hakapeszimaki Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 A krómvég az eredetileg kb 1cm-el lógott ki a lökös vonalából...Normális lakatosembör,húzópad,meg szerintem egy darab hátsó lökös és egy hátsó ajtó. Ez nem egy nagy történet a képek alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 A tiéd még 250le? A kadett x30xe? igen , a kadet 240 ló és 1100kg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 igen , a kadet 240 ló és 1100kg ;)300kg-ot ledolgozza a turbó úgy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 300kg-ot ledolgozza a turbó úgy néz ki. forgalmi szerint 1505kg a veki :) nagggyyyonnn jó volt :) remegett kezem lábam :D :D hátha jövőre lesz már rajta phase1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.466633213416543.1073741826.100002096069229&type=1&ref=notif¬if_t=like Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupak78 Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Nincs valakinek egy felesleges vonószem G-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 igen :), sajna elszállt benne a kuplung :( az a kadet amivel én menetem az volt a héten a music fm műsorában valamelyik délután :) Csütörtök délután volt a rádióban, a Lotusnak meg nem lett nagyobb baja csak leesett egy fűtéscső a középkonzol mögött a fűtésboxról, és pont olyan rossz helyre esett hogy nem lehetett felengedni tőle a kuplungot, mindig kiemelt egy kicsit és folyamatosan csúszott... ezért nem ment az autó és ezért volt kuplungszag a parkolóban. De már megjavult azóta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 pfff :) az is jó egynek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 igen :)a 3. párosban a vekivel :)Ott volt :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 igen :)a 3. párosban a vekivel :)Az az élet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Az az élet :D :) nagyon jó volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 mi a G astra gyári mérete? 215/40 vagy 215/45r17? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Van valakinek sedanon opc hátsószárny?E-bay-en van coupéra való de gondolom az jó lehet sedanra is mivel a csomitartó ugyanaz,de azért megnézném sedanon hogy áll Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Mit szoltok a benzin adalekokhoz? Erdemes hasznalni? Nem a fogyasztast szeretnem csokkenteni, hanem szeretnek egy tiszta motort es uzemanyag rendszert. Benzinkutnal vettem ABRO gasoline tratament-et. Teli tankhoz tettem a leirtak szerint. Nem mentem meg vele sokat, ezert nem is tudom, hogy hasznalt e. Kell ezt minden tankolasnal tenni vagy eleg evente 1-2szer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xapheam Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 A múlt héten megejtettünk egy olajcserét. Egy ideje furán viselkedett az autó, kettesben gyakran rángatott, és csak úgy tudtam váltani, hogy a párom megkérdezte, hogy mi van velem, mert úgy vezetek, mint ahogy még kezdő koromban sem... Nah, az olajcserekor a szerelővel átnézettem az autót, mondta, hogy szerinte megvan a ludas: a 13 éves verdán még az eredeti üzemanyagszűrő figyelt... Ezt lecseréltük, és szó szerint megtáltosodott a gépezet :):) Jah, és a múltkor az üzemanyag beöntő cső mellett lévő szuszogót is sikerült úgy megtoldani, hogy tartósnak tűnik, mégsem kellet több ezret áldoznom rá :D A rángatózás elmaradt, ettől függetlenül érdemes időnként takarítani az egr-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 A múlt héten megejtettünk egy olajcserét. Egy ideje furán viselkedett az autó, kettesben gyakran rángatott, és csak úgy tudtam váltani, hogy a párom megkérdezte, hogy mi van velem, mert úgy vezetek, mint ahogy még kezdő koromban sem... Nah, az olajcserekor a szerelővel átnézettem az autót, mondta, hogy szerinte megvan a ludas: a 13 éves verdán még az eredeti üzemanyagszűrő figyelt... Ezt lecseréltük, és szó szerint megtáltosodott a gépezet :):) Jah, és a múltkor az üzemanyag beöntő cső mellett lévő szuszogót is sikerült úgy megtoldani, hogy tartósnak tűnik, mégsem kellet több ezret áldoznom rá :D A rángatózás elmaradt, ettől függetlenül érdemes időnként takarítani az egr-t? énekem azt tanították a szakik míg valami hibátlanul működik addig ne javítsd! Csak mindig azt javítsd amivel a probléma van.nekem ez a harmadik opel kocsim de soha nem volt baj az erg-vel. :icon1: A másik adalék ki tudja ,hogy mitartalmaz ami rávan írva az csak egy dolog ezel az erővel olaj se kelenne bele csak prolong .Lehet hogy többet árt a motornak mint használ. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 mi a G astra gyári mérete? 215/40 vagy 215/45r17? 215/40 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 Benzin szurobol milyen markat tudnatok ajanlani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Benzin szurobol milyen markat tudnatok ajanlani? ez legalább olyan kérdés mint az olaj kérdés :) én GM-t javaslok ;) de majd megmondják hogy jó az után gyári is... ( én meg vágtam szét utángyárit meg gyárit is , döbbenet az különbség ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 ez legalább olyan kérdés mint az olaj kérdés :) én GM-t javaslok ;) de majd megmondják hogy jó az után gyári is... ( én meg vágtam szét utángyárit meg gyárit is , döbbenet az különbség ;) ) Vagy Mahle-Knecht... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 ez legalább olyan kérdés mint az olaj kérdés :) én GM-t javaslok ;) de majd megmondják hogy jó az után gyári is... ( én meg vágtam szét utángyárit meg gyárit is , döbbenet az különbség ;) ) Hát max valami márkásabb utángyártottat... Nekem is szét kellene vágnom a 40e km-es LPG szűrőt, amit kicseréltem, hogy mennyire volt koszos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Mit szoltok a benzin adalekokhoz? Erdemes hasznalni? Nem a fogyasztast szeretnem csokkenteni, hanem szeretnek egy tiszta motort es uzemanyag rendszert. Benzinkutnal vettem ABRO gasoline tratament-et. Teli tankhoz tettem a leirtak szerint. Nem mentem meg vele sokat, ezert nem is tudom, hogy hasznalt e. Kell ezt minden tankolasnal tenni vagy eleg evente 1-2szer? benzinbe raktál gázolaj adalékot? Én amúgy a piros spurit használom,hozzáértő szaki ajánlotta mikor diagnosztikán jártam nála meghogy néha "küggyem" meg a gépet tartósabban magasabb fordulattal(4-4500) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Van itt valakinek tapasztalata Kiyo blokkolóval? Vajon elég-e a konzervdobozra (korza b )kettő fej előre egy hátra? Korza topik is van,ja,de ott teljesen felesleges lenne ilyet kérdezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xapheam Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 énekem azt tanították a szakik míg valami hibátlanul működik addig ne javítsd! Csak mindig azt javítsd amivel a probléma van.nekem ez a harmadik opel kocsim de soha nem volt baj az erg-vel. :icon1: A másik adalék ki tudja ,hogy mitartalmaz ami rávan írva az csak egy dolog ezel az erővel olaj se kelenne bele csak prolong .Lehet hogy többet árt a motornak mint használ. Akkor nem piszkálom az egr-t :) Most minden jól működik... Egy szervíz le akart nyúlni egy dobfék felújítással, alkatrészek cseréjével, erre a mostani szerelőm közölte, hogy bőven van még km a hátsó fékbetétekben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xapheam Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Szeretnék tanácsot kérni, autórádió ügyben... még a gyári kazettás autórádióm van, szeretném okosítani, hogy usb-s cuccot is elfogadjon... Egyik ismerősöm azt mondta, hogy nem szerencsés a gyári autórádió teljes cseréje, mert az elektronika bekötése összefüggésben van a motor vezérléssel, stb... inkább valahogy meg kellene hackelni a jelenlegi rádiót egy usb kivezetéssel... Ez fura nekem... Lehet abból gond, hogy ha kicserélem a gyári rádiót egy új, usb-s, memóriakártyás cuccra??? Nem látom benne a logikát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts