Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 KoPi! Az ominózus esemény május 26-án, 16.36-kor történt. Ettől kezdve megváltozott az életem. Csak akkor még nem tudtam róla...
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 KoPi! Az ominózus esemény május 26-án, 16.36-kor történt. Ettől kezdve megváltozott az életem. Csak akkor még nem tudtam róla... Gondolom azóta szöget vertél az órába nehogy túl menjen! :lol: :lol: ;)
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Arcok! Megnéztem a Redline által ajánlott oldalt. A címe azóta sebessegmeres.info lett. Nem túl jók a hírek rajta számomra. De harcolok!!! Azé' eléggé benyeltem... Ellettem volna nélküle. KoPikám, azért 30-nál nem szögelném le a mutatót. A para viszont az, h egy ideje a Váci út elején (egész pontosan a Lehel tértől egészen a Dózsa György útig!) 50 km/h a speed limit! Csak onnantól kifelé 70. Szal, vigyázzatok, mert méricskélnek ott is. Mondom ezt magamnak is, mert én mindennap arra járok, s néha - főleg késő este, mikor menekülök a mhelyemről -, hát, időnként tolom neki. Nincs jó kedvem!!! :lol: :lol:
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Arcok! Megnéztem a Redline által ajánlott oldalt. A címe azóta sebessegmeres.info lett. Nem túl jók a hírek rajta számomra. De harcolok!!! Azé' eléggé benyeltem... Ellettem volna nélküle. KoPikám, azért 30-nál nem szögelném le a mutatót. A para viszont az, h egy ideje a Váci út elején (egész pontosan a Lehel tértől egészen a Dózsa György útig!) 50 km/h a speed limit! Csak onnantól kifelé 70. Szal, vigyázzatok, mert méricskélnek ott is. Mondom ezt magamnak is, mert én mindennap arra járok, s néha - főleg késő este, mikor menekülök a mhelyemről -, hát, időnként tolom neki. Nincs jó kedvem!!! :lol: :lol: Nyugi azért a fejedet nem veszik, de nekem azt tanácsolták érdemes abba az irányba menni hacsak már nem tettél vallomást, hogy az autót Te vagy családtagod vezette és ezért ez és ez a törvény mentesít az adatok kiadása alól. A média is foglalkozott ezzel a dologgal. Állítólag az autósok 60 %-a kibújik így a büntetések alól. Sajnos erről sokat én sem tudok, de ha van jogban járatos ismerős mindenképpen érdemes utána nézni. A másik, sokszor az első fellebezés után elállnak, mert pont a fent jelzett oldalon adott kritérumoknak nem felelnek meg. Az ilyen kis sebességek túllépésénél egyébként enyhébbek a bírságok. Bocs, nem gúnyos akartam lenni, nekem is fent van a zabszem!
Korzika Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Nekem 1 rendőr ismerősöm mondta,hogy irjam rá nyugodtan ,hogy olyan közeli hozzátartozóm vezetett,akiröl nem kivánok nyilatkozni.Ennek a válasznak van 1 külön irattartója és 1 idő után ezeket nem örizgetik és stornozzák!Hozzáteszem,hogy nem mertem megtenni és becsületesen mindig befizettem a zsét!
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Nekem 1 rendőr ismerősöm mondta,hogy irjam rá nyugodtan ,hogy olyan közeli hozzátartozóm vezetett,akiröl nem kivánok nyilatkozni.Ennek a válasznak van 1 külön irattartója és 1 idő után ezeket nem örizgetik és stornozzák!Hozzáteszem,hogy nem mertem megtenni és becsületesen mindig befizettem a zsét! szia földi! te itt?
Korzika Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Szia! :lol: Itt is,ott is mindenhol.most kevés a meló és ráérek.Egyébként honnan van neked vasutas zöld mellényed? :?:
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Nem vettem gúnyolódásnak, sőt, jólesik az érdeklődés. Az a szitu, h nagyon megoszlanak a vélemények, pl. a nyilatkozattételről. Vki azt mondja, ha nem teszed meg (márpedig jogod van hozzá, h ne tegyél magadra v a családtagodra terhelő vallomást), elfogadják a dolgot, de "feketelistás" leszel, ezért életedben többé ne kövess el szabálysértést, mert akkor minden "bűnöd" hatványozottan nyom majd a latban. Az a rohadt az egészben, h elég lutri, mi a büntetési tétel. A feljebbi honlapon olvasottak szerint én 50%-nál is többel léptem túl a seb.határt, ugyan 30-at, de a 49 az, ugye több 50%-nál, ezért én 60000 Ft pénzbírsággal, vmint sziajogsival vagyok sújt6ó. De lehet, h rosszul értelmezem. Lehet, h - mivel 18 éves gkvez-i praxisomban ilyen szabálysértésnek írásos nyoma nincs - megúsznám egy enyhébb büntivel. Szal, nem tudom. Rossz a kedvem!!!
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Szia! :lol: Itt is,ott is mindenhol.most kevés a meló és ráérek.Egyébként honnan van neked vasutas zöld mellényed? :?: észrevettem.... :oops:
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Nekem 1 rendőr ismerősöm mondta,hogy irjam rá nyugodtan ,hogy olyan közeli hozzátartozóm vezetett,akiröl nem kivánok nyilatkozni.Ennek a válasznak van 1 külön irattartója és 1 idő után ezeket nem örizgetik és stornozzák!Hozzáteszem,hogy nem mertem megtenni és becsületesen mindig befizettem a zsét! Kb. 4 éve volt egy tilos parkolásom. Rendőrségi papír a szélvédőn és kis idővel megjött a levél is. Akkor volt egy magasabb beosztású ismerős akinek szóltam. Annyit mondott, ne töltsek ki semmit. A lap alján úgy írjam alá, hogy fölötte legyen hely, mert oda majd ír. Azóta sem tudtam kiszedni belőle mit írt oda, de büntetés nem jött, pedig legalább 3 várakozási szabályt sértettem meg egyszerre.
Korzika Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 :shock: 3 szabályt egyszerre?Az nem semmi!Lehet azért nem büntettek meg :lol: !
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Köszi az infókat, Kollégák, hát, még alszom rája. Most mennem kell a Szerelmemért a kedvenc autómmal... :lol: Jóéjt mindenkinek&jó 7végét! Még talán otthon Rátok nézek... De holnap biztos. Peace&Love
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 :shock: 3 szabályt egyszerre?Az nem semmi!Lehet azért nem büntettek meg :lol: ! 1. Megállni Tilos tábla 2. útkereszteződés 5 m-en belül 3. forgalommal szemben "ezért nem láttam a táblát" 4. Akadályoztam a gyalogos forgalmat "járda vonala az uttesten át" 5. nem tartózkodtam a jármű körül És ha le sem zártam volna az autót, megsértem a vagyonvédelmet is. Na azért ezt úgy kell elképzelni, hogy egy félre eső kis utcában a kutyát nem zavartam vele.
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 1. Megállni Tilos tábla 2. útkereszteződés 5 m-en belül 3. forgalommal szemben "ezért nem láttam a táblát" 4. Akadályoztam a gyalogos forgalmat "járda vonala az uttesten át" 5. nem tartózkodtam a jármű körül És ha le sem zártam volna az autót, megsértem a vagyonvédelmet is. Na azért ezt úgy kell elképzelni, hogy egy félre eső kis utcában a kutyát nem zavartam vele. Hát, hallod, ez már a "nekérdezzensemmitcsaktérdeljenle"-kategória... Na, üdv!
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Hát, hallod, ez már a "nekérdezzensemmitcsaktérdeljenle"-kategória... Na, üdv! Hát nem is büszkeségből írtam.
Korzika Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Engem 1x ,úgy büntettek meg(akkor még 2000ft volt),hogy a megállni tilos táblát 1 füzfa teljesen benőtte,ki sem látszott belöle.Amikor ezt megjegyeztem a polisznak azt mondták,hogy attól még az a tábla ott van,hogy nem látszik!Jópofák!
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Engem 1x ,úgy büntettek meg(akkor még 2000ft volt),hogy a megállni tilos táblát 1 füzfa teljesen benőtte,ki sem látszott belöle.Amikor ezt megjegyeztem a polisznak azt mondták,hogy attól még az a tábla ott van,hogy nem látszik!Jópofák! Várost inkább nem írok, de volt ahol szándékosan vittek vizsgázókat egy így benőtt STOP táblás kereszteződésbe és a motoros forgalmi vizsga útvonalában is benne volt.
Korzika Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Várost inkább nem írok, de volt ahol szándékosan vittek vizsgázókat egy így benőtt STOP táblás kereszteződésbe és a motoros forgalmi vizsga útvonalában is benne volt. Na az viszont már pofátlanság :axe: olyankor,amúgy is van az embernek elég baja!
dűzni Elküldve Június25, 2005 Elküldve Június25, 2005 Két hete szombat reggel 6-kor mosolyogtam bele a vakuba. Volt "Osztyapenko" után, 70-es táblánál 90-el. Remélem az asszony kapja a levelet! (Én bajszos vagyok!)
meriva1.8 Elküldve Június25, 2005 Elküldve Június25, 2005 Két hete szombat reggel 6-kor mosolyogtam bele a vakuba. Volt "Osztyapenko" után, 70-es táblánál 90-el. Remélem az asszony kapja a levelet! (Én bajszos vagyok!) Ha kifele mentél, akkor 60-as tábla játszik :!: :!: Ott, ahol az utat ketté osztya Penkó, féléve már 60-as táblát tettek ki az uccsó 100m-re. Ha befele, akkor tényleg 70.
pierreone Elküldve Június26, 2005 Elküldve Június26, 2005 Rastalos! Neked van kis jamaica zászló a kocsid hátulján meg rasta felirat az astra helyett? Ha igen, akkor tegnap egymás mellett álltunk lámpánál békáson. :lol:
telo Elküldve Június28, 2005 Elküldve Június28, 2005 Rastalos! Neked van kis jamaica zászló a kocsid hátulján meg rasta felirat az astra helyett? Ha igen, akkor tegnap egymás mellett álltunk lámpánál békáson. :lol: De, elvileg neki van olyanja... :lol: Piros 3 ajtós G Rasta... Rastalos: akkor most szombaton ZP? :supz: :rock: :smt020 :smt028 :smt025 Játsszátok majd azt a 3 számot, ami fennt van a honlapotokon? :roll:
redline Elküldve Június28, 2005 Elküldve Június28, 2005 Rastalos: akkor most szombaton ZP? :supz: :rock: :smt020 :smt028 :smt025 Játsszátok majd azt a 3 számot, ami fennt van a honlapotokon? :roll: irtam erről a sörözős topikban is, ott is lehet hypeolni a bulit :lol:
redline Elküldve Június29, 2005 Elküldve Június29, 2005 Ez a hétvégi zp-s dolog engem is érdekelne. viszont ahogy nézem nem sokakat :? :?
Recommended Posts