grofbandi Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Srácok, gondolkodom egy tuning-topic létrehozásán. Mindenféle nem gyári átalakításokról lehetne beszélgetni. Sportfutómű, nem gyári hifi, motortuning, optika stb. Lenne rá igény? Vagy csak nekem hiányzik? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Srácok, gondolkodom egy tuning-topic létrehozásán. Mindenféle nem gyári átalakításokról lehetne beszélgetni. Sportfutómű, nem gyári hifi, motortuning, optika stb. Lenne rá igény? Vagy csak nekem hiányzik? :blush: Van már egy "G Astra tuning" alfórum, a főoldalon a "Tuning" topikon belül: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=50 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Van már egy "G Astra tuning" alfórum, a főoldalon a "Tuning" topikon belül: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=50 Nem is néztem, mindig egyből ide jövök. Nincs mondjuk túl nagy forgalom ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2013 Megoszt Elküldve Július5, 2013 Van már egy "G Astra tuning" alfórum, a főoldalon a "Tuning" topikon belül: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=50 Ezt én sem tudtam, habár logikusabb lenne innen mint a többi G topic. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2013 Megoszt Elküldve Július6, 2013 Srácok van egy gyári bc-m eladó. Szokásosan pixelhibás, de ha kell megjavíttatom. Akit érdekel dobjon egy püt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július7, 2013 Megoszt Elküldve Július7, 2013 sziasztok valaki betudná nekem linkelni a kapcsrajzot a xenon lámpa és állító bekötéséről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 Sziasztok, Glare68 cartársról nem tudotok valami infót véletlenül? Régen járt már erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 Sziasztok! Az alábbi kapcsolóra lenne szükségem. Sajnos megadta magát és le kellett húzni róla a sarut, mert bezárás után 10 másodperccel beriasztott az autó. Természetesen megvásárolnám a kapcsolót. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július8, 2013 Megoszt Elküldve Július8, 2013 Sziasztok! Az alábbi kapcsolóra lenne szükségem. Sajnos megadta magát és le kellett húzni róla a sarut, mert bezárás után 10 másodperccel beriasztott az autó. Természetesen megvásárolnám a kapcsolót. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Szia! Szerintem bármilyen nyitás érzékelő megfelel oda, még után gyártott vagy univerzális is, a lényeg hogy kapcsolja a testet ha kinyitják a motorházat. Nekem ilyen van: http://www.metroman.hu/product/Autoriaszto-kozpontizar-ablakemelo/-Szerelesi-anyag/Motorterkapcsolo-ajtokapcsolo-univerzalis-409-PS Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Meg tudnátok mondani, hogy hol lehet venni olyan gégecsövet, ami a veramonnal együtt volt a csomagban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Meg tudnátok mondani, hogy hol lehet venni olyan gégecsövet, ami a veramonnal együtt volt a csomagban? http://www.alkatreszt.hu/hu/online-katalogusok/kategoria/7798/alkatr%C3%A9sz-kateg%C3%B3ria-szerint/zsugorcs%C5%91,-k%C3%A1belcsatorna 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 (edited) On 2013. 07. 07. at 12:40, mr. bb írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Nézegetem az Audi A4 használt autókat, és eléggé megtetszett.Szerintetek egy diesel autónál mennyi az a Km amit még be lehet vállalni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Nézegetem az Audi A4 használt autókat, és eléggé megtetszett.Szerintetek egy diesel autónál mennyi az a Km amit még be lehet vállalni?A valós, vagy amit az óra mutat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 A valós, vagy amit az óra mutat? :) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Nézegetem az Audi A4 használt autókat, és eléggé megtetszett.Szerintetek egy diesel autónál mennyi az a Km amit még be lehet vállalni? Nekem a használt "prémium" dízelről az a vicc jut eszembe, aminek a vége úgy van, hogy "vadász, vadász, te szopni jársz ide" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opi_ka Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Sziasztok! Hűtőfolyadék cserén gondolkozom, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek van a hűtőtartálynak valami leengedő csavarja? Mert, ahogy nézegettem, arra jutottam, ha nincs rajta valamilyen leengedő, akkor nem lesz egyszerű. Ugyanis nehéz hozzáférni az alsó gumicsőhöz. Valami jó megoldás nem ártana. :icon1: Előre is, köszi. opi_ka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 gyári hűtőn elvileg van leeresztő csavar, ha szembe állsz az autóval balra lent.. van 1-2 hűtő amiről már ezt lespórolták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Nézegetem az Audi A4 használt autókat, és eléggé megtetszett.Szerintetek egy diesel autónál mennyi az a Km amit még be lehet vállalni? ez attól függ hogy CR és/vagy van e benne kettős tömegű... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 ez attól függ hogy CR és/vagy van e benne kettős tömegű... És CR vagy PD?Tesómnak PD van A4 220 ezer km-el eddig no problem :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 És CR vagy PD?Tesómnak PD van A4 220 ezer km-el eddig no problem :icon1: CR=common rail hogy a PD mit takar azt nemtom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 CR=common rail hogy a PD mit takar azt nemtom :) A PD a CR elődje volt a VW-nél, de aztán ők is áttértek a CR-re. http://en.wikipedia.org/wiki/Pumpe_D%C3%BCse A gond vele, hogy mivel csak a VW használta, ezért alkatrész tekintetében horror ára van (valami közel 1000€/befecskendező rémlik). A jó hír viszont, hogy voltak valami híresen problémás sorozatú PD elemek, amiket mostmár a VW ingyen cserél javítottra akkor is, ha még nem hibásodott meg. De ennek azért utána kell járni, hogy mik a feltételei (kell-e hozzá esetleg, hogy végig márkaszervízbe hordták az autót vagy ilyesmi). VW fórumon meg tudják mondani. De az 1.9TDI szerintem pont az a motor, amit nem azért vettek, hogy nézegessék a garázsban. Biztos van belőle kevesebb futott is, de ritka lehet, mint a fehér holló, mivel vélhetően elég kedvező a fogyasztása, olyanok vették, akik nagyon sokat mentek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 A PD a CR elődje volt a VW-nél, de aztán ők is áttértek a CR-re. http://en.wikipedia.org/wiki/Pumpe_D%C3%BCse A gond vele, hogy mivel csak a VW használta, ezért alkatrész tekintetében horror ára van (valami közel 1000€/befecskendező rémlik). A jó hír viszont, hogy voltak valami híresen problémás sorozatú PD elemek, amiket mostmár a VW ingyen cserél javítottra akkor is, ha még nem hibásodott meg. De ennek azért utána kell járni, hogy mik a feltételei (kell-e hozzá esetleg, hogy végig márkaszervízbe hordták az autót vagy ilyesmi). VW fórumon meg tudják mondani. De az 1.9TDI szerintem pont az a motor, amit nem azért vettek, hogy nézegessék a garázsban. Biztos van belőle kevesebb futott is, de ritka lehet, mint a fehér holló, mivel vélhetően elég kedvező a fogyasztása, olyanok vették, akik nagyon sokat mentek vele. na így már tudom miről van szó :) szerintem... használt CR dizelt venni nagy bátorságra val :) de ez szigorúan az én privát véleményem :) épp múlt héten volt egy nagyon csinos történet ..... ha lesz rá igény akkor elmesélem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 na így már tudom miről van szó :) szerintem... használt CR dizelt venni nagy bátorságra val :) de ez szigorúan az én privát véleményem :) épp múlt héten volt egy nagyon csinos történet ..... ha lesz rá igény akkor elmesélem :) 1 igény lenne rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 1 igény lenne rá 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts