak érdekességképpen, Astra G-nél előfordulhat hasonló? Hát fene tudja... Nekem a hosszbordás szíj nyikorog már szinte új kora óta, ha hidegebb, párás idő van. De pár perc múlva elhallgat. Lassan eljön a szíjcsere is, úgyhogy akkor kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November17, 2013 Megoszt Elküldve November17, 2013 Mivel sok ember megfordul itt a fórumon, egy kis OFF: ilyen alkatrésze nincs véletlenül valakinek elfekvőben? http://www.mofaker.hu/termek/Gazfogantyuhaz-ETZ_MZ-ETZ__301240 Köszi! ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Mivel sok ember megfordul itt a fórumon, egy kis OFF: ilyen alkatrésze nincs véletlenül valakinek elfekvőben? http://www.mofaker.hu/termek/Gazfogantyuhaz-ETZ_MZ-ETZ__301240 Köszi! ON Volt ETZ-m, de már nagyon régen! Akkor még jobb motort el sem tudtam képzelni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 szasztok régebben kaptam a fórumon valakitől egy excelt ami szervizkönyv is meg jól használható fogyasztásmérő is ;) valaki tud esetleg erről? köszönöm szerk: illetve a sritmonitor-os átlagfogyasztást hogyan tudom megjeleníteni az aláírásomban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 szasztok régebben kaptam a fórumon valakitől egy excelt ami szervizkönyv is meg jól használható fogyasztásmérő is ;) valaki tud esetleg erről? köszönöm szerk: illetve a sritmonitor-os átlagfogyasztást hogyan tudom megjeleníteni az aláírásomban? Spritmonitor - my account, rákattintasz az autódra, aztán jobb oldalon more és ott a mileage icon link. Utána itt rányomsz a kijelentkezés mellett a nevedre, ott választod a profilom opciót, majd középen jobbra van fekete alapon a profilom szerkesztése majd bal oldalon kikeresed az aláírás szerkesztését és oda beilleszted a következőt: [ url=XXXXXX][ img]YYYYYYY Az XXXXX helyére beilleszted a spritmonitor oldalon a mileage icon linken látható kódok közül az "a href" után lévő webcímet Az YYYYY részhez meg az "img src" címet 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 üdv nem elektromos hátsó ablakot működését ki lehet átmenetileg iktatni valahogy a tekerő leszerelése nélkül? gyerekvédelmi szempontból kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Ezt azért érdemes megnézni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
morattila Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Szép szép, de szerintem a kevesbb néha több! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Ezt azért érdemes megnézni: Itthon úgy kivágnák műszakiról, hogy csak füstölne! Két hete voltam műszakin, helyben levetették a szemöldököt. A vizsgáztató is megmondta, hogy nem érti Ő sem. De ez a szabály. Leszedtem és vissza sem fogom rakni, pedig nagyon sajnálom mert sokat dobott az autón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Itthon úgy kivágnák műszakiról, hogy csak füstölne! Két hete voltam műszakin, helyben levetették a szemöldököt. A vizsgáztató is megmondta, hogy nem érti Ő sem. De ez a szabály. Leszedtem és vissza sem fogom rakni, pedig nagyon sajnálom mert sokat dobott az autón! Hát igen, odaát sok minden normálisabban és jobban működik mint itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Ezt azért érdemes megnézni: Én nem értem hogy azt az undorító kristály lámpát miért erőltetik emberek. Sztem nagyon ronda magában is, nemhogy összhatásban az autón. Inkább egy füstszínű hátsó lámpa. Meg nekem ezek a csíkok az oldalán annyira nem jönnek át. Bár 3 év alatt sokat változott a világ, lehet mára már teljesen másképp néz ki az ótó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 A házi moziban jártas egyének segítségét szeretném kérni. Nemrégiben vettem egy Samsung Smart tv-t, pontosabban egy UE46F6500-as típusról van szó. Az lenne a kérdésem, hogyan tudnék DTS vagy 5.1-es hangot varázsolni a házimozi erősítőmre? Laptopról jászom le a filmet amely össze van kötve HDMI kábellel a tv-vel. A tv-t csak optikai kábellel tudom összekötni az erősítővel. Elméletileg a tv is felismeri a DTS-t és az összes többi hang normát is. De az erősítőn csak a stereo hang jelenik meg. Függ a lejátszó programtól is? VLC-t használok! Kimondottan HD filmeket töltöttem le DTS vagy 5.1-es hanggal! A HDMI kábel továbbítja a digitális hangnormákat is, ugye jól tudom?! Sajnos az erősítő nem mai gyerek ezért még nincs rajta HDMI bemenet. Minden segítséget köszönök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts