Mc-elek Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Óvassávissza! :D olvasgattam :) volt derülés az arcomon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Csak nem elakadtál Te is a hóban? :icon1: tele vagyok melóval :) meg közben lakásprojekt van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 esett egy kevés hav :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
izom1970 Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Szevassz! Én már mostam magasnyomásúval,vagyél Brigéciol blokkmosó folyadékot spricceld le a motort várj vele egy kicsit aztán mosd le! Nem lessz neki semmi baja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 esett egy kevés hav :) elvitted lemosatni remélem hogynézmánki :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 elvitted lemosatni remélem hogynézmánki :omg: :D én biza nem :) csak belülről takarítottam még múlt hétvégén :) aztán lesepregettem ám :) de minek ... mert megint esett egy 3cm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 A motort már lemosta valaki a kutakon lévő magasnyomású kézi mosóval?Vagy ha nem jó ötlet, akkor hogyan szoktátok tisztítani?Sajnos nem kertes házban lakom, úgyhogy nincsen slagom, amivel esetleg óvatosan kis nyomással le tudnám tisztítani. Nálunk ki van írva a magasnyomású mosókban,hogy motort tilos mosni.Normálisabb kézi mosókban van motormosás is.A Vectrán évente lemostam,soha nem lett baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Nálunk ki van írva a magasnyomású mosókban,hogy motort tilos mosni.Normálisabb kézi mosókban van motormosás is.A Vectrán évente lemostam,soha nem lett baja. Akkor ott mostad a kézi mosóban a magasnyomásúval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Mekkora a keresztmetszete általában az autóban lévő vezetékeknek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Mekkora a keresztmetszete általában az autóban lévő vezetékeknek? Fogyasztó teljesítményétől függ? Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabesz11 Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Besírtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Bontóban vettem egy távirányitót,mert a gyári elég tré.rá tudom tanitani,vagy csak a szervizbe lehet.Nekem idáig nem sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Bontóban vettem egy távirányitót,mert a gyári elég tré.rá tudom tanitani,vagy csak a szervizbe lehet.Nekem idáig nem sikerült. Miért az eredeti elektronikája is rossz volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Miért az eredeti elektronikája is rossz volt? kettövel vettem a kocsit.az egyik teljesen rossz,a másik is agyon lett forrasztgatva.ez még egyenlöre müködik,de ez sem 100-as Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Fogyasztó teljesítményétől függ? Miért? Az ajtóban futó kábelek érdekelnének. Pl. a hangszórókábel, hogy milyen sarut vegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Az ajtóban futó kábelek érdekelnének. Pl. a hangszórókábel, hogy milyen sarut vegyek. Sztem azok 0.5-ös kábelek lehetnek, ha jól rámlik 2.8-as sarúval vannak szerelve a hangszórók. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 Akkor ott mostad a kézi mosóban a magasnyomásúval? Itthon mostam brigéciollal meg slaggal:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március16, 2013 Megoszt Elküldve Március16, 2013 kettövel vettem a kocsit.az egyik teljesen rossz,a másik is agyon lett forrasztgatva.ez még egyenlöre müködik,de ez sem 100-as a sekuriti kod kell hozzá, mennyiért vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Csak a táv.elektronikát vettem 3000 ft-ért.bontoban.A kocsimhoz sincs meg a Car Pass kártya,már igy vettem az autót.Kérdeztem a szervizben mennyi a távirányitó?19000 ft/db.Ezért gondoltam igy olcsobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi86 Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Ha beüt a jó idő le szeretném cserélni a váltó olajamat.Egy 2002-es 1.2 literes g astram van. A leeresztő csavart valószívű megtalálom a váltó alján, de hol tudom feltölteni?Már kaptam némi infót, de ha valki rendelkezne rajzzal vagy fényképpel vagy pontosan le tudná írni nekem a betöltő nyílás helyét, nagyon hálás lennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Ha beüt a jó idő le szeretném cserélni a váltó olajamat.Egy 2002-es 1.2 literes g astram van. A leeresztő csavart valószívű megtalálom a váltó alján, de hol tudom feltölteni?Már kaptam némi infót, de ha valki rendelkezne rajzzal vagy fényképpel vagy pontosan le tudná írni nekem a betöltő nyílás helyét, nagyon hálás lennék. nem fogod megtalálni a leeresztő csavart ... nincs rajta (hacsak nem automata) váltóolajdekli le és akkor lejön az olaj is . a visszatöltés a váltó tetején lévő szellőztetőn keresztül történik (ki kell csavarni) a szintet úgy kell beállítani ,hogy a váltó oldalán lévő szint ellenőrző csavart kiszeded ,és amikor elkezd ott kifolyni az olaj akkor már jó :) kb ennyi szükség lesz új tömítésre ,és GM manuál váltó olajra és egyéb szükséges szerszámokra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi86 Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Köszönöm!Akkor kereshettem volna a csavart,így legalább tudom hogy áljak neki. Viszont én a GM olajakban annyira nem bízom. A motorba egyszer-kétszer GM-et tettem aztán átálltam a Castrol-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi86 Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Kb mennyi olaj kell bele?1,5 liter elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Kb mennyi olaj kell bele?1,5 liter elég? Kb 1.6 liter ami kell bele a tapasztalatok azt mutatják hogy idáig aki nem GM jelölésű váltó olajat töltött bele ,az után mégis csak belerakta ... nem tudni miért de nem szereti a más fajta váltó olajat :) de ez csak egy jó tanács ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Március17, 2013 Megoszt Elküldve Március17, 2013 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.Ha beüt a jó idő le szeretném cserélni a váltó olajamat.Egy 2002-es 1.2 literes g astram van. A leeresztő csavart valószívű megtalálom a váltó alján, de hol tudom feltölteni?Már kaptam némi infót, de ha valki rendelkezne rajzzal vagy fényképpel vagy pontosan le tudná írni nekem a betöltő nyílás helyét, nagyon hálás lennék. Szia! Miért cserélsz olajat? Hiszen elméletileg ott sosem kell, csak akkor ha megvan bontva váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts