barobi28 Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Hello, Tud valaki valami informaciot arral h Astra G Coupe ulest le lehet e cserelni valami jobbra? amelyk kompatibilis vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Ma Várpalotán 13:00 óra körül B veki megállt zebra előtt,hogy elengedje a gyalogost,hátulról egy 5-ös golf beledurrant,hatalmasat szólt. Személyi sérülés hála Istennek nem történt,de a kocsi hátulja nagyon megsínylette. :( Hiába vigyáz az ember az autójára,ha más figyelmetlen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
TC82 Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 Helló! Van valakinek cdr500-s rádióhoz kiszedője kölcsön Bp. 11 kerület környékén? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július21, 2013 Megoszt Elküldve Július21, 2013 Sziasztok! Szerelt már le valaki y17dt motorról önindítót? Kihúzni kitudom a váltóból,csak az adagolótól nem jön kijjebb, lefelé nem tudom húzni,mert elakad az olajszűrőháztól lejövő gumicsőbe,és annak tartójába. Van valami trükkje,hogyan lehet leszedni? Köszönöm előre is a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 Üdv tudom hogy nem annyia ide tartozó téma de szeretném kikérni a véleményeteket ugyanis vettem haszáltan egy MTB-ot!A neve Neuzer Altrix Borai mi a véleményetek róla?És az Altrix az túlajdon képpen mi alkatrész gyártó vagy esetleg minőségi kerkpár gyártó is?Vagy ez a kettő házasságából született bicaj?Válaszokat elöre is köszönöm nagyon érdekelne róla egy két infó mire kell oda figyelni meg ilyesmi meg mennyire jó szerintetek?Viszlát na és ne feledjétek Csiszár Jenő szavát a jó Isten X-re játszik köszöntem! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július22, 2013 Megoszt Elküldve Július22, 2013 ez az ?? http://www.testbike.hu/velemeny/xc-am-ossztelos/neuzer-bora-30-disc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 ez az ?? http://www.testbike.hu/velemeny/xc-am-ossztelos/neuzer-bora-30-disc Nincsenek róla túl jó véleménnyel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 Nincsenek róla túl jó véleménnyel... :D szerintem sincs a toppon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 szerintem sincs a toppon :D Vásárlás előtt kellett volna utánajárni, most már mindegy. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 Egy kicsivel többért vettem Trek 4300-ast.Azzal lehet szaggatni.Még nem esett szét:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 szerintem sincs a toppon :D Jó ez a bicaj és kész, ennyi pénzért király!Remélem még 3-5 évig kibírja aztán csokolom úgyis csak naggyából városban használom azt meg bírnia kell imádkozom Istenhez hogy semmi baja ne legyen ÁMEN!Világos!!!! :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Veramon Valaki tud rola információt adni? Mi is ez pontosan? Hova kell beépíteni, és mivel kapcsolható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Jó ez a bicaj és kész, ennyi pénzért király!Remélem még 3-5 évig kibírja aztán csokolom úgyis csak naggyából városban használom azt meg bírnia kell imádkozom Istenhez hogy semmi baja ne legyen ÁMEN!Világos!!!! :sneaky: Ha ez a véleményed, akkor miért kérdezed a többiekét? Nekem úgy tűnik, ugyanott folytatod, ahol abbahagytad. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitetomi Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Sziasztok! G Astrába keresek nyári szövet szőnyeget. Olyat keresek, amelyen nincsenek rögzítők kivágva. Hol tudnék ilyet venni? Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Sziasztok! G Astrába keresek nyári szövet szőnyeget. Olyat keresek, amelyen nincsenek rögzítők kivágva. Hol tudnék ilyet venni? Előre is köszi a segítséget. Szia! Akár itt vagy, itt vagy pedig itt esetleg itt talán még itt. :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
polarx Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Sziasztok, Sikerült vennem egy szép bőrkormányt az Astrámba. Tudnátok segíteni, hogy milyen torx csavarkulcs szükséges a kormány lehúzásához? (Miután levettem a légzsákot). Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
polarx Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 Sziasztok, Sikerült vennem egy szép bőrkormányt az Astrámba. Tudnátok segíteni, hogy milyen torx csavarkulcs szükséges a kormány lehúzásához? (Miután levettem a légzsákot). Köszi szépen! Sikerült felrakni a kormányt. A jó válasz: E20 dugókulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 már csak fel kell szerelni :) élőben azért sokkal jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 már csak fel kell szerelni :) élőben azért sokkal jobb :) Eladod, és tuningolod? Amúgy hol vetted? Linket! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 Ennek de szép a műszerfala... Nekem is kell. :D + a középkonzol. http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=38067 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 Eladod, és tuningolod? Amúgy hol vetted? Linket! ;) nem adom el , csak megvan hirdetve :) jövőhéten megy rá a phase1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 nem adom el , csak megvan hirdetve :) jövőhéten megy rá a phase1 :) De hol vetted ezt a jó cuccot? Nekem is kellene valamit barkácsolnom, valami menetfényt a ködfényszórómba..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 nem adom el , csak megvan hirdetve :) És ha valaki meg akarja venni? Elzavarod? :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 De hol vetted ezt a jó cuccot? Nekem is kellene valamit barkácsolnom, valami menetfényt a ködfényszórómba..... http://www.aliexpress.com/snapshot/236729096.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 És ha valaki meg akarja venni? Elzavarod? :evilgrin: :D :D :D ha megadja a hirdetett árat akkor vigye :) de kétlem , sok az emberekben a tévhit nagymotor nagyfogyasztás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts