Mc-elek Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 én szintén kint leszek mint kiállított és gyorsulós akármi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 én szintén kint leszek mint kiállított és gyorsulós akármi :) :) helyes Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 én szintén kint leszek mint kiállított és gyorsulós akármi :) Akkor majd felkereslek, megnézem a V6 szörnyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 :) Ugyan már, szelíd az a cica :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Kérdeznék valamit, mert nem tudom elhinni.Azt hallottam, hogy ha baleseted volt, és kihívod a rendőrt, akkor azért fizetni kell.Ez igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy88 Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 csak azért, mert kihívod, nem kell fizetned. de pl. ha a baleset a te hibádból következett be, az a helyzettől függően helyszíni bírsággal, vagy feljelentéssel jár, esetleg nagyon enyhe esetben figyelmeztetéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 T Gabi :) itt a barátod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Sziasztok! A hátsó ajtókba készülök hangszórókat cserélni. Tekerős ablakom van, és nem tudok rájönni, hogyan jön le a kar. Nem szeretném eltörni, mi a trükkje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Sziasztok! A hátsó ajtókba készülök hangszórókat cserélni. Tekerős ablakom van, és nem tudok rájönni, hogyan jön le a kar. Nem szeretném eltörni, mi a trükkje? Omega gyűrű 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Omega gyűrű Így már találtam képet is róla, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
neuhofer Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 2001-év 1995ccm 101Le dizel vezetöfelöl vizes a szönyegem ,nemtudok rájöni hogy hol ázhat be.Valakinek tipje ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Így már találtam képet is róla, köszi! Viszont lejönni sehogy sem akar, hogy rohadna meg! :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Viszont lejönni sehogy sem akar, hogy rohadna meg! :icon7: megtudod csinálni :) pl csavarhúzó ,vagy sokaktól hallottam egy darab rongyot húz mögé és azzal Link to comment Megosztás: More sharing options...
neuhofer Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 2001-év 1995ccm 101Le dizel vezetöfelöl vizes a szönyegem ,nemtudok rájöni hogy hol ázhat be.Valakinek tipje ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Kasztni nincs kirohadva alul? Esetleg klímából valahogy odafolyik a lé, mert nem tud lefolyni a csöpögtetőn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neuhofer Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Kasztni nincs kirohadva alul? Esetleg klímából valahogy odafolyik a lé, mert nem tud lefolyni a csöpögtetőn? kasztni nincs rohadás.Csak akor vizesedik a szönyeg mikor esik az esö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 kasztni nincs rohadás.Csak akor vizesedik a szönyeg mikor esik az esö. Ajtó gumigéder. Esetleg. Locsolj rá vizet, és nézd meg hol csöpög be. Így a legegyszerűbb szerintem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 megtudod csinálni :) pl csavarhúzó ,vagy sokaktól hallottam egy darab rongyot húz mögé és azzal Csavarhúzóval próbáltam természetesen. Négy kéz kellene hozzá. Illetve mégsem, közben olvastam Darth Vödör nagyúr oldalán a hátsó ablak elektromosítását. Egyszer rászánom magam. ha lesz sok időm. Ott írja, hogy az omega gyűrűt kötőtűvel frankón ki lehet húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Csavarhúzóval próbáltam természetesen. Négy kéz kellene hozzá. Illetve mégsem, közben olvastam Darth Vödör nagyúr oldalán a hátsó ablak elektromosítását. Egyszer rászánom magam. ha lesz sok időm. Ott írja, hogy az omega gyűrűt kötőtűvel frankón ki lehet húzni. Nekem eddig a rongy tekerés mindig bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Nekem eddig a rongy tekerés mindig bevált. Egy közepes csavarhúzót szinte elhajlítottam, és meg se mozdult. Nem tudom mit érhet akkor egy darab rongy. De lehet hogy én csinálok rosszul valamit... :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Egy közepes csavarhúzót szinte elhajlítottam, és meg se mozdult. Nem tudom mit érhet akkor egy darab rongy. De lehet hogy én csinálok rosszul valamit... :sick: Ha a közepét húzod a csavarhúzóval, akkor lehet h összébb zár a cucc, viszont a rongy meg a végébe akard bele és "letekeri". Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Egy közepes csavarhúzót szinte elhajlítottam, és meg se mozdult. Nem tudom mit érhet akkor egy darab rongy.De lehet hogy én csinálok rosszul valamit... :sick:http://www.youtube.com/watch?v=pRjmcRUqXEM Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Egy közepes csavarhúzót szinte elhajlítottam, és meg se mozdult. Nem tudom mit érhet akkor egy darab rongy. De lehet hogy én csinálok rosszul valamit... :sick: itt a szerelőnek van speciális le szedője csinálj ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Kicseréltem ma az ablakspricniket.Tényleg nem kell levenni a szélvédő aljáról az a takarót.Simán kilehet húzni alóla a műanyagot.Igaz hogy eltartott így is egy ideig,amíg leszedtem csapágylehúzóval a karokat.Aztán a cső sem jött le a spricniről,az egyik bele is tört a csőbe.Beletekertem egy lemezcsavart úgy tudtam kihúzni.A többit már megmelegítettem öngyújtóval.Aztán a spricni sem jött ki a helyéről úgy ütögettem ki egy kiskalapáccsal.Összerakásnál már minden oké volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolthy88 Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Üdv! mit lehet ezzel kezdeni? http://kepfeltoltes.hu/view/130502/DSC00249_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130502/DSC00250_www.kepfeltoltes.hu_.jpg van valami módszer /kalapálás, melegítés, valami... / amivel ezt egyenesbe lehet hozni? mondták, hogy ledobná a festéket, de az nem nagy baj mert úgy is újra lesz fújva a lökhárítóval együtt. továbbá: most vettem észre, hogy törött a hűtőkeretem, ha kapcsol a venti, iszonyat hangja van. Lehet ezt műanyagheggeszteni, vagy újat kell venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts