Yuri Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 Én kb. egy hete jöttem rá, hogy ha nincs a kulcs bedugva a gyújtáskapcsolóba, akkor meg kell nyomni az óra gombját és akkor világít a TID 15 másodpercig!Több, mint fél éve van nálam az autó! :DDe hát, minden nap tanul az ember! :DVagy kapcsold fel a helyzetjelzőt. Lekapcsolásig a kijelző is világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Május31, 2013 Megoszt Elküldve Május31, 2013 A Heko szebb,dizájnosabb de keskenyebb mint a Szatuna ami így többet fog a szélből Döntsd el mi a fontosabb Neked,nekem Heko volt a Fiatomon és most is ez van A Szatunának is van már SLIM (keskeny) verziója. Nézzétek meg a honlapon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Vagy kapcsold fel a helyzetjelzőt. Lekapcsolásig a kijelző is világít. Azt tudom, eddig mindig azt csináltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 Sziasztok! Rég jártam erre, csak beköszönök... :icon10: Tiszta AGR-szelepet mindenkinek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy88 Elküldve Június1, 2013 Megoszt Elküldve Június1, 2013 http://kepfeltoltes.hu/130528/P5280086_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Felragasztottam, de rájöttem, hogy nem tetszik, így ha valakit érdekel, eladnám. nekem mindennel együtt 4.000 Ft-ba van, annyiért viheti, akinek kell. /színkód: Y269/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 sziasztok, megtudnátok mondani hány darab hőfok jeladó van a hűtőrendszerben? valamelyik szerintem nem dolgozik rendesen és felengedi a víz hőfokát 93 fokra és ilyenkor indul csak be a ventilátor hibajelzéssel párosítva gyújtás levételig folyamatosan dolgozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Apropó, színkód. 3 db festékleverődésem van, abból a legnagyobb akkora, mint a nem olyan régen bevont 2ft-os érme (bár ott szerintem az előző tulaj évekig rajtahagyott egy madársz.rt mert olyan a formája). Mindegyik csak az alapozóig, tehát csak a szín, a vas sehol nem látszik. Honnan tudom meg, hogy milyen színkódú, egyáltalán javítóecsettel (stifttel) érdemes-e próbálkozni? Festő szerintem körberöhögne, ha kb. 2cl festéket kevertetnék vele. Valakinek valami tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Apropó, színkód. 3 db festékleverődésem van, abból a legnagyobb akkora, mint a nem olyan régen bevont 2ft-os érme (bár ott szerintem az előző tulaj évekig rajtahagyott egy madársz.rt mert olyan a formája). Mindegyik csak az alapozóig, tehát csak a szín, a vas sehol nem látszik. Honnan tudom meg, hogy milyen színkódú, egyáltalán javítóecsettel (stifttel) érdemes-e próbálkozni? Festő szerintem körberöhögne, ha kb. 2cl festéket kevertetnék vele. Valakinek valami tapasztalat? Színkód a jobb ajtónál! Létezik spray is a gyári színből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy88 Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 nekem a jobb első, "anyósülés" ajtajánál, a B oszlop alján van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 nekem a jobb első, "anyósülés" ajtajánál, a B oszlop alján van. Nekem is! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Nekem is! :-) Nekem is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Mindegyik G Astránál ott van... @beghyn: Ilyen táblát keress az anyósoldali ajtót kinyitva a B-oszlop kocsi eleje felé eső oldalán: Ezen az utolsó sor bal oldali karaktercsoportja (itt a példán a Z 147) a színkód. Mellette (a fenti képen XXCL) a kárpit kódja látható. Ha ez megvan akkor vagy bemész márkaszervizbe és a színkód alapján kérsz javítóstiftet (márkaszerviz, tehát nem lesz olcsó), vagy jobb festékboltokban szintén ezen színkód alapján ki tudják keverni neked ezt a színt és akár spray-ba is beletöltik. Viszont a gyári színek legtöbbje (néhány kivétellel) lakkozva van, tehát ezután még lakkot is kell venned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Apropó, színkód. 3 db festékleverődésem van, abból a legnagyobb akkora, mint a nem olyan régen bevont 2ft-os érme (bár ott szerintem az előző tulaj évekig rajtahagyott egy madársz.rt mert olyan a formája). Mindegyik csak az alapozóig, tehát csak a szín, a vas sehol nem látszik. Honnan tudom meg, hogy milyen színkódú, egyáltalán javítóecsettel (stifttel) érdemes-e próbálkozni? Festő szerintem körberöhögne, ha kb. 2cl festéket kevertetnék vele. Valakinek valami tapasztalat? Szia! Itt szinte mindenféle színt kapsz, spray és stift formájában is. Kb. 1500-6000 Huf kiviteltől és színtől függően. Ezek gyári, Opel festékek. http://opelcentrum.hu/aruhaz/javitofestekek?limit=20&limitstart=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 Mindegyik G Astránál ott van... @beghyn: Ilyen táblát keress az anyósoldali ajtót kinyitva a B-oszlop kocsi eleje felé eső oldalán: Ezen az utolsó sor bal oldali karaktercsoportja (itt a példán a Z 147) a színkód. Mellette (a fenti képen XXCL) a kárpit kódja látható. Ha ez megvan akkor vagy bemész márkaszervizbe és a színkód alapján kérsz javítóstiftet (márkaszerviz, tehát nem lesz olcsó), vagy jobb festékboltokban szintén ezen színkód alapján ki tudják keverni neked ezt a színt és akár spray-ba is beletöltik. Viszont a gyári színek legtöbbje (néhány kivétellel) lakkozva van, tehát ezután még lakkot is kell venned. Gyári spray is van, ahogy írtam korábban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Köszi mindenkinek, megvan a színkód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_6_4_ryd8gqs525.jpg z14xep. Víz nem volt benne,olaj kb. 1.5liter amikor bejött a szervizbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Ez durva. Nem vette észre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június4, 2013 Megoszt Elküldve Június4, 2013 Átlag user a tulaj. Értsd: amíg beindul,addig nincs baja. Már nem indult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 Átlag user a tulaj. Értsd: amíg beindul,addig nincs baja. Már nem indult. Szép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 nem soká leszek újra (nem mintha hiányoztam volna valakinek :) ) lassan befejeződik a lakás felújítás és költözés projekt :) addig is jók legyetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 :hiya: Azok leszünk! nem soká leszek újra (nem mintha hiányoztam volna valakinek :) ) lassan befejeződik a lakás felújítás és költözés projekt :) addig is jók legyetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 Eladó! Az extrát figyeljétek a 4. képen :D http://www.jofogas.hu/somogy/Opel_Astra_G_Family_elado_8842913.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Június5, 2013 Megoszt Elküldve Június5, 2013 Eladó! Az extrát figyeljétek a 4. képen :D http://www.jofogas.hu/somogy/Opel_Astra_G_Family_elado_8842913.htm Ugyanez a fejegységem van xD De a karóra pirít :DD Irigylésre méltó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2013 Megoszt Elküldve Június7, 2013 nem soká leszek újra (nem mintha hiányoztam volna valakinek :) ) lassan befejeződik a lakás felújítás és költözés projekt :) addig is jók legyetek :) Én is vagyok még amúgy.Nálunk pedig a baba jön kb.2-3 hét múlva ,emiatt írok ritkán,de majdnem mindennap beleolvasok a fórumba. A kocsi hibátlanul megy, nemsokára olajcsere ill. klímafeltöltése lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
domber Elküldve Június7, 2013 Megoszt Elküldve Június7, 2013 Sziasztok! Szerintetek az normális jelenség,hogy egy 2007-es 1.4 classic astra G,már a kezdetek ota,új kora ota,néha-néha elindulásnál,főleg hidegen,persze nyáron is az első indulásnál,berángat a kuplung mint a fene?Néha egy jó darabig semmi,és közben meg aztán hihetetlenül elkezd berángatni induláskor,és utánna megszünik már.majd pár nap mulva néha megint...Főként párás esös időben vettem jobban észre,de például ma is a napsütésben...De az az érdekes hogy új kora ota ilyen,és nem mindig csinálja,akkor ez most kuplung próbléma lenne?de ha az lenne akkor mindig,minden indulásnál kellene jelentkeznie a problémának,nem?Amugy 80 ezer km van benne. Valaki esetleg,valami tapasztalat,vélemény,jó tanács?Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts