tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Határolni nem tudod, de van egy gyerekzár funkció hozzá, amivel teljesen ki tudod kapcsolni a hátsó elektromos ablakok működtetését a hátsó ajtókról. Ehhez a vezetőoldali ajtó fogantyújában levő tolókapcsolót balra kell tolni (piros jel látszik), így a hátsó ablakokat csak innen elölről, a vezetőoldali ajtóról tudod fel/le húzni, a saját kapcsolójukkal amik a hátsó ajtón vannak, nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Sziasztok!Korábban már érdeklődtem it első fékbetét cserével kapcsolatban,most egy olyan kérdésem lenne e téren,milyet érdemes megvenni?Mert árban a skála elég nagy a 4 ezer Forinttól-egészen a 20 ezerig ??Milyen a 4 ezer forintos,annyira rossz lehet minőségben????És úgyanez a kérdésem a tárcsával kapcsolatban is,mert ott is elég hullámzó az ár?Tárcsánál az ár az egy párra vonatkozik gondolom,nem?De ott is a pár ezer forintól-akár a csillagos égig is lehet választani.Ennyire rosszak lennének az olcsok?Konkrétan a Cromax oldalán nézegettem. Segitségeteket,válaszaitokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 szerintem fékkel ne spóroljunk ami már jó , a ferodo innentől csak feljebb lehet menni brembo,bosch,ate ezek közül válasz valamit :) szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 szerintem fékkel ne spóroljunk ami már jó , a ferodo innentől csak feljebb lehet menni brembo,bosch,ate ezek közül válasz valamit :) szerintem :) Köszi ebben igazad is van!megmértem a tárcsát 23 mm az még nem szorul cserée akkor,csak betét csere lesz,de az aggaszt hogy az új betétet nem e fogja zavarni a tárcsa szélén,és belül lévő perem?Ettől parázom.....bár elvileg ha a betét ugyanolyan méretű mint a mostani akkor nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Köszi ebben igazad is van!megmértem a tárcsát 23 mm az még nem szorul cserée akkor,csak betét csere lesz,de az aggaszt hogy az új betétet nem e fogja zavarni a tárcsa szélén,és belül lévő perem?Ettől parázom.....bár elvileg ha a betét ugyanolyan méretű mint a mostani akkor nem.... Hát szerintem cseréld egybe. Nekem ~110e van a kocsiban, s még sztem 150e-ig elmegyek ezekkel. Majd utána cserélek mindent egybe, ha még meg lesz a kocsi. Én ezeket venném: (de sztem a bekeretezettek jók, a többi passz) Betét: Opel Tárcsa: Brembo ( persze ha eredetiek :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Hát szerintem cseréld egybe. Nekem ~110e van a kocsiban, s még sztem 150e-ig elmegyek ezekkel. Majd utána cserélek mindent egybe, ha még meg lesz a kocsi. Én ezeket venném: (de sztem a bekeretezettek jók, a többi passz) Betét: Opel Tárcsa: Brembo ( persze ha eredetiek :) ) Végülis betétből én is a Bosh-t néztem ki..persze semmi biztositék arra sem hogy eredeti....80 ezer van az autóban,tárcsa még 23 mm,addig végülis felesleges cserélni nem?Igaz hogy perem van rajt de talán ez nem okoz gondod az uj fékbetétnek....Amúgy tárcsánál ez az ár egy darabra vonatkozik,vagy ez is párban van?mert mintha azt olvastam volna hogy ez az ár tárcsánál,1 darabra vonatkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Végülis betétből én is a Bosh-t néztem ki..persze semmi biztositék arra sem hogy eredeti....80 ezer van az autóban,tárcsa még 23 mm,addig végülis felesleges cserélni nem?Igaz hogy perem van rajt de talán ez nem okoz gondod az uj fékbetétnek....Amúgy tárcsánál ez az ár egy darabra vonatkozik,vagy ez is párban van?mert mintha azt olvastam volna hogy ez az ár tárcsánál,1 darabra vonatkozik. Jó kérdés, nem tudom, lehet darabár... (de a pár logikusabb lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Jó kérdés, nem tudom, lehet darabár... (de a pár logikusabb lenne) logikusabb lenne igen,de a leirásnál az van hogy tárcsa vásárlásnál kettöt kell a kosárba tenni.....ezért nem értem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 a tárcsa és betét is párban van , és úgy is kell cserélni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 a tárcsa és betét is párban van , és úgy is kell cserélni ;) de akkor miért van ott a cromax oldalán a tárcsáknál a leirásban hogy abból 2 kell akosárba mert ez 1 darabra értendő??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 de akkor miért van ott a cromax oldalán a tárcsáknál a leirásban hogy abból 2 kell akosárba mert ez 1 darabra értendő??? na én pont a bárdinál szívtam be a dolgokat a logikát ne keresd a tárcsa darabáras még jó hogy van -40% betét pedig settre vonatkozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
xenof Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 a tárcsa és betét is párban van , és úgy is kell cserélni ;) Sziasztok! Sajna db ár!!!! 2hete vette úgyhogy az infó 1000%-os. LOGIKA NA AZ NINCS! Én ferodo tárcsát bosch betéttel vettem. Idáig bevált. Üdv X Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 de akkor miért van ott a cromax oldalán a tárcsáknál a leirásban hogy abból 2 kell akosárba mert ez 1 darabra értendő???nem is értem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Az also sorban kiirt szamokra tudtok vmit mondani? :) es nem a homersekletre :Dhttp://p.coldline.hu/2013/09/22/1194769-20130922-VvOp4s.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Az also sorban kiirt szamokra tudtok vmit mondani? :) es nem a homersekletre :Dhttp://p.coldline.hu/2013/09/22/1194769-20130922-VvOp4s.jpg Németül van, olajszintet ellenőrizni, talán 80km-en belül vagy múlva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Németül van, olajszintet ellenőrizni, talán 80km-en belül vagy múlva? Passz. Nincs radugva a karterra a csati azert irja a bc. Menni mentem vele, de nem valtozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Passz. Nincs radugva a karterra a csati azert irja a bc. Menni mentem vele, de nem valtozott. Hát ha nincs bekötve és nem változik akkor passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Sziasztok! A hátsó ajtók ablakemelőjét lehet határolni hogy ne lehessen teljesen lehúzni? Gyerkőc miatt lenne jó. Határolni nem tudod, de van egy gyerekzár funkció hozzá, amivel teljesen ki tudod kapcsolni a hátsó elektromos ablakok működtetését a hátsó ajtókról. Ehhez a vezetőoldali ajtó fogantyújában levő tolókapcsolót balra kell tolni (piros jel látszik), így a hátsó ablakokat csak innen elölről, a vezetőoldali ajtóról tudod fel/le húzni, a saját kapcsolójukkal amik a hátsó ajtón vannak, nem. Nem elektromos sajnos. Más tipusoknál van olyan funkció hogy nem lehet letekerni csak félig az ablakot , hogy a gyerkőc ne tudjon kihajolni. Ha az ajtó gyerekzárat átállítom hogy csak kintről lehessen nyitni akkor ez a funkció elő jön vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Nem elektromos sajnos. Más tipusoknál van olyan funkció hogy nem lehet letekerni csak félig az ablakot , hogy a gyerkőc ne tudjon kihajolni. Ha az ajtó gyerekzárat átállítom hogy csak kintről lehessen nyitni akkor ez a funkció elő jön vajon? Mas tipusoknal azert nem tudod lejjebb tekerni, mert olyan a hatso kerek kikepzese, hogy nem fer le az ablak. Ez nem funkcio, hanem adottsag. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Mas tipusoknal azert nem tudod lejjebb tekerni, mert olyan a hatso kerek kikepzese, hogy nem fer le az ablak. Ez nem funkcio, hanem adottsag. Köszi! Akkor valami mást kell kitalálni majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Valaki lenne oly jó hozzám, hogy ezt elmagyarázná nekem? Jobb egy ajtó élén most fedeztem fel :) Nagyjából lefordítottam, de nem igazán értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Az also sorban kiirt szamokra tudtok vmit mondani? :) es nem a homersekletre :Dhttp://p.coldline.hu/2013/09/22/1194769-20130922-VvOp4s.jpg A szám passz, nekem nem ír számot, egyébként ez a szöveg akkor jelenik meg, ha az olajpálcán minimum szintre csökken az olajszint. Vagy nagyon mocskos az érzékelő. Vagy le van húzva a csati... :D A csereintervallumhoz nincs köze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Cromaxban lehet fizetni bankkártyával,nem tudja valaki?Ha igen miylennel esetleg? Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Cromaxban lehet fizetni bankkártyával,nem tudja valaki?Ha igen miylennel esetleg? Köszi előre is. Igen, én legutóbb bankkártyával fizettem (Visa virtuális kártya) a webshopos vásárlásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Igen, én legutóbb bankkártyával fizettem (Visa virtuális kártya) a webshopos vásárlásnál. webshopon ott tudom hogy lehet,boltra gondoltam hogy ott lehet e személyesen kártyával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts