scream24 Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Azt hogyan lehet kinőni, anélkül nincs rendes hifi... :confused: Az biztos, de nekem már megfelel egy vállalható hangzás is, tudom, hogy sub nélkül soha nem lesz megfelelő dinamika, de kibírom. Rendes hifi van a nappaliban azt inkább kihasználom. :D camaron Esetleg fiatalodtál vissza, ha már a gondolat menetre szerettél volna reagálni. :icon13: :D akkor én is most fejlődtem vissza, mert 2 hete bekerült a jobb hangzás érdekében :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Ha ennyi segítség elég, akkor jó, ha ez nem segítség, akkor inkább ne állj neki... :-) Szerintem se állj neki ha még soha nem csináltad, a meghúzási nyomatékot érezni kell, mert gondolom nyomatékkulcsod nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Sziasztok! 1,6 8v-vel (85 ló) van valakinek tapasztalata? 2002es, motorkódot nem tudom. Sosem vezettem, papíron alacsony fordulaton jön a nyomatéka...nekem az fexik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Sziasztok! 1,6 8v-vel (85 ló) van valakinek tapasztalata? 2002es, motorkódot nem tudom. Sosem vezettem, papíron alacsony fordulaton jön a nyomatéka...nekem az fexik. Nem hinném hogy 2002-ben még gyártottak 8-szelepes Astrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Nem hinném hogy 2002-ben még gyártottak 8-szelepes Astrát.z16se Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 z16se Valóban, utánanéztem. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 :confused: http://motorvitamin.hu/barocco/ :lipssealed: :rolleyes: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 :confused: http://motorvitamin.hu/barocco/ :lipssealed: :rolleyes: :omg: ezt is elkell adni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 ezt is elkell adni :) Ki az aki ilyet beletesz a kocsiba, és szegény Astra-val reklámozzák. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 "Bertone tuningos Astra" :omg: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_1.8_16v__bertone_tuning__klima_-6775598 Ha ennyire sötét valaki, miért nem árul inkább egérmérget vagy porszívót? Esetleg motorvitamint.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Csodalatos az lokos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vasmacso Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Sziasztok Nem rég vettem egy 2000-es évjáratu g astrát kis családunknak .1.6 16v . Egy két dolog aggaszt kopog az eleje kanyarodásnál elég rendesen , alacsony alapjáraton fuldoklik magason elfogy az erő es kicsit rángat 3-4ezer nél utána húz mintha kihagyna a motor ,a motortérből kattogás hallatszik járás közben mintha valami hol hol hozzáérne valamihez .mielött szerelöt keresnék ( esetleg ha tud valaki egy korrektet Érd Tárnok környékén ) és lehuzna egy vagyonnal valami ötlet ? Előre is köszönöm Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Sziasztok Nem rég vettem egy 2000-es évjáratu g astrát kis családunknak .1.6 16v . Egy két dolog aggaszt kopog az eleje kanyarodásnál elég rendesen , alacsony alapjáraton fuldoklik magason elfogy az erő es kicsit rángat 3-4ezer nél utána húz mintha kihagyna a motor ,a motortérből kattogás hallatszik járás közben mintha valami hol hol hozzáérne valamihez .mielött szerelöt keresnék ( esetleg ha tud valaki egy korrektet Érd Tárnok környékén ) és lehuzna egy vagyonnal valami ötlet ? Előre is köszönöm Laci Ötlet? Át kellett volna nézni vásárlás előtt. Most majd költhetsz rá, ingyen rendbe hozni senki nem fogja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vasmacso Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Ötlet? Át kellett volna nézni vásárlás előtt. Most majd költhetsz rá, ingyen rendbe hozni senki nem fogja... Nem is kértem hogy ingyen csinálják meg csak tanácsot kértem és nem hogy mit kellett volna csinálni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 :confused: http://motorvitamin.hu/barocco/ :lipssealed: :rolleyes: :omg: Összetevői: Nátrium-karbonát (mosószóda), nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna), ill. nátrium-perkarbonát (fehérítőpor). Kilója 2500Ft körül van. Egyébként amerikai oldalakon olvastam már ezekről a nátriumsókról, ott a bóraxxal kísérleteztek, állítólag működik, kitisztítja az égésteret, illetve állítólag bomlása, égése közben létrejön egy olyan anyag, ami valahogy csökkenti a súrlódást. Én még nem mertem kipróbálni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vasmacso Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Összetevői: Nátrium-karbonát (mosószóda), nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna), ill. nátrium-perkarbonát (fehérítőpor). Kilója 2500Ft körül van. Egyébként amerikai oldalakon olvastam már ezekről a nátriumsókról, ott a bóraxxal kísérleteztek, állítólag működik, kitisztítja az égésteret, illetve állítólag bomlása, égése közben létrejön egy olyan anyag, ami valahogy csökkenti a súrlódást. Én még nem mertem kipróbálni... :) A boraxot ismerem nagy hő hatására tisztitja a felületet marja, ha lehül üvegkeménységü bevonat képződik ami szerintem nem igazán tesz jót semminek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 A boraxot ismerem nagy hő hatására tisztitja a felületet marja, ha lehül üvegkeménységü bevonat képződik ami szerintem nem igazán tesz jót semminek Akkor még jó, h nem próbáltam ki... :D Én is arra jutottam, h nem biztos, h szeretném, h egy "csúszós" bevonat keletkezzen a hengerfalon, dugókon... Így hová ülne bele az olaj...? Egyébként honnan ismered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 "Bertone tuningos Astra" :omg: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_1.8_16v__bertone_tuning__klima_-6775598 Ha ennyire sötét valaki, miért nem árul inkább egérmérget vagy porszívót? Esetleg motorvitamint.... :D Az az újság a lábterekben, menőőőőő :) Szerintem az meg OPC. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Sziasztok Nem rég vettem egy 2000-es évjáratu g astrát kis családunknak .1.6 16v . Egy két dolog aggaszt kopog az eleje kanyarodásnál elég rendesen , alacsony alapjáraton fuldoklik magason elfogy az erő es kicsit rángat 3-4ezer nél utána húz mintha kihagyna a motor ,a motortérből kattogás hallatszik járás közben mintha valami hol hol hozzáérne valamihez .mielött szerelöt keresnék ( esetleg ha tud valaki egy korrektet Érd Tárnok környékén ) és lehuzna egy vagyonnal valami ötlet ? Előre is köszönöm Laci szia! keresd öket: http://wesziautoszerviz.5mp.eu/web.php?a=wesziautoszerviz&o=G4vxU38Q_0 kicsit kerülő!! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vasmacso Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Akkor még jó, h nem próbáltam ki... :D Én is arra jutottam, h nem biztos, h szeretném, h egy "csúszós" bevonat keletkezzen a hengerfalon, dugókon... Így hová ülne bele az olaj...? Egyébként honnan ismered? Keményforrasztásnál és Fémek tüzihegesztésénél alkalmazzák többek közt,a szakik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vasmacso Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 szia! keresd öket: http://wesziautoszerviz.5mp.eu/web.php?a=wesziautoszerviz&o=G4vxU38Q_0 kicsit kerülő!! :icon13: Köszi számításba veszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Sziasztok Nem rég vettem egy 2000-es évjáratu g astrát kis családunknak .1.6 16v . Egy két dolog aggaszt kopog az eleje kanyarodásnál elég rendesen , alacsony alapjáraton fuldoklik magason elfogy az erő es kicsit rángat 3-4ezer nél utána húz mintha kihagyna a motor ,a motortérből kattogás hallatszik járás közben mintha valami hol hol hozzáérne valamihez .mielött szerelöt keresnék ( esetleg ha tud valaki egy korrektet Érd Tárnok környékén ) és lehuzna egy vagyonnal valami ötlet ? Előre is köszönöm Laci WESSZ Törökbálinton a tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Egyik reggel eszembe jutott és gyorsan löttem agy képet a telóval a ledes helyzetjelzőről, hátha valaki gondolkodik, hogy kicserélje de még hezitál. :) A kép teljes méretben: http://hu.ushareimg.com/view.php?filename=414astra.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 láttam a kispirosat :) :icon12: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Sziasztok! A hátsó ajtók ablakemelőjét lehet határolni hogy ne lehessen teljesen lehúzni? Gyerkőc miatt lenne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts