tgabika76 Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Ez a szívó OPC-hez való, nem? A Turbónak 8000-ig van skálázva a fordulatszámmérője úgy rémlik. Ha már műszer, ez milyen?: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 szerintem a tank is fordítva mér.. gyanús :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 van baj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Ha csak a szám lapot cseréled akkor laikusként azt nézném meg hogy a két számlapon ugyan ott vannak e az azonos értékek. Mivel a mutató kimozdulása ugyan az marad nem mind egy melyik értékre mutat. Ha sűrűbb a számozása a fehérnek- lévén több értéket tud mutatni- akkor mondjuk nagyobb értéket mutat azonos mutató elmozdulásnál. Jobban elolvasva te az egész műszeregységet cserélnéd . Akkor nem szóltam :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 G Astrások, ezt figyuzzátok! Még a végén nem kell lámpabúrát venni?? Csak egy fogkrémet?? Ez jó :icon1: ,holnap megcsinálom a fényszórókat.De kár,hogy nem néztem hamarabb :omg: ,akkor már ma kész lett volna! Köszi,hogy feltetted! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Ez jó :icon1: ,holnap megcsinálom a fényszórókat.De kár,hogy nem néztem hamarabb :omg: ,akkor már ma kész lett volna! Köszi,hogy feltetted! Bitte schőőőn! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 (edited) On 2013. 03. 09. at 20:16, tgabika76 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Ez a szívó OPC-hez való, nem? A Turbónak 8000-ig van skálázva a fordulatszámmérője úgy rémlik. Ha már műszer, ez milyen?: :D Ezzel elég nehéz betartani a 130-at! Nehéz kisilabizálni hogy most 130 vagy épp 190 nel mész.. kényelmesen hátradölve az ülésben.... Ha rendőr kérdi akkor meg 200 tól van skálázva..bocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
levest Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! 2000-es G Caravan-nál kérdeztem, hogy miből tudom meg az óra tekergetését. Válaszoltatok is rá, köszönöm! Azt elfeljettem megkérdezni, hogy van-e szemmel látható nyoma az óra tekerésének? Ki kell hozzá venni, szét kell szedni a műszerfalat? Köszönöm: Levente Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Nekem nem kéne! Igazából én is elrettentő példának szántam, de azt el kell ismerni hogy nem kevés munka lehetett vele. Csak minek? :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 (edited) I Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Ismét kaptam levelet a Maróti Könyvkiadótól! Már "csak" 50.000 Ft-ról szól. Utána néztem a kiadónak. Arra kérnék mindenkit, aki letöltötte a Haynes: Vauxhall/Opel Astra&Zafira 1998-2000 1: nézze meg, hogy melyik kiadó adta ki? 2: angol, vagy magyar nyelvű? 3: tegye fel a borító képét. Ugyanis, a http://bookline.hu/p..._Astra_1998_tol NEM a Maróti kiadásában szerepel!!! Ezért nem is tartom jogosnak a kártérítést ezen kiadvány után... Bár én nem a Te oldaladról töltöttem le, de az enyémet sem a Maróti adta ki (magyar nyelvű), hanem az a kiadó, ami a bookline oldalán is szerepel. Kiindulva abból, hogy nem hinném, hogy ugyanezt a könyvet több ember is bescannelte és feltöltötte valahova, nagy valószínűséggel nekem is pontosan az a változat van meg, amit Te is belinkeltél az oldaladon. Az én verziómnak a pontos mérete: 168 132 620 byte, esetleg vesd össze a Tieddel. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 (edited) On 2013. 03. 10. at 12:43, andris83 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Lehet hogy kissé zavaros voltam. Kettő könyvről van szó. Az egyik, amihez a link szól, az "tiszta", mivel NEM maróti. A másik, nekem nincs meg, ezért kellene legalább a borítója, hogy jobban utána tudjak nézni. Ez a Haynes: Vauxhall/Opel Astra&Zafira 1998-2000 Ehhez kérek segítséget: 1: nézze meg, hogy melyik kiadó adta ki? 2: angol, vagy magyar nyelvű? 3: tegye fel a borító képét. Köszönöm: Tamás Amit én találtam: 1: Publisher: Haynes Publishing, ISBN: 978-1859607978 2: angol nyelvű 3: http://kepfeltoltes.hu/view/130311/elolap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 És akkor itt van az, ami nem dízel, hanem benzines: http://isbndb.com/d/book/vauxhall_opel_astra_zafira_petrol_feb_1998_to_sept_2000.html http://www.amazon.com/Vauxhall-Zafira-Petrol-Haynes-Service/dp/1859607586/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1363020460&sr=1-1&keywords=Vauxhall%2FOpel+Astra+%26+Zafira+Petrol+Feb+1998+to+Sept+2000 Publisher: Haynes Publishing 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupak78 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! Lenne egy nagyon aggasztó problémám... Azt vettem észre,sajna már amikor megvettem,a nyáron hogy a jobb hátsó sárvédő perem,oldalról nem,csak az 1-2cm vissza hajlításnál hójagok,a festés alatt mintha rohadna,korroziálódna.Most télen már a szine is rozsdás.A lemez nem hinném hogy roncsolódott volna ,de ha nem teszek semmit talán még nagyon gáz is lenne...mit javasoltok,gondoltam van nekem excenteres csiszolom,asztalos iparban használjuk,óvatosan megcsiszolnám ezeket a részeket majd rozsdamaró stb,alapozás és valami hasonló fehér színű festékkel lejavít.Fogalmam sincs milyen alapozót,fedő festéket vásároljak.Szakemberhez nem akarom vinni.Nem látszó rész csak meg akarom állítani a folyamatot. 8 éves a kocsi nagyon bánt hogy ez van.Ilyen hamar nem szabadna.A másik felének semmi baja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 kipróbáltuk ma egy fiat doblo-n a fogkrémes lámpapolirt :) és működik :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 kipróbáltuk ma egy fiat doblo-n a fogkrémes lámpapolirt :) és működik :) Milyen fogkrémet használtatok? Fehérítős kell? ----- Találtam neten egy jó katalógust, durván az egész autó benne van, de nem lehet rászűrni, hogy melyik való az enyémhez. Van olyan netes adatbázis ami hasonlóan kiadja az alkatrészeket, csak alvázszám alapján is lehet szűrni? Te hol szoktad megnézni az alkatrészeket? http://ecat24.com/opel/catalog/part/1/8/485/4408/26798,26796,26795,26797,26793/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 kipróbáltuk ma egy fiat doblo-n a fogkrémes lámpapolirt :) és működik :) A Turtle Wax-os cuccon már gondolkodtam egy ideje, de ez a fogkrémes még egyszerűbb. A kérdés, milyen lakkot kell rá venni, ami értelmesen "konzerválja", hogy fél év után ne mattuljon be ugyanúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Milyen fogkrémet használtatok? Fehérítős kell? ----- Találtam neten egy jó katalógust, durván az egész autó benne van, de nem lehet rászűrni, hogy melyik való az enyémhez. Van olyan netes adatbázis ami hasonlóan kiadja az alkatrészeket, csak alvázszám alapján is lehet szűrni? Te hol szoktad megnézni az alkatrészeket? http://ecat24.com/op...95,26797,26793/ http://csergoe.homeip.net:351/PQMace/root.fve?&height=984&width=1270&checkNotifications Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 http://csergoe.homei...ckNotifications ez a tuti :) de csak IE alatt működik !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 a fogkrém blend-a-dent volt ... a turtle wax a jó megoldás ... szerintem mi csak kipróbáltuk a fogrémes megoldást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 ez a tuti :) de csak IE alatt működik !!!! Kifejtenéd pontosan, hogy mi az az "IE"? Sajnos nem vagyok vele tisztában. Viszont nálam megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Ismét kaptam levelet a Maróti Könyvkiadótól! Már "csak" 50.000 Ft-ról szól. Utána néztem a kiadónak. Arra kérnék mindenkit, aki letöltötte a Haynes: Vauxhall/Opel Astra&Zafira 1998-2000 1: nézze meg, hogy melyik kiadó adta ki? 2: angol, vagy magyar nyelvű? 3: tegye fel a borító képét. Ugyanis, a http://bookline.hu/p..._Astra_1998_tol NEM a Maróti kiadásában szerepel!!! Ezért nem is tartom jogosnak a kártérítést ezen kiadvány után... Hát ez legalább olyan hogy a Global Tis lehet a gépeden de 3. személynek nem adhatod át illetve nem értékesítheted,nem sokszorosíthatod.Ettől függetlenül használhatód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Kifejtenéd pontosan, hogy mi az az "IE"? Sajnos nem vagyok vele tisztában. Viszont nálam megy! Internet Explorer. Abból is a 32bites változat (még 64bites Windows alá is azt kell telepíteni). Más böngészőkön is fut ugyan, de a képmegjelenítő modult azok alá nem lehet telepíteni, így a képeket nem fogod látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts