Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

megtudod csinálni :)

pl csavarhúzó ,vagy sokaktól hallottam egy darab rongyot húz mögé és azzal

Csavarhúzóval próbáltam természetesen. Négy kéz kellene hozzá.

Illetve mégsem, közben olvastam Darth Vödör nagyúr oldalán a hátsó ablak elektromosítását. Egyszer rászánom magam. ha lesz sok időm. Ott írja, hogy az omega gyűrűt kötőtűvel frankón ki lehet húzni.

Megosztás:

Csavarhúzóval próbáltam természetesen. Négy kéz kellene hozzá.

Illetve mégsem, közben olvastam Darth Vödör nagyúr oldalán a hátsó ablak elektromosítását. Egyszer rászánom magam. ha lesz sok időm. Ott írja, hogy az omega gyűrűt kötőtűvel frankón ki lehet húzni.

Nekem eddig a rongy tekerés mindig bevált.

Megosztás:

Egy közepes csavarhúzót szinte elhajlítottam, és meg se mozdult. Nem tudom mit érhet akkor egy darab rongy.

De lehet hogy én csinálok rosszul valamit... :sick:

Ha a közepét húzod a csavarhúzóval, akkor lehet h összébb zár a cucc, viszont a rongy meg a végébe akard bele és "letekeri".

Megosztás:

Kicseréltem ma az ablakspricniket.Tényleg nem kell levenni a szélvédő aljáról az a takarót.Simán kilehet húzni alóla a műanyagot.Igaz hogy eltartott így is egy ideig,amíg leszedtem csapágylehúzóval a karokat.Aztán a cső sem jött le a spricniről,az egyik bele is tört a csőbe.Beletekertem egy lemezcsavart úgy tudtam kihúzni.A többit már megmelegítettem öngyújtóval.Aztán a spricni sem jött ki a helyéről úgy ütögettem ki egy kiskalapáccsal.Összerakásnál már minden oké volt.

Megosztás:

Üdv! mit lehet ezzel kezdeni?

http://kepfeltoltes.hu/view/130502/DSC00249_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/130502/DSC00250_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

van valami módszer /kalapálás, melegítés, valami... / amivel ezt egyenesbe lehet hozni? mondták, hogy ledobná a festéket, de az nem nagy baj mert úgy is újra lesz fújva a lökhárítóval együtt.

továbbá:

most vettem észre, hogy törött a hűtőkeretem, ha kapcsol a venti, iszonyat hangja van. Lehet ezt műanyagheggeszteni, vagy újat kell venni?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.