tgabika76 Elküldve Június29, 2013 Megoszt Elküldve Június29, 2013 Gratula a kis korzihoz :) az hogy corsa vagy astra vagy akármi lesz az éppen a kínálat és a pénztárca fogja meghatározni :) erősen hajlok G coupe felé :) Nohát, megjön az eszed? :D Viszont méretre kicsi lesz az neked sztem... bár ki hogy szereti, de én pl. teljesen hátratolva használom az ülést a Coupéban, és 183cm magas vagyok. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2013 Megoszt Elküldve Június29, 2013 Nohát, megjön az eszed? :DViszont méretre kicsi lesz az neked sztem... bár ki hogy szereti, de én pl. teljesen hátratolva használom az ülést a Coupéban, és 183cm magas vagyok.Van hátsó ülés is..majd ül oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Nohát, megjön az eszed? :D Viszont méretre kicsi lesz az neked sztem... bár ki hogy szereti, de én pl. teljesen hátratolva használom az ülést a Coupéban, és 183cm magas vagyok. :D :D :D Kisebb mint a sima G??? abban kényelmesen elfértem , meg a vekiben is teljesen hátul van az ülés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 Ja, el is felejtettem hogy neked volt olyanod is... annál természetesen nem kisebb, de pl. a Corsa C-nél belső szélességben igen! (lemértem.) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június30, 2013 Megoszt Elküldve Június30, 2013 ... Ja nekünk meg közben 26.-án reggel megszületett a baba,azért nem voltam! :D GRATULA Nektek! Jöhet ám kép a piciről! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
extraisti Elküldve Július1, 2013 Megoszt Elküldve Július1, 2013 Hali! Akit esetleg érdekel, kb. 1 éves, jó állapotú, Walker hátsó kipufogó dob 15e.-ről leengedtem az árát fix 13e Ft.-ra. Itt megtudjátok nézni: http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/motorikus_alkatresz/kipufogo_katalizator/opel_astra_g_1_6_gyari_kipufogo_hatso_dob_1770684272.html (Új ára (UNIX oldalon néztem): 35,436Ft.-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július1, 2013 Megoszt Elküldve Július1, 2013 Gratula a kis korzihoz :) az hogy corsa vagy astra vagy akármi lesz az éppen a kínálat és a pénztárca fogja meghatározni :) erősen hajlok G coupe felé :) Coupe?Az nagyon szép! :icon1: De én biztos félteném,hogy meghúzzák,ellopják,rányitják az ajtót stb.... Ezt is szegényt meghúztam,én marha Debrecenben a Fórum parkolóban,kevés volt a hely ,azt hittem elfér az eleje a betonszegély mellett,de nem :omg: ,még szerencse,hogy a lökös műanyagrésze érte,onnan horzsolta le egy kicsit a festéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Coupe?Az nagyon szép! :icon1: De én biztos félteném,hogy meghúzzák,ellopják,rányitják az ajtót stb.... Ezt is szegényt meghúztam,én marha Debrecenben a Fórum parkolóban,kevés volt a hely ,azt hittem elfér az eleje a betonszegély mellett,de nem :omg: ,még szerencse,hogy a lökös műanyagrésze érte,onnan horzsolta le egy kicsit a festéket. a vekit is féltem :) én mindig jó messzire állok a parkolókban :) van lábam oda tudok sétálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 a vekit is féltem :) én mindig jó messzire állok a parkolókban :) van lábam oda tudok sétálni :) Dettó... De bárcsak mindenki így gondolkodna, hogy ha már másét nem is de legalább a sajátját féltse.... Meg képesek egy félig üres parkolóban is direkt melléd állni, de a kedvencem mikor "kilincsel előre" tolják a bevásárlókocsit. Sajnos be kellett látnom, hogy én hiába vigyázok a fényezésre ha más sz.rik rá... :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 a vekit is féltem :) én mindig jó messzire állok a parkolókban :) van lábam oda tudok sétálni :) Én is mindig elmegyek leghátra, ahol kevesen állnak. Természetesen ahogy leparkolok, azonnal megtalálja a mellettem lévő helyet egy mikrobusz, vagy terepjáró! :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 Én is mindig elmegyek leghátra, ahol kevesen állnak. Természetesen ahogy leparkolok, azonnal megtalálja a mellettem lévő helyet egy mikrobusz, vagy terepjáró! :icon11: Eddig mindig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen :blush:. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 legalább most már tudom hogy nem csak én vagyok ilyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július2, 2013 Megoszt Elküldve Július2, 2013 a vekit is féltem :) én mindig jó messzire állok a parkolókban :) van lábam oda tudok sétálni :) Na ja. Csak van hogy ez sem ér semmit. Én alighogy megvettem a Coupét (talán egy hete volt nálam), egyszer úgy álltam be egy hipermarket parkolójába hogy a bejárattól legtávolabbi részen, bár átlósan álltam be két helyre (éppen azért hogy ne álljon közvetlen mellém senki), de körülöttem legkevesebb 30 üres parkolóhely volt. Mire kijöttem, autó ugyan továbbra sem állt a közelemben, de a kocsim mindkét oldala végig volt karcolva kulccsal, nem kérdés hogy szándékosan. Ugyan nem zavartam senkit ott ahol álltam, de valakinek mégsem tetszett... :( Úgyhogy véleményem szerint egyetlen módon lehet vigyázni az autóra: ha új korában megveszed, és a szalonból egyenest a garázsba viszed, ahonnan ki sem hozod addig a pillanatig amíg el nem adod. Más módszer nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Porral oltó készülék van valakinek a kocsiban?Ha van, akkor milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor93 Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Sziasztok! 5 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 1.6-os Astra G-nek. Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e annak káros hatása, ha alacsony fordulatszámon használom az autót? (vagyis kigyorsításnál is csak ritkán pörgetem 2000 fordulat fölé és az utazó sebesség is kb. 80 km/h) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Sziasztok! 5 hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy 1.6-os Astra G-nek. Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e annak káros hatása, ha alacsony fordulatszámon használom az autót? (vagyis kigyorsításnál is csak ritkán pörgetem 2000 fordulat fölé és az utazó sebesség is kb. 80 km/h) A 2000 fordulattal nem lenne baj, hanem ha 2000-nél feljebbváltasz, akkor a következő fokozatban leesik a fordulat 1300-1400-ra, és ha onnan gyorsítasz, azt nemnagyon szeretik a főtengely és hajtókarcsapágyak, egyéb mechanikus részek. Ha gyorsítani kell, akkor pörgesd tovább az előző fokozatban. Ha állandó sebességgel haladsz, akkor természetesen semmi gond a 2000 fordulattal. De azt tartsd szem előtt, hogy ha túl kis fordulaton jár a motor, az sem tesz jót a fogyasztásnak, és mint említettem, mechanikai szempontból sem jó. Itt egy cikk a témában http://totalcar.hu/magazin/technika/2012/05/15/a_nyomatek_ol_nem_a_fordulat/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor93 Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 A 2000 fordulattal nem lenne baj, hanem ha 2000-nél feljebbváltasz, akkor a következő fokozatban leesik a fordulat 1300-1400-ra, és ha onnan gyorsítasz, azt nemnagyon szeretik a főtengely és hajtókarcsapágyak, egyéb mechanikus részek. Ha gyorsítani kell, akkor pörgesd tovább az előző fokozatban. Ha állandó sebességgel haladsz, akkor természetesen semmi gond a 2000 fordulattal. De azt tartsd szem előtt, hogy ha túl kis fordulaton jár a motor, az sem tesz jót a fogyasztásnak, és mint említettem, mechanikai szempontból sem jó. Itt egy cikk a témában http://totalcar.hu/magazin/technika/2012/05/15/a_nyomatek_ol_nem_a_fordulat/ Köszi a választ. Nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire káros. Mostantól jobban oda fogok figyelni rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Köszi a választ.Nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire káros. Mostantól jobban oda fogok figyelni rá :)városban elég az 1es, hisz 50nél szabályoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Porral oltó készülék van valakinek a kocsiban?Ha van, akkor milyen? Van, este lefotózom neked. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor93 Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 városban elég az 1es, hisz 50nél szabályoz :D Hát azt azért nem próbálnám ki :) Nem igazán üzemanyag-takarékos módszer, másrészt elég gyorsan felforrna a víz :) Erről jut eszembe, az normális ha a vízhőfok ~ 85 °C, továbbá ha üresbe teszem a váltót és enyhe leejtőn hagyom gurulni, akkor van hogy ~81-82 °C-ra lehűl??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Hát azt azért nem próbálnám ki :) Nem igazán üzemanyag-takarékos módszer, másrészt elég gyorsan felforrna a víz :) Erről jut eszembe, az normális ha a vízhőfok ~ 85 °C, továbbá ha üresbe teszem a váltót és enyhe leejtőn hagyom gurulni, akkor van hogy ~81-82 °C-ra lehűl??? Amíg a normális tartományban van,addig semmi probléma,akárhogy ingadozik pár fokot ide-oda. Nekem is 85 körül áll és csak nagy ritkán megy ki onnan . A tied 5,8 -ból kijön?Az nagyon jó !Enyém minimum vegyesben 7,5 -t eszik,bár ez automata! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 A tied 5,8 -ból kijön?Az nagyon jó !Enyém minimum vegyesben 7,5 -t eszik,bár ez automata!az 1.6osnak nagyon baráti a fogyasztása! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Porral oltó készülék van valakinek a kocsiban?Ha van, akkor milyen? Persze van. A bal oldalon a gumi rögzítésbe belefűzve. Kell fénykép? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 Porral oltó készülék van valakinek a kocsiban?Ha van, akkor milyen? Szia! Nekem 2 kg-os van bal oldalra felfogatva. Bocsi,kicsit gyenge a kép minősége,telóval csináltam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor93 Elküldve Július3, 2013 Megoszt Elküldve Július3, 2013 az 1.6osnak nagyon baráti a fogyasztása! Tényleg jó a fogyasztása, bátyámnak egy 1.4-es van, az kb. 1 literrel többet eszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts