Rastalos Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Thx, Fejek! Asszem, kezdem érteni. Csak eddig nem vettem le, h az idézeteknél ki kell törölni a felesleges szöveget. Meg aztán, a képek elérhetőségét 1xűen átmásoltam Mélykék szaktárs üzenetéből tag-ek közé illesztve. Több-kevesebb sikerrel... :wink: Dremu kolléga! Honnan intézted a hátsó ablak fölötti kis szárnyadat? Érdekelne 1 ilyen. Főleg jó áron... Gratula, gyönyörű a vasad! Üdv.
dremu Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Nem tudni pontosan itt Orosházán egy szerelő gyerek intézte! Hogy honnan nem tudom! De ahol kaszniznak ott tudsz szerezni! aszem auto.lap.hu-n láttam már! Ahol bármit megcsinálnak! Nem tudom pontosan hol de megném! :oops:
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 de megném! :oops: Köszi, Te Jó lélek! :wink: Nagyon leállt a társalgás... Szieszta van?
dremu Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Már ég a szemem ugy keresem de nem nagyon találom! :lol: Searching...
telo Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Köszi, Te Jó lélek! :wink: Nagyon leállt a társalgás... Szieszta van? Dolgozunk... :lol:
redline Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Köszi, Te Jó lélek! :wink: Nagyon leállt a társalgás... Szieszta van? van egy csomo társalgós topik, nézz szét a fórumon :lol:
telo Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 SzerBUSZtok! :hello2: Vki jön Kecskemétre szombaton a veterán Opel talira rajtam kívül G Astrás?
greg Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 SzerBUSZtok! :hello2: Vki jön Kecskemétre szombaton a veterán Opel talira rajtam kívül G Astrás? Szeva! Együtt várjátok meg míg veteránok lesznek a G Astrák? Neked már a Rekordos, a más astrás stb nem is jó? Hát ember vagy te??? :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :wink:
telo Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Szeva! Együtt várjátok meg míg veteránok lesznek a G Astrák? Neked már a Rekordos, a más astrás stb nem is jó? Hát ember vagy te??? :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :wink: Helló Gregó! Dehogynem jó! Csak gondoltam, ösztönzöm itt a G Astrásokat kicsit... :lol:
greg Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Naddon helyes, gyertek csak, iszunk majd söröt. :lol:
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Hey, Mindenki! Hát senki se nincs talpon e vidéken?! Én szedek itt egyedül Béres cseppet??? :lol: Hogy vagytok, G Astrások (és persze, Kedves Többiek)? T. Óbuda! 7végi halazáskolbászozáslángospalacsintaevészet aaa... Rómain pl.? Vasárnapi Kapcsolat-Koncert - Felvonulási tér (Lionel Richie, Jimmy Cliff)? BrékóBrékó!!!
telo Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Hey, Mindenki! Hát senki se nincs talpon e vidéken?! Én szedek itt egyedül Béres cseppet??? :lol: Hogy vagytok, G Astrások (és persze, Kedves Többiek)? T. Óbuda! 7végi halazáskolbászozáslángospalacsintaevészet aaa... Rómain pl.? BrékóBrékó!!! Én hétvégén kecsón leszek, meg siófokon, meg komlón... :oops:
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Én hétvégén kecsón leszek, meg siófokon, meg komlón... :oops: Sajnos az én hétvégémet betáblázta a család. Ma túl vagyok a fodrászatokon, holnap ruhavásárlás a szomszéd városokban. :Hangman: Vasárnap a lányt viszem Várpalotára főiskolás gyakorlatra. Ez legalább egy jó kis autózás lesz. :supz: Majd legközelebb.
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 ma én is voltam fodrásznál kocsival természetesn(csakhogy a kocsiról is szó legyen :wink: )
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 ma én is voltam fodrásznál kocsival természetesn(csakhogy a kocsiról is szó legyen :wink: ) Ilyen nő is létezik...veszi a kulcsot és megy...míg én otthon a hűvös lakásban sörözgetek. :smt055 Nem, nem, ez csak utópia.
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Én hétvégén kecsón leszek, meg siófokon, meg komlón... :oops: Ya! Értem, Uram. Én most ezt a kecsói témát kihagyom, sajnos. Támadnak az Anyagiak. :evil: Meg aztán - mily vicces, h tegnapelőtt fejtettem ki, h nincs bajom a "szervvel" - rám küldtek egy "Nyilatkozat a jármű vezetőjének adatairól" c. enyhén szólva lehangoló formanyomtatványt egy levélke kíséretében. Ebédidőben! Ismeri vki a fenti papiruszt? A levélben utalnak arra, h bizonyos sebességkorlátozást nem tartottam be. 30 helyett 49... A vicc az az egészben, h 1általán nem emléxem, h a levél szerinti időben én arra kavartam volna, nemhogy a traffira... Biztos még ittas is voltam akkor... Na jó, ez vicc, aki ismer, az tudja rólam, h nem nagyon iszom szeszt, mert mindig kocsival megyek mindenhová, következésképp sose ülök a bal1-be még 1 korty sörrel sem. Ennél fogva ki is maradok a haveri sörözésekből, pedig néha jól tudna esni, a fene egye (igya) meg... Na, szal ez történt velem az eddig eltelt időben. So, I am not very happy...
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Értem, Fejek. Ez van. Hát, én Várpalotán voltam katona... Nem túl sok kellemes emlékem van a helyről, amely, amúgy szép kis város. Asszem... Amennyit láttam belőle a lőtér felé vezető úton... Egy teherautó platóján csücsülve... Na jó, ne sajnáljatok! Túléltem! És... Astrás lettem... :lol: 8) PÍÍÍSZ
redline Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 "Nyilatkozat a jármű vezetőjének adatairól" traffipax.info 8)
Rastalos Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 traffipax.info 8) Ambre! Asszed, nem jön infó a telómra (bocs, Telo... :wink: ), a traffikról? Bár sztem csak némelyikről. Mindenesetre köszi! Ránézek...
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Ilyen nő is létezik...veszi a kulcsot és megy...míg én otthon a hűvös lakásban sörözgetek. :smt055 Nem, nem, ez csak utópia. nem én maga vagyok a valóság :wink:
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 nem én maga vagyok a valóság :wink: De jó valakinek! :lol:
redline Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Ambre! Asszed, nem jön infó a telómra (bocs, Telo... :wink: ), a traffikról? Bár sztem csak némelyikről. Mindenesetre köszi! Ránézek... ááááhhhh először nézd meg aztán látod miért irtam a linket :x
nyuszifül Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 nem én maga vagyok a valóság :wink:De jó valakinek! :lol:
KoPi Elküldve Június24, 2005 Elküldve Június24, 2005 Ambre! Asszed, nem jön infó a telómra (bocs, Telo... :wink: ), a traffikról? Bár sztem csak némelyikről. Mindenesetre köszi! Ránézek... Elárulod mennyi idő telt el az "esemény" és a felszólítás között? Én már reménykedhetem, hogy két hónap után már megúsztam?
Recommended Posts