Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

A motort már lemosta valaki a kutakon lévő magasnyomású kézi mosóval?Vagy ha nem jó ötlet, akkor hogyan szoktátok tisztítani?Sajnos nem kertes házban lakom, úgyhogy nincsen slagom, amivel esetleg óvatosan kis nyomással le tudnám tisztítani.

Nálunk ki van írva a magasnyomású mosókban,hogy motort tilos mosni.Normálisabb kézi mosókban van motormosás is.A Vectrán évente lemostam,soha nem lett baja.

Megosztás:

Miért az eredeti elektronikája is rossz volt?

kettövel vettem a kocsit.az egyik teljesen rossz,a másik is agyon lett forrasztgatva.ez még egyenlöre müködik,de ez sem 100-as

Megosztás:

Csak a táv.elektronikát vettem 3000 ft-ért.bontoban.A kocsimhoz sincs meg a Car Pass kártya,már igy vettem az autót.Kérdeztem a szervizben mennyi a távirányitó?19000 ft/db.Ezért gondoltam igy olcsobb.

Megosztás:

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Ha beüt a jó idő le szeretném cserélni a váltó olajamat.Egy 2002-es 1.2 literes g astram van.

A leeresztő csavart valószívű megtalálom a váltó alján, de hol tudom feltölteni?Már kaptam némi infót, de ha valki rendelkezne rajzzal vagy fényképpel vagy pontosan

le tudná írni nekem a betöltő nyílás helyét, nagyon hálás lennék.

Megosztás:

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Ha beüt a jó idő le szeretném cserélni a váltó olajamat.Egy 2002-es 1.2 literes g astram van.

A leeresztő csavart valószívű megtalálom a váltó alján, de hol tudom feltölteni?Már kaptam némi infót, de ha valki rendelkezne rajzzal vagy fényképpel vagy pontosan

nem fogod megtalálni a leeresztő csavart ... nincs rajta (hacsak nem automata)

váltóolajdekli le és akkor lejön az olaj is .

a visszatöltés a váltó tetején lévő szellőztetőn keresztül történik (ki kell csavarni)

a szintet úgy kell beállítani ,hogy a váltó oldalán lévő szint ellenőrző csavart kiszeded ,és amikor elkezd ott kifolyni az olaj akkor már jó :)

kb ennyi

szükség lesz új tömítésre ,és GM manuál váltó olajra

és egyéb szükséges szerszámokra :)

Megosztás:

Kb mennyi olaj kell bele?1,5 liter elég?

Kb 1.6 liter ami kell bele

a tapasztalatok azt mutatják hogy idáig aki nem GM jelölésű váltó olajat töltött bele ,az után mégis csak belerakta ...

nem tudni miért de nem szereti a más fajta váltó olajat :)

de ez csak egy jó tanács ;)

Megosztás:

Szia!

Miért cserélsz olajat? Hiszen elméletileg ott sosem kell, csak akkor ha megvan bontva váltó.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.