imy Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 A lényeg, hogy a gyári akksik jók, olvasgattam teszteket mielőtt megvettem. A Banner és az Exide is eléggé alul szerepelt. A Moll lett a tesztgyőztes, de árban (főleg ha akciós) a GM-es akksi a nyerő szerintem. 10-12 évet elmennek ha normálisan van használva. Nekem decemberben lesz 6 éves. Egy héten minimum 5 nap megy a kocsi, de most nyáron már sikerült annyira lemerítenem, hogy nem indult el. (csomagtartó nyitva, ajtók nyitva, rádió bekapcsolva kb 2 órán keresztül). És télen is lehetett érezni, hogy nem az igazi. :( Én örülök neki, ha elmegy ez 6-8 éve, de szerintem több nem lesz. A téli nehézkes indítás után kaptam észbe, hogy kellene valami normális akksi töltő, amit lassan be is fejezek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TC82 Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 A lényeg, hogy a gyári akksik jók, olvasgattam teszteket mielőtt megvettem. A Banner és az Exide is eléggé alul szerepelt. A Moll lett a tesztgyőztes, de árban (főleg ha akciós) a GM-es akksi a nyerő szerintem. 10-12 évet elmennek ha normálisan van használva. Akkor lehet most döglött meg a gyári aksim. Pont 12 éves a verda. :-) Persze nem tudom mikor rakták bele ezt a GM aksit, de tény, hogy eddig tette a dolgát, úgy is, hogy mielött megvettem a kocsit állt egy fél évet. Az előző kocsimba Exide volt azt is szerettem. Lehet most is azt fogok venni, mert GMre nem lesz pénzem. Banner kizárva. Fater vett egyet két éve és már kuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Akkor lehet most döglött meg a gyári aksim. Pont 12 éves a verda. :-) Persze nem tudom mikor rakták bele ezt a GM aksit, de tény, hogy eddig tette a dolgát, úgy is, hogy mielött megvettem a kocsit állt egy fél évet. Az előző kocsimba Exide volt azt is szerettem. Lehet most is azt fogok venni, mert GMre nem lesz pénzem. Banner kizárva. Fater vett egyet két éve és már kuka. Mennyiért kapsz Exide-ot? Ennél olcsóbb? http://www.csergoe.hu/akkumulator-es-fagyallo-akcio Aligha. Én 60Ah-ást rendeltem innen. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 http://zaol.hu/hirek/nem-volt-jogositvanya-a-sojtornel-fanak-csapodo-auto-soforjenek-1552294 Ez milyen Opel volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 http://zaol.hu/hirek/nem-volt-jogositvanya-a-sojtornel-fanak-csapodo-auto-soforjenek-1552294 Ez milyen Opel volt? Szerintem egy Opel Agila. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Szerintem egy Opel Agila. Annak a 190 az padló lehetett... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Sztem bvectra Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 F astra volt,ha jól látom. Szerk:. bocsánat,helyesbítek,inkább G astrának látszik,mert az F astrának a fejtámlái nem tömörek,hanem lyukacsosak,és az ajtó keretnél végig futó gumi csík is G-re vall,bár nem tudom F caravan-nál volt-e ilyen gumicsík. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 Sztem bvectra Találtam jobb képet, sztem is vectra B Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 B vectra caravan volt.Láttam a híradóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Július14, 2013 Megoszt Elküldve Július14, 2013 A csomagtér ajtón látszik a vectra betüi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Július15, 2013 Megoszt Elküldve Július15, 2013 A csomagtér ajtón látszik a vectra betüi. A hurkás ülések is árulkodók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július15, 2013 Megoszt Elküldve Július15, 2013 Sziasztok! Az lehet hogy az Insp feliratot 13 ezer km után írja ki ? 112 600 km-nél nulláztam le,és most írta ki 125 600-nál.Azt hittem 10 vagy 30 ezrenként dobja ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Vagy évente. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Direkt Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a szivargyújtó biztosíték 15 vagy 20-as? A használati utasítás szerint 20-as kell bele, viszont 15ös van jelenleg benne. Tudom, hogy apróságnak tűnik, de szeretném tudni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a szivargyújtó biztosíték 15 vagy 20-as? A használati utasítás szerint 20-as kell bele, viszont 15ös van jelenleg benne. Tudom, hogy apróságnak tűnik, de szeretném tudni :) Lehet, hogy kiégett, és nem volt kéznél 20-as, ezért tettek bele 15-öst. Ha az utasítás 20-ast ír, akkor nyugodtan tehetsz bele olyat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július16, 2013 Megoszt Elküldve Július16, 2013 Tényleg! Pont 1 éve vettem a kocsit.Na majd olajcserénél kiszedem onnan az insp felíratot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Szerintetek ha beadom egy Opel kereskedésbe a kocsit (beszámításba), akkor vegyem ki a veramont? Nehogy az legyen, hogy azt mondják hogy szétszedtem a műszerfalat úgyhogy az mínusz 150.Vagy ilyennel nem szaroznak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Nem hiszem hogy ilyesmi miatt lefelé alkudnának, viszont árfelhajtó tényezőnek sem nevezném, szóval ha nem veszed ki akkor tkp. ingyen odaadod nekik a Veramont... De persze ha amúgy nem tudsz vele mit csinálni mert mondjuk a következő autódba nem megy bele és eladni se tudod akkor akár benne is hagyhatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Ha arra kerül a sor, akkor inkább kiveszem.Még talán itt a fórumon is el lehet adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Ha arra kerül a sor, akkor inkább kiveszem.Még talán itt a fórumon is el lehet adni. Én is bevittem, akartak adni érte 900e-et, mondták nem számít hogy LPG van benne (+ sok dolog), ennyit adnak érte. (magamban akkor ok, ezt nem tapogatják) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 (magamban akkor ok, ezt nem tapogatják)ennyi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Hát igeb. Az Eurotax szerint 1075000-et ér az alap G Astra 6 évesen és 65000Km-rel. Ha van benne elektromos csomag meg ilyesmi, akkor az plusz.Tehát olyan 1200000Ft a kocsim.Persze ha beviszem valahová akkor nyilván egy millát sem adnak érte, hogy ők is keressenek valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Hát igeb. Az Eurotax szerint 1075000-et ér az alap G Astra 6 évesen és 65000Km-rel. Ha van benne elektromos csomag meg ilyesmi, akkor az plusz.Tehát olyan 1200000Ft a kocsim.Persze ha beviszem valahová akkor nyilván egy millát sem adnak érte, hogy ők is keressenek valamit. Nekem ez 108e km és 5.5 éves. (optima II) Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Július18, 2013 Megoszt Elküldve Július18, 2013 Az insignia spricnik jók, de a szivattyúnk gyenge.... Nem nagyon érdemes átcserélni, vagyis én utólag nem cserélnék. Én nagyon szeretem az Insignia spricnit.... Érdemes lecserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts