kobraCode Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Ez egy hülye.Minek vett meg egy szart?Inkább gyújtaná fel,tényleg jobban járna. De a szöveg amit el eresztett az se arra utal hogy épeszű a tulaj. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November2, 2013 Megoszt Elküldve November2, 2013 Szerintem azt hitte vicces.Inkább szólt volna a Csontinak írjon neki egy szöveget,még ők is jobbak:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve November3, 2013 Megoszt Elküldve November3, 2013 Aki ráér az légyszíves töltse ki ezt a kérdőívet. Köszönöm :) https://docs.google.com/forms/d/1UMGokgfPGX0GQZlbIHdZcFFGQGZ11hMRpNhYavz10T4/viewform Link to comment Megosztás: More sharing options...
psych0 Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Sziasztok! Minden napra egy kérdés tőlem. A mai: Vettem mostanában egy német eladótól egy G Astrát. A figura nagyon precíz volt, külön felírt nekem néhány kódot, ahogy az a mellékelt képen is látszik. Az egyiket "R.C."-nek rövidítette és négy számjegy tartozik hozzá. Ez a gyári rádió kódja, ez tiszta. A második mi lehet? Talán "WSS" vagy "WGS"? Arra gondolok, hogy a német "Wegfahrsperre"-nek, azaz az immobilizernek/indításgátlónak a rövidítése. Ehhez is 4 számjegy tartozik. Az utolsó pedig nyilván a kulcs sorszáma. Egy S betű + 4 számjegy. Ha a második valóban az indításgátlónak a kódja, akkor erre mikor lehet szükségem? Vielen Dank! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 Sziasztok! Minden napra egy kérdés tőlem. A mai: Vettem mostanában egy német eladótól egy G Astrát. A figura nagyon precíz volt, külön felírt nekem néhány kódot, ahogy az a mellékelt képen is látszik. Az egyiket "R.C."-nek rövidítette és négy számjegy tartozik hozzá. Ez a gyári rádió kódja, ez tiszta. A második mi lehet? Talán "WSS" vagy "WGS"? Arra gondolok, hogy a német "Wegfahrsperre"-nek, azaz az immobilizernek/indításgátlónak a rövidítése. Ehhez is 4 számjegy tartozik. Az utolsó pedig nyilván a kulcs sorszáma. Egy S betű + 4 számjegy. Ha a második valóban az indításgátlónak a kódja, akkor erre mikor lehet szükségem? Vielen Dank! Szia, itt utána tudsz nézni a rövidítéseknek: http://www.andreas-puls.de/abkuerzungen-im-kfz-bereich 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 Szia, itt utána tudsz nézni a rövidítéseknek: http://www.andreas-puls.de/abkuerzungen-im-kfz-bereich Micsoda gyöngyszemek vannak itt. Wandlerüberbrückungskupplung Torsionsschwingungsdämpfer Scheinwerferreinigungsanlage Mennyivel macerásabb, mint mondjuk a düzni meg a bizbasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Sziasztok! Úgy látom, kezd rendetlenkedni a termosztátom, 80 fok felé nem nagyon melegszik pár napja a hűtővizem. Azt hiszem, preventíve kihajítom belőle a régit, ami kb. 7-8 éves is lehet már... Wahlert vagy GM-et (ami valószínű szintén Wahler), vagy mi most a módi ezen a fronton? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Pesten a megyeri hídon van trafipax? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Szerintetek 2003-as Merivába bele lehet rakni a CD-30-as rádiót. Szerintem igen, de kellene egy kis megerősítés! Jól tudom, hogy ezeket kiszerelés előtt le kell választani az autó computeréről? Konkrétan itt a hirdetés: http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Opel_Autoba_CD_30_radio_12543327.htm Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Szerintetek 2003-as Merivába bele lehet rakni a CD-30-as rádiót. Szerintem igen, de kellene egy kis megerősítés! Jól tudom, hogy ezeket kiszerelés előtt le kell választani az autó computeréről? Konkrétan itt a hirdetés: http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Opel_Autoba_CD_30_radio_12543327.htm Köszönöm a segítséget! a fél can-bus vagy teljes akkor szerintem lehet 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Micsoda gyöngyszemek vannak itt. Wandlerüberbrückungskupplung Torsionsschwingungsdämpfer Scheinwerferreinigungsanlage Mennyivel macerásabb, mint mondjuk a düzni meg a bizbasz. Ja, csak nekünk jut a düzni meg a bizbasz, ők meg csúcson vannak sokmindenben, köztük a gépgyártásban. Valahol biztosan van összefüggés egy nép nyelvezete és teljesítménye között. Én mindenesetre csodálom őket és tisztelem, bár a nyelvük valóban szörnyű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
xenof Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Sziasztok! A gyári váltógombom kicsit kivan, ezért szereztem egy szép bontottat ("gyárit"). Na de, hogy kell a régit rongálás nélkül leszedni? Köszi X Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oponel Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy az üzemanyag szűröt szeretném lecserélni. de a gyári van még fenn azt hogy kel levenni?? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Pesten a megyeri hídon van trafipax? Mióta 100-as táblát raktak ki azóta nem láttam.Persze ahol 80-as van ott lehet vannak.Előtte szoktak inkább állni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
TC82 Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Üdv Mindenkinek! Van valakinek jó állapotú 195/60R15-s használt téligumija eladó? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Ha nem vagyok klub tag, akkor honnan tudom, hogy mikor tudok hozzászólni, azaz mikor lesz megint hozzászólási jogom? Élvezet ezt úgy olvasni, hogy válaszolni nem tudok. Habár ez nem nekem probléma, ha segíteni akar az ember, akkor nem tud... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Ha nem vagyok klub tag, akkor honnan tudom, hogy mikor tudok hozzászólni, azaz mikor lesz megint hozzászólási jogom? Élvezet ezt úgy olvasni, hogy válaszolni nem tudok. Habár ez nem nekem probléma, ha segíteni akar az ember, akkor nem tud... Öt hozzászólás engedélyezett naponta. Legközelebb másnap tudsz írni megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Pontosabban az utolsó hozzászólástól számított 24 óra letelte után, de ez ott is van minden oldal tetején a "Gépház" részbe írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Pontosabban az utolsó hozzászólástól számított 24 óra letelte után, de ez ott is van minden oldal tetején a "Gépház" részbe írva. Tudom, de az nincs ott, hogy hol lehet megnézni, hogy mikor tudok legközelebb hozzászólni.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Tudom, de az nincs ott, hogy hol lehet megnézni, hogy mikor tudok legközelebb hozzászólni.... <_< Véleményem szerint 5000 hsz. felett azért egy tiszteletbeli fórumtagságot adományozhatnának. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Tudom, de az nincs ott, hogy hol lehet megnézni, hogy mikor tudok legközelebb hozzászólni.... <_< Menj be a saját profilodba, és a balo oldali menüben a hozzászólások pontban mindig legfelül látod az utolsó hozzászólásodat, ott benne van az idő is hogy mikor volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Véleményem szerint 5000 hsz. felett azért egy tiszteletbeli fórumtagságot adományozhatnának. :icon13: Hát igen. :D De sztem abból nem lesz semmi sem. :( Jah, és 'köszi'-ben is csak egy hellyel vagyok lemaradva a dobogóról. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Megint egy Off elmebeteg hirdetés: http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/clio/renault_clio_1.5_dci_access-7379402 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Megint egy Off elmebeteg hirdetés: http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/clio/renault_clio_1.5_dci_access-7379402 Ezeknek kellene nyitni egy gyűjtő topicot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Ez is rajtavolt régen a használtautón.Úgylátszik eladta :) http://www.vezess.hu/vezetunk/fostalicska_golf/28600/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts