cszozo78 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Sziasztok! 98.12.havi G astrán bármerre tekergetem a fényszóróállító csavarokat meg sem nyikkan (egyik oldal sem). Viszont ha az állítómotort kapcsolom, akkor megy fel-le a fényszóró magassága. Tudna valaki segíteni, hogy a csavarokkal miért nem jó? Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget, Üdv.: Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Sziasztok! 98.12.havi G astrán bármerre tekergetem a fényszóróállító csavarokat meg sem nyikkan (egyik oldal sem). Viszont ha az állítómotort kapcsolom, akkor megy fel-le a fényszóró magassága. Tudna valaki segíteni, hogy a csavarokkal miért nem jó? Mi lehet a probléma? Köszönöm a segítséget, Üdv.: Z Nézd meg a rajzon a fel-le állító csavarok melyek, mert el van írva a rajz! Az oldalállítócsavarra írja a magasságállítást. Műkszik, de nagyon sokat kell tekerni az oldalállításhoz. A magasságállítást a másik csavarral lehet állítani, azt imbuszkulccsal lehet tekergetni, és nem kell sokat állítani rajta, hogy beálljon a kívánt magasságba. Ezek a csavarok a lámpatest középtáján találhatók a lemez alatt. Kicsit nehéz hozzáférni, de megoldható. pl. a gumidugót vedd ki, és azon a nyíláson keresztül, ha máshogy nem férsz hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Nézd meg a rajzon a fel-le állító csavarok melyek, mert el van írva a rajz! Az oldalállítócsavarra írja a magasságállítást. Műkszik, de nagyon sokat kell tekerni az oldalállításhoz. A magasságállítást a másik csavarral lehet állítani, azt imbuszkulccsal lehet tekergetni, és nem kell sokat állítani rajta, hogy beálljon a kívánt magasságba. Ezek a csavarok a lámpatest középtáján találhatók a lemez alatt. Kicsit nehéz hozzáférni, de megoldható. pl. a gumidugót vedd ki, és azon a nyíláson keresztül, ha máshogy nem férsz hozzá. De otthon? Érdekes, ha be tudja állítani jól.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
cszozo78 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Nézd meg a rajzon a fel-le állító csavarok melyek, mert el van írva a rajz! Az oldalállítócsavarra írja a magasságállítást. Műkszik, de nagyon sokat kell tekerni az oldalállításhoz. A magasságállítást a másik csavarral lehet állítani, azt imbuszkulccsal lehet tekergetni, és nem kell sokat állítani rajta, hogy beálljon a kívánt magasságba. Ezek a csavarok a lámpatest középtáján találhatók a lemez alatt. Kicsit nehéz hozzáférni, de megoldható. pl. a gumidugót vedd ki, és azon a nyíláson keresztül, ha máshogy nem férsz hozzá. Azokat tekergetem amiket írtál. Az imbuszcsavarok forognak, a hozzájuk kapcsulódó fogazott csavar/tengely is forog (tehát a lámpa külső részén lévő mechanika nem kopott), de a lámpát mégsem állítja. A bagolyfészkeket világítom velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupak78 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Sziasztok,könyöktámasz G-be ami nem olyan gagyi,de nem is gyári,ajánlat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyula519 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Azokat tekergetem amiket írtál. Az imbuszcsavarok forognak, a hozzájuk kapcsulódó fogazott csavar/tengely is forog (tehát a lámpa külső részén lévő mechanika nem kopott), de a lámpát mégsem állítja. A bagolyfészkeket világítom velük. Ezen az oldalon találsz rajzot és magyarázatot is, nemcsak tőlem: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=622&st=10738 Továbbá, ha az izzó nincs rendesen a helyén, mert kicsit nehéz úgy beilleszteni, hogy mindhárom vezetőél a helyére menjen, akkor is bagolyfészek van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Én a patika szép fehér falán állítottam be a fényszórókat:)Majdnem minden izzócsere után a foglalatot is cserélni kell,mert hol ez hol az a füle törik le,és nem lesz középen az izzó.Elég szar konstrukció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ma beszerkesztettem a lámpákat, íme. http://kepfeltoltes.hu/view/130119/2013-01-19_14.10.26_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130119/2013-01-19_14.10.05_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 csinos lett :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ma beszerkesztettem a lámpákat, íme. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Jóféle! :icon13: Illeszkedik rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cszozo78 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ezen az oldalon találsz rajzot és magyarázatot is, nemcsak tőlem: http://www.opelforum...ic=622&st=10738 Továbbá, ha az izzó nincs rendesen a helyén, mert kicsit nehéz úgy beilleszteni, hogy mindhárom vezetőél a helyére menjen, akkor is bagolyfészek van :unsure: Köszönöm, megnéztem. Az izzók a helyén vannak 100%. Ha az autóval szemben állva belenézek a fényszóróba, a foncsol hozzáér a helyzetjelző izzó utastérhez közelebb eső részéhez. Nem lehet, hogy valami a lámpán belül van szétesve és csak a motor állítja a foncsolt fel/le? Azt sem tudom, hogy a két imbuszcsavarhoz tartozó állító a lámba belsejében mihez csatlakozik? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Jóféle! :icon13: Illeszkedik rendesen? Igen illeszkedik szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Köszönöm, megpróbálom. Majd megírom mire jutottam. Igazad volt, sikerült visszarakni. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Sziasztok,könyöktámasz G-be ami nem olyan gagyi,de nem is gyári,ajánlat? hello nekem ilyen van: http://www.metroman.hu/product/Auto-felszereles/univerzalis-auto-kartamasz/Autos-konyoklo-univerzalis-kartamasz-48006A-fekete-fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yuri Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ma beszerkesztettem a lámpákat, íme. http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Nem vagyok híve a hátsó lámpa cserének, mert sokszor nagyon csúnya darabokat képesek az autóra rakni, de ez nem giccses, jól néz ki... :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Sziasztok nagytesók :hiya: ! Érdekel valakit egy darab eredeti gyári acskóban, jobb hátsó sárvédő gumi??? Van hozzá beszerelési utasítás is!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Sziasztok nagytesók :hiya: ! Érdekel valakit egy darab eredeti gyári acskóban, jobb hátsó sárvédő gumi??? Van hozzá beszerelési utasítás is!!! :D Én annó csak előre vettem. A hátsó az sajnos csúnya, s könnyen le lehet tolatni (pl hóban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Sziasztok nagytesók :hiya: ! Érdekel valakit egy darab eredeti gyári acskóban, jobb hátsó sárvédő gumi??? Van hozzá beszerelési utasítás is!!! :D Párja nincs véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Párja nincs véletlenül? Hátőőőő gondolkodom.... Nincs. sjana. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Érdekel valakit egy darab eredeti gyári acskóban, jobb hátsó sárvédő gumi??? Van hozzá beszerelési utasítás is!!! :D Jobb első lesz ez! A hátsónak íves a kialakítása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Van egy durva kerdesem. Hany literes a 2001es 1.6os astra g tankja? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Glare68 Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Netto 52 liter. (brutto:60,6 liter a tágulási biztonsági légrekesszel együtt). Nekem az ügyes Ukrán kutas egyszer belepréselt 55 litert :icon1: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Jobb első lesz ez! A hátsónak íves a kialakítása. Ez tuti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Netto 52 liter. (brutto:60,6 liter a tágulási biztonsági légrekesszel együtt). Nekem az ügyes Ukrán kutas egyszer belepréselt 55 litert :icon1: :D Neked nem 1.4-es és 2003-asod van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Glare68 Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Neked nem 1.4-es és 2003-asod van? Sajátom 1.4-es 2003-as, de a céges amivel járok 1.6-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts