Alex75 Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Mit láttam ma? Ezüst G Astra, motorháztetőn középtájon két szélen 1-1 darab vadriasztó síp felragasztva! Le akartam fotózni, de ott volt a tulaj! :D A másik meg egy gyönyörű fekete G Astra, szép nagy felnikkel, peres gumikkal, légterelővel hátul, erre a ködlámpa helye kivágva, és berakva a helyére ilyen lapos, ellipszis alakú ködlámpa amiből kettő is beférne, egy darab helyére, így ott tátong felette egy nagy lyuk! :D Megvolt a napi kiégés :sick: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Bemattult fényszóró üveget mivel lehet újjá varázsolni? Feleségem off Matiz on lámpácskái sajnos olyan szinten bemattultak, hogy foglalkozni kell vele. Javaslat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Bemattult fényszóró üveget mivel lehet újjá varázsolni? Feleségem off Matiz on lámpácskái sajnos olyan szinten bemattultak, hogy foglalkozni kell vele. Javaslat? Fel kell polírozni, majd UV álló lakkal lekezelni. Ha nem lesz lakkozva, akkor gyorsan ismét be fog mattulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Bemattult fényszóró üveget mivel lehet újjá varázsolni? Feleségem off Matiz on lámpácskái sajnos olyan szinten bemattultak, hogy foglalkozni kell vele. Javaslat? Nemrég volt korábban téma itt a fórumban, elvileg fogkrémmel is megoldható - én azóta még nem próbáltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Bemattult fényszóró üveget mivel lehet újjá varázsolni? Feleségem off Matiz on lámpácskái sajnos olyan szinten bemattultak, hogy foglalkozni kell vele. Javaslat? Üveg, vagy műanyag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Matizon műanyag van.Az üveg max.törik,de nem mattul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Matizon műanyag van.Az üveg max.törik,de nem mattul :) Igen, műanyag. Fogkrémet már próbáltuk :D. Dörzsöltem, majd lemostuk. Akkor áttetszően tiszta lett, de néhány perc múlva visszamattult. Sokat nem akarok rá költeni, csili-vili cucc drágán nem érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Fel kell polírozni, majd UV álló lakkal lekezelni. Ha nem lesz lakkozva, akkor gyorsan ismét be fog mattulni. Köszi a tippet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 Köszi a tippet! Nincs mit,. ha van kocsifényező ismerősöd meg tudja csinálni, és még be is tudja fújni lakkal. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Június13, 2013 Megoszt Elküldve Június13, 2013 Nemsemmi... Azok az éber őrangyalok 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Na mizu ? :) van valami pletyka ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Na mizu ? :) van valami pletyka ? :) Lakás belakva? Sör behűtve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Lakás belakva? Sör behűtve? sör van :) mint mindig :D keco kész 90%ban , még szokjuk az újat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Na mizu ? :) van valami pletyka ? :) Lesz mit visszaolvasnod, nem fogsz unatkozni egy darabig :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Csákány csak egy kérdés az Opel Astra g 1.4 és 1.6-os benzinesek között mekkora az alapjárati befecskendezés?Nem több az 1.6-osé vagy rosszul tudom vagy menet közben több az 1.6-os befecskendezése a motor térben az égéstérben.?A választ előre is köszönöm! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június17, 2013 Megoszt Elküldve Június17, 2013 Hétvégi móka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Hétvégi móka :) vigyázzál majd a hőcserélőre amikor fúrod ki a csőnek a helyét ;) másrészt ... nekem gyárilag van benne , sok mindent nem venni észre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Lesz mit visszaolvasnod, nem fogsz unatkozni egy darabig :icon1: nem olyan családból származok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június18, 2013 Megoszt Elküldve Június18, 2013 Hétvégi móka :) Az insignia spricnik jók, de a szivattyúnk gyenge.... Nem nagyon érdemes átcserélni, vagyis én utólag nem cserélnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Sziasztok! Ma reggel kivettem a pollenszűrőt kíváncsiságból, hogy milyen állapotban van. Hát ilyen csodaszép, igényesen volt behelyezve:http://kepfeltoltes.hu/view/130619/2013-06-19_07.19.21_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Másik kérdés! Erről nektek mi a véleményetek?http://www.grando.hu/sport-tipus-kipufogo-dob-opel-astra-g-3-5-ajtoshoz-1-4cm3-es-1-6cm3-es-a-diesel-tipusokhoz-is-gyarto-paragi-1540653357 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 műbizonylatos ez mindent elmond több nem is kellhet szerintem nincs velük gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Sziasztok! Ma reggel kivettem a pollenszűrőt kíváncsiságból, hogy milyen állapotban van. Hát ilyen csodaszép, igényesen volt behelyezve:http://kepfeltoltes.hu/view/130619/2013-06-19_07.19.21_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Másik kérdés! Erről nektek mi a véleményetek?http://www.grando.hu/sport-tipus-kipufogo-dob-opel-astra-g-3-5-ajtoshoz-1-4cm3-es-1-6cm3-es-a-diesel-tipusokhoz-is-gyarto-paragi-1540653357 Az én pollenszűrőm 2x-3x ótvarabb állapotban volt. A behelyezése meg külön művészet, én legalábbis elszöszölök vele egy ideig. Így sem mondom 100%-ra, hogy rendben van :huh: . A sportkipufogó csak optikai tuning vagy van értékelhető haszna is? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Az én pollenszűrőm 2x-3x ótvarabb állapotban volt. A behelyezése meg külön művészet, én legalábbis elszöszölök vele egy ideig. Így sem mondom 100%-ra, hogy rendben van :huh: . A sportkipufogó csak optikai tuning vagy van értékelhető haszna is? Csak szebbé akarom kicsit varázsolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 a hatása elenyésző mert nem rendszer , de lélektanilag biztos komolyabbnak érzed a erőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts