Mc-elek Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-g-opc-160le-IDZy0n.html nem rossz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Sziasztok!2db SKF 5 csavaros ABS-es hátsó kerékcsapágy eladó!2db hátsó féknyeregtartó konzol is van 5 csavaroshoz!http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=1296http://www.expressz.hu/skf-5-csavaros-abs-es-hatso-kerekcsapagy-elado-45759859/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
merenyi85 Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Jön a száraz idő, lassan le szeretném cserélni a fékfolyadékot... Milyenért érdemes pénzt adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Jön a száraz idő, lassan le szeretném cserélni a fékfolyadékot... Milyenért érdemes pénzt adni? gm vagy ate ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Megjött a tavaszi szeretetcsomagom, már csak időt kell rá szakítanom :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Megjött a tavaszi szeretetcsomagom, már csak időt kell rá szakítanom :icon1: :icon13: az olajat drágán vetted ... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 :icon13: az olajat drágán vetted ... :P Nem annyi volt :P nem értem miért tették rá azt a címkét mert a számlán 8891 Ft volt :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemeth_laca Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Szia! Volt már téma korábban többeknél is. Sziló is jó lehet de vigyázz meg ne marja a tükörlapot. Volt aki azt tanácsolta hogy újat is lehet venni 1000-1500 Ft max 2000 körül van. Szerelés: Pillanat ragasztó nem jó hozzá esetleg? :D Vagy az is megmarná? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Pillanat ragasztó nem jó hozzá esetleg? :D Vagy az is megmarná? Lehet hogy az is megmarná, illetve az biztos hogy elég kemény kötést biztosít, nem repedne el egy idő után? Szilo az azért rugalmasabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Nem annyi volt :P nem értem miért tették rá azt a címkét mert a számlán 8891 Ft volt :icon1:Biztos a boltban a polcról leemelve annyi, a webshopos rendelésnél meg adnak %-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Ha teloról írok nem tudok idézni.... Cromaxnál így működik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Pillanat ragasztó nem jó hozzá esetleg? :D Vagy az is megmarná? Én ragasztó választásakor azt szoktam szem előtt tartani hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie magának az elkészült ragasztásnak. Külső tükör esetén nem árt ha víz- és fagyálló, valamint bírja a nagy hőingadozást. Rugalmasnak elvileg nem kell lennie hiszen a már megragasztott felület elvileg nem fog mozogni, ahogyan a szakítószilárdság sem fontos, mert mechanikai behatás sem fogja érni (a tükörlapot nem szokták rángatni). Az azért nem árt ha a készre kötött ragasztó hőtágulása legalább közelében van a ragasztandó felületekéhez, mert mondjuk egy hirtelen jött kánikulában a napon hagyott autó felmelegedett tükörházában a műanyag mondjuk tágulna, de a hozzákötött ragasztó meg nem, akkor ott valami repedni fog... Ezen felül természetesen az sem árt ahogy előttem is mondták ha az oldószere vagy a hatóanyaga nem marja meg a ragasztandó felületeket. Ebből már látszik hogy a ragasztóválasztás azért bonyolultabb annál mintsem hogy leemelek egy szimpatikusat a hipermarket polcáról, de a fentiek alapján a pillanatragasztót és elvetném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Én ragasztó választásakor azt szoktam szem előtt tartani hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie magának az elkészült ragasztásnak. Külső tükör esetén nem árt ha víz- és fagyálló, valamint bírja a nagy hőingadozást. Rugalmasnak elvileg nem kell lennie hiszen a már megragasztott felület elvileg nem fog mozogni, ahogyan a szakítószilárdság sem fontos, mert mechanikai behatás sem fogja érni (a tükörlapot nem szokták rángatni). Az azért nem árt ha a készre kötött ragasztó hőtágulása legalább közelében van a ragasztandó felületekéhez, mert mondjuk egy hirtelen jött kánikulában a napon hagyott autó felmelegedett tükörházában a műanyag mondjuk tágulna, de a hozzákötött ragasztó meg nem, akkor ott valami repedni fog... Ezen felül természetesen az sem árt ahogy előttem is mondták ha az oldószere vagy a hatóanyaga nem marja meg a ragasztandó felületeket. Ebből már látszik hogy a ragasztóválasztás azért bonyolultabb annál mintsem hogy leemelek egy szimpatikusat a hipermarket polcáról, de a fentiek alapján a pillanatragasztót és elvetném... Nem értem minek itt matekozni, még a drágább fűtéses lap is ~1800Ft, a sima ~1400Ft.... Amennyi időt, és ragasztót elpocsékoltok vele, ott egy új tükör.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Sziasztok! uhuhu-ról mit tudtok? Akartam neki írni privit, de ezt dobta a küldés után: " A következő hibákat találtuk: uhuhu nem használhatja az Üzenetküldő rendszert A privát üzenetet nem továbbítottuk" Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Sziasztok! uhuhu-ról mit tudtok? Akartam neki írni privit, de ezt dobta a küldés után: " A következő hibákat találtuk: uhuhu nem használhatja az Üzenetküldő rendszert A privát üzenetet nem továbbítottuk" Kilépett már régen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Kilépett már régen... Akkor miért írja ezt, ha rámegyek az adatlapjára? uhuhu Csatlakozott: 2003 dec 04Offline Aktivitás: Ma, 06:07 Link to comment Megosztás: More sharing options...
extraisti Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani, hogy a kulcs benne hagyás, ill világítás figyelmeztető sípoló hangot, hogyan tudnám kiiktatni? Zene hallgatáskor, nyitott ajtónál idegesítő ez a sípolás. Úgy lenne jó megoldani, hogy ha rajta felejtem a világítást akkor még sípoljon, de a kulcsra ne! Köszönöm. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Sziasztok! Valaki megtudná nekem mondani, hogy a kulcs benne hagyás, ill világítás figyelmeztető sípoló hangot, hogyan tudnám kiiktatni? Zene hallgatáskor, nyitott ajtónál idegesítő ez a sípolás. Úgy lenne jó megoldani, hogy ha rajta felejtem a világítást akkor még sípoljon, de a kulcsra ne! Köszönöm. Üdv. Hát nem tudom neked, hogy van, de nálam, ha benne hagyom a kulcsot és kinyitom az ajtót sípol,ha kihúzom egy pillanatra a kulcsot majd visszadugom, akkor abbahagyja., az ajtó maradhat továbbra is nyitva. Nekem a zene nem gyújtásra van kötve, tehát kulcs nélkül (gyújtás nélkül) is tudok zenét hallgatni. Próbáld ki, sípolás közben kihúzod, majd vissza. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yuri Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 EGR-t mivel érdemes kipucolnom? Megéri egyáltalán foglalkozni ilyesmivel, vagy jobban járok, ha beszerzek valahonnan egy másikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 EGR-t mivel érdemes kipucolnom? Megéri egyáltalán foglalkozni ilyesmivel, vagy jobban járok, ha beszerzek valahonnan egy másikat? Nitrohigító... Egy próbát megér, nem olcsó dolog egy agr-szelep... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 óvakodj a fűnyíró embertől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 óvakodj a fűnyíró embertől... Azta..... Egy kavics verte be? Ez nem csak anyagi kár, komoly sérülés is lehet belőle. (Ugye nem volt?) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Azta..... Egy kavics verte be? Ez nem csak anyagi kár, komoly sérülés is lehet belőle. (Ugye nem volt?) Igen.. Szerencsére csak az ablak, de ha 5 fokkal melegebb van akkor nem az üveg fogja meg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yuri Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Nitrohigító... Egy próbát megér, nem olcsó dolog egy agr-szelep... Köszi. Igen, tudom, hogy nem olcsó, ezért akarom feléleszteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 óvakodj a fűnyíró embertől... Egy oldalüveg ~19e HUF. :( És sikerült kifízetetni vele? Vagy ilyenkor mi a teendő, rendőrt hívni? Nekem az oldaláról pattintott le tavaly 2*2mm-es részt hasonló esetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts