Glare68 Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 DarthVödör Cartátsnak szülinapi süti ajánlat, ha aktuális lesz: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 Alibabáról rendelt már vki? Mi annak a menete?Vagy olyan fórumozók, akik benne vannak villamosságis dolgokban, DM5160A IC-t keresek, de országon belül nem találtam sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március27, 2013 Megoszt Elküldve Március27, 2013 DarthVödör Cartátsnak szülinapi süti ajánlat, ha aktuális lesz: Tényleg nagyon eltűnt a nagyúr! Mi a helyzet az ügyében? Utoljára még azt olvastam hogy 50e Ft volt az összeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 (edited) On 2013. 03. 26. at 18:28, kobraCode írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Az összeg még 50e Ft, de nem válaszoltam nekik azóta. (felajánlották a részlet fizetést is) Ahogy jobban utána néztem, az egyik NEM az ő kiadványuk! A másik kiadványról nem tudom.Ezért borítóról kértem hogy tegyetek fel, vagy PM-ben küldjetek képet. Arról, amit a link után lehetett letölteni. Eddig sajnos csak egy visszajelzésem van, de nem a linkről töltötte le, ezért azt nem tudom, hogy mi féle... Nagyon úgy néz ki hogy átverés az egész, csak le akarják húzni az embereket Csak most nem fog sikerülni nekik... PM ment 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 (edited) On 2013. 03. 27. at 18:34, kobraCode írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Glare68 Elküldve Március28, 2013 Megoszt Elküldve Március28, 2013 Haynes: Vauxhall/Opel Astra&Zafira 1998-2000 Aki ezt letöltötte, írjon nekem egy PM-et, benne a borítóval. Nagyon megköszönném! Küldtem ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Az összeg még 50e Ft, de nem válaszoltam nekik azóta. (felajánlották a részlet fizetést is) Ahogy jobban utána néztem, az egyik NEM az ő kiadványuk! A másik kiadványról nem tudom.Ezért borítóról kértem hogy tegyetek fel, vagy PM-ben küldjetek képet. Arról, amit a link után lehetett letölteni. Eddig sajnos csak egy visszajelzésem van, de nem a linkről töltötte le, ezért azt nem tudom, hogy mi féle... Üdv! A Haynes angol honlapján fel van tüntetve a magyar kiadó, mint forgalmazó: http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/HaynesStoreListView?storeId=10001&catalogId=10001&langId=-1&overseas=yes&postcode=&town= Valszeg az összes Haynes könyvnek a kiadási joga az övék... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Glare68 Elküldve Március29, 2013 Megoszt Elküldve Március29, 2013 Üdv! A Haynes angol honlapján fel van tüntetve a magyar kiadó, mint forgalmazó: http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/HaynesStoreListView?storeId=10001&catalogId=10001&langId=-1&overseas=yes&postcode=&town= Valszeg az összes Haynes könyvnek a kiadási joga az övék... Viszont, ha ez nincs rá, vagy beleírva a körnvbe, akkor csak a Haynes indíthat bármilyen eljárást, ha tudja bizonyítani. Valamint, ha a feljelentés időpontjában is fennáll a jogsértés. Visszamenőleg ezt elég nehéz bizonyítani, még akkor is, ha lementették az oldal akkori adatait. Mert ezt nem fogadja el bizonyítékként a bíróság. (Ha viszont lekérte a hiteles másolatot, akkor viszont a szolgáltatónak értesíteni kellett erről az oldal üzemeltetőjét.) A szolgáltató ugyanis 60 nap után törli az archívum adatait. A cégem is így járt, így nem tudta érvényesíteni a követeléseit. :blink: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
KMiki Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Viszont, ha ez nincs rá, vagy beleírva a körnvbe, akkor csak a Haynes indíthat bármilyen eljárást, ha tudja bizonyítani. Valamint, ha a feljelentés időpontjában is fennáll a jogsértés. Visszamenőleg ezt elég nehéz bizonyítani, még akkor is, ha lementették az oldal akkori adatait. Mert ezt nem fogadja el bizonyítékként a bíróság. (Ha viszont lekérte a hiteles másolatot, akkor viszont a szolgáltatónak értesíteni kellett erről az oldal üzemeltetőjét.) A szolgáltató ugyanis 60 nap után törli az archívum adatait. A cégem is így járt, így nem tudta érvényesíteni a követeléseit. :blink: Ehhez nem tudok érdemben hozzászólni (annak ellenére, hogy anno volt egy fél éves Iparjogi ismeretek tantárgyam... :blush:). De a magyar kiadó honlapján az "Autótechnika-copyright" menüpont alatt letölthető "Beszélni kell róla" pdf anyagban (megjelent: Auttechnika 2012.12. számában) igen kemény hozzáállásukról tesznek említést lásd: 2. oldal, kép alatti bekezdés). Ezek ismeretében, nem meglepő az arrogáns nyomulásuk - sajnos :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 51/48cm a gyári mérete.Legalábbis Valeo katalógus ezt írja.Én mindegyik kocsimra ilyet vettem.2500 Ft a pár. Közben megtaláltam a Bosoko lapátok dobozát. Nekünk 55/45 cm a két ablaktörlő, és teljesen jó. Épp összeér a két lapát, viszont ez használatban semmi galibát nem okoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 valaki ?http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_opc-6680215 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 valaki ?http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_opc-6680215 Ez szép! :) Kék szebb lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Én kombiba nézegettem OPC-t.1 volt is a használtautón.Egy kicsit drágának tartottam 1.7M volt az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Az volt már, hogy Kellemes Húsvéti ünnepeket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Én kombiba nézegettem OPC-t.1 volt is a használtautón.Egy kicsit drágának tartottam 1.7M volt az ára.Sztem inkább az a reális. Emez fentebb már gyanúsan olcsó, főleg ha a ritkaságát nézzük, illetve azt hogy mégiscsak egy bőrös-digitklímás turbóról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Az volt már, hogy Kellemes Húsvéti ünnepeket? :D Neked is! :) Nálunk havat hozott a nyúl, megkeveredtek a jézuskával, mert ő nem hozott havat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Üdv. Szétszedtem egy 99es zöld caravant, ha valakinek kellene vmi...adokveszek rég halott :) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Üdv. Szétszedtem egy 99es zöld caravant, ha valakinek kellene vmi...adokveszek rég halott :) Hátsó fék dob vagy tárcsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Üdv. Szétszedtem egy 99es zöld caravant, ha valakinek kellene vmi...adokveszek rég halott :) A kilincsek, díszlécek nincsenek színre fújva véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 http://p.coldline.hu/2013/03/25/968864-20130325-Q8vY3u.jpg Itt egy kep. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 http://p.coldline.hu/2013/03/25/968864-20130325-Q8vY3u.jpg Itt egy kep. Amúgy miért bontottad? Így külsőre jól is néz ki... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 http://p.coldline.hu/2013/03/25/968864-20130325-Q8vY3u.jpg Itt egy kep. Ezt szétszedni??? :icon11: Elég jól felszerelt lehet, ha nem terveznék autócserét, biztos szemezgetnék néhány dolgot. A futómű nem állítható magasságú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Ecelbol vasaroltam. :) boros mindenes volt. Hatso gatlok fujhatoak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március31, 2013 Megoszt Elküldve Március31, 2013 Ecelbol vasaroltam. :) boros mindenes volt. Hatso gatlok fujhatoak. Hátsó futómű dobfékes vagy tárcsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts