tgabika76 Elküldve Január13, 2013 Elküldve Január13, 2013 Tgabesznak meg jól állna egy fehér számlapos műszerfal, ha már ilyen világos a belseje. Fekete meg megy mindenhez, de a könyöklőt is be lehet seperc alatt ua. bőrrel vonni mint a középkonzolt. Teljesen igazad van, a fehér számlapos műszarfal sokáig nekem is álmom volt, de a krómkarikákról nem akartam lemondani és csak olyat találtam amiről az hiányzott, időközben meg be lett ledezve, úgyhogy most meg már azért nem cserélnék (a fehér számlapot teljesen átvilágítja a háttérvilágítás, emiatt sokkal nehezebb úgy ledezni hogy ne legyen foltos). A könyöklőt meg félteném vajszínű bőrrel bevonni, sztem hamar koszolódna. Az sokkal gyakrabban van tapogatva mint a középkonzol.
NeedForSpeed Elküldve Január13, 2013 Elküldve Január13, 2013 Ajtó oldal kárpit színre pl., bár oda is könyökölsz és az is világos. :)
dsteel Elküldve Január14, 2013 Elküldve Január14, 2013 Megérkezett Pestre az égi áldás! 2 fajta autóssal találkoztam a még fel nem takarított Hungárián 5.30-kor: a szélvédőn tenyérnyi foltot jégmentesítő-de azt is belehelő-hátsó ablakon sem kilátó-balesetveszélyesen 5-tel vánszorgó lámpáját nem használó elmebeteget és a hatalmas bmw-s a-Hungáriát ralipályának néző-70-nel száguldozó társát... Nem tom, melyik a rosszabb, de mindkettő nagyon zavart. Vagy csak öregszem.
zozor Elküldve Január14, 2013 Elküldve Január14, 2013 Ilyen az enyém, ez fura?: Baszki, ez nagyon szép!!! B) Nekem a rádiónak a tekerője olyan kiálló... :) Megérkezett Pestre az égi áldás! 2 fajta autóssal találkoztam a még fel nem takarított Hungárián 5.30-kor: a szélvédőn tenyérnyi foltot jégmentesítő-de azt is belehelő-hátsó ablakon sem kilátó-balesetveszélyesen 5-tel vánszorgó lámpáját nem használó elmebeteget és a hatalmas bmw-s a-Hungáriát ralipályának néző-70-nel száguldozó társát... Nem tom, melyik a rosszabb, de mindkettő nagyon zavart. Vagy csak öregszem. Vagy... :P
dreampost Elküldve Január14, 2013 Elküldve Január14, 2013 A zsalu szervó motorhoz két vezeték megy. Az egyik piros, a másik zöld. Mind kettő 0,5 mm2 vezeték. A szervóra menő csatlakozót kihúzod, és a két szálat megcseréled. (Kiveszed az egyik érintkezőt a csatlakozóból, megjegyzed hogy hol volt. Kiveszed a másik érintkezőt, ezt is megjegyzed hol volt. Ezt a másodikat teszed az első helyére, az elsőt a második helyére.) (képpel NE idézz! töröld) Vagy, a Delphi zsalu szervóban, meg lehet fordítani a motort... De ahhoz le kell szerelni... Az autószerelőm megfordította a 2 szálat a motoron, de ugyanúgy működik. Azt mondja lehet van benne valami érzékelő ami a zsalu állása szerint irányít? Ez lehetséges?
ampervadasz Elküldve Január14, 2013 Elküldve Január14, 2013 Az autószerelőm megfordította a 2 szálat a motoron, de ugyanúgy működik. Azt mondja lehet van benne valami érzékelő ami a zsalu állása szerint irányít? Ez lehetséges? Nem, nincs benne ilyen, éppen ez a baj, ezért szoktak törni a zsaluk, meg beégni a motorok, mert nem figyeli semmi a végállásokat. Csak simán polaritást vált attól függően, hogy merre kell nyisson a zsalu, de a feszültség folyamatosan rajta van a motoron. Ha megcseréled a vezetékeket annak meg kell fordulnia. Nálam is megfordult.
DarthVödör Elküldve Január14, 2013 Elküldve Január14, 2013 (edited) On 2013. 01. 13. at 12:11, dreampost írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
kacsa7 Elküldve Január15, 2013 Elküldve Január15, 2013 Ilyen az enyém, ez fura?: Meggyőztél! Bár a belső tér nálad alapból sokkal színesebb, és nem komor fekete a műszerfal, de ettől függetlenül lehet elég lenne bőrözni a kézifék előtti műanyag takaróig.
kacsa7 Elküldve Január16, 2013 Elküldve Január16, 2013 Valaki nem próbált még véletlenül ilyen szettet? http://www.nteam.hu/?t=productoverview&kod=N00010316 Az egyik lámpámra ráférne egy polírozás... Más: hétvégén lebontottam újra a középkonzolom, sikerült kicserélnem a fűtésbox izzóit, egyúttal kicseréltem a TID-ét is, hogy legközelebb nehogy az égjen ki... végül úgy raktam vissza, hogy barna ablakszigetelővel (ez legalább beleolvad a feketébe, nem úgy mint a fehér) kipárnáztam a középkonzolt, így végre nem "zizereg".
PGA Elküldve Január16, 2013 Elküldve Január16, 2013 Valaki nem próbált még véletlenül ilyen szettet? http://www.nteam.hu/...w&kod=N00010316 Az egyik lámpámra ráférne egy polírozás... Fényezőnél komplett fényszórófelújítás, utána lakkozva 5.000 Ft-ért... Nem ismerem a konkrét anyagot, de ennyi pénzért nem vacakolnék vele, a leírás szerint is kétséges eredményt figyelembe véve meg pláne nem.
Dom Elküldve Január17, 2013 Elküldve Január17, 2013 Ma érkezett meg. :icon1: http://kepfeltoltes.hu/view/130117/2013-01-17_19.06.50_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nemeth_laca Elküldve Január17, 2013 Elküldve Január17, 2013 Ma érkezett meg. :icon1: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Not bad! :D Sokkal szebb, mint a fehér... De ez csak az én véleményem :)
Hegyi Elküldve Január17, 2013 Elküldve Január17, 2013 Ma érkezett meg. :icon1: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Szia! Én is ezen gondolkozom. Tennél fel képet amin világít is? kíváncsi lennék rá :) Jól néz ki !
Yuri Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 G Astránál merre keressem a pollenszűrőt? Cserélnem kellene... Engem is érdekelne, hogy a lámpa felrakva hogy néz ki...
Lipi-G Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 a műszerfal alatt,kivéve a kesztyű tartót,amit 5 v 6 db csavar fog a műszerfalba.lehúzod a kesztyűtartó világítását,és kihúzod a k.tartót.Ott látod majd meg egy kb 5x20-s méretű dobozt,aminek a fedelét csavarok,v patentok tartanak.De ha olvasol vissza a fórumon,megtalálod ;)
camaron Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 G Astránál merre keressem a pollenszűrőt? Cserélnem kellene... Engem is érdekelne, hogy a lámpa felrakva hogy néz ki... http://www.opel-magazin.hu/images/stories/szereld/belter/astra_g_zafira_a_astra_h_pollencsere.pdf
Yuri Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 http://www.opel-maga...pollencsere.pdf Köszi:) Jó mélyre rakták. F astrán jobb helyen volt...
Dom Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Szia! Én is ezen gondolkozom. Tennél fel képet amin világít is? kíváncsi lennék rá :) Jól néz ki ! Elvileg holnap berakom a helyére, ha megvan teszek fel képet.
ManoBeer Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Sziasztok! Az egyik kedves debreceni kollégámnak szeretnék segítséget kérni tőlletek! Neki van egy G Astrája és eddig (mivel céges autókkal jártunk idáig, csak begyűrűzött a válság és a vas szigor) garázsban ácsorgott szegény. Most mindenapos használatban van az autó újra és arra lett kolléga figyelmes, hogy szép olajtócsája lett a garázsban. A szerelők megállapították, hogy szervóból szivárog (sajna ennyi az infóm), le kell szerelni Pestre kell küldeni, jaj de drága lesz, mert szét kell bontani a fél autót, stb., viszont (olajszintet figyeli szigorúan, és valóban fogy a szervóból) mivel újra napi használatba került az autó az olajszivárgás mértéke nagyban visszaesett!!! Tudtok esetleg debreceni szerelőt ajánlani (ő a Hétvezérutcán volt), aki esetleg kicsit jobban okával nézné meg és nem egyből szervó generált csinálna? Segítségeteket előre is köszönöm a nevében is!
cszozo78 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! 98.12.havi G astra fényszóróit nem lehet állítani, mert a belsejében lévő fehér állítóműanyag kiesett ( az izzó helyén benyúlva lóg a foncsol). Mi módon lehet a fényszórót szétszedni, ezt a fehér műanyagot visszatenni, hogy újra állítható legyen. Olvastam a hajszárítótól a hőlégfúvón át a lámpasütésig mindent, remélem ti tudtok segíteni. Holnap reggel megpróbálkoznék a művelettel, ha addig tudtok ötleteket, vagy már bevált módszert a szerelésre. Ezt szeretném visszarakni: Köszönöm a segítséget, Üdv.
bocs Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! 98.12.havi G astra fényszóróit nem lehet állítani, mert a belsejében lévő fehér állítóműanyag kiesett ( az izzó helyén benyúlva lóg a foncsol). Mi módon lehet a fényszórót szétszedni, ezt a fehér műanyagot visszatenni, hogy újra állítható legyen. Olvastam a hajszárítótól a hőlégfúvón át a lámpasütésig mindent, remélem ti tudtok segíteni. Holnap reggel megpróbálkoznék a művelettel, ha addig tudtok ötleteket, vagy már bevált módszert a szerelésre. Ezt szeretném visszarakni: Köszönöm a segítséget, Üdv. Szia! Lehet furcsának tartod,amikor a jobb oldali pilácsomba kiesett az általad említett kütyüke,kiszedtem az állító motort,és ott azon a lyukon tettem vissza ezt a műanyagot egy kúpos fogó segítségével. Nem kellett szétszedni a lámpatestet darabokra.
cszozo78 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Szia! Lehet furcsának tartod,amikor a jobb oldali pilácsomba kiesett az általad említett kütyüke,kiszedtem az állító motort,és ott azon a lyukon tettem vissza ezt a műanyagot egy kúpos fogó segítségével. Nem kellett szétszedni a lámpatestet darabokra. Köszönöm, megpróbálom. Majd megírom mire jutottam. Igazad volt, sikerült visszarakni.
imy Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Sziasztok! Az egyik kedves debreceni kollégámnak szeretnék segítséget kérni tőlletek! Neki van egy G Astrája és eddig (mivel céges autókkal jártunk idáig, csak begyűrűzött a válság és a vas szigor) garázsban ácsorgott szegény. Most mindenapos használatban van az autó újra és arra lett kolléga figyelmes, hogy szép olajtócsája lett a garázsban. A szerelők megállapították, hogy szervóból szivárog (sajna ennyi az infóm), le kell szerelni Pestre kell küldeni, jaj de drága lesz, mert szét kell bontani a fél autót, stb., viszont (olajszintet figyeli szigorúan, és valóban fogy a szervóból) mivel újra napi használatba került az autó az olajszivárgás mértéke nagyban visszaesett!!! Tudtok esetleg debreceni szerelőt ajánlani (ő a Hétvezérutcán volt), aki esetleg kicsit jobban okával nézné meg és nem egyből szervó generált csinálna? Segítségeteket előre is köszönöm a nevében is! Nekem ~2.5 éves korában ugyanezt játszotta, 2dl-t töltöttek bele szervizbe, és azóta talán ha 0.5dl hiányzik a tartályból. Akkor azt mondták, ez nagy munka, ha fel kell újítani 150e ft...(akkor gondoltam szép, 50e km alatt tönkremegy)
ManoBeer Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 Nekem ~2.5 éves korában ugyanezt játszotta, 2dl-t töltöttek bele szervizbe, és azóta talán ha 0.5dl hiányzik a tartályból. Akkor azt mondták, ez nagy munka, ha fel kell újítani 150e ft...(akkor gondoltam szép, 50e km alatt tönkremegy) Helló! Mivel az ő autója sokat állt és nem szivárgott, csak miután el kezdte újra használni, így én sem a totál felújítást montam neki. Igazából ő is képben van, mert ugye egy rendszeresen használt autónál a tömítések "kenése" folyamatos, azok nem "tapadhatnak" le stb. ezzel tisztába is van. És önmagában az a tény, hogy jelentősen visszaesett a szivárgás az rosszat nem jelenthet. Figyeli az olajszintet abból nagybaj nem lehet és ahogy írtad, lehet neki is beáll teljesen és sose lesz gondja vele többet. Azért szomorú, hogy a szervízekben még mindíg ilyen a hozzá állás, ha az ügyfél nem tudja pontosan belőni mi a hiba, akkor elkezdenek "gondolkodni", na ez kerül sokba nekünk tulajoknak. Tisztelet a kivételnek, mert hál Istennek azért van kivétel is!
imy Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 Helló! Mivel az ő autója sokat állt és nem szivárgott, csak miután el kezdte újra használni, így én sem a totál felújítást montam neki. Igazából ő is képben van, mert ugye egy rendszeresen használt autónál a tömítések "kenése" folyamatos, azok nem "tapadhatnak" le stb. ezzel tisztába is van. És önmagában az a tény, hogy jelentősen visszaesett a szivárgás az rosszat nem jelenthet. Figyeli az olajszintet abból nagybaj nem lehet és ahogy írtad, lehet neki is beáll teljesen és sose lesz gondja vele többet. Azért szomorú, hogy a szervízekben még mindíg ilyen a hozzá állás, ha az ügyfél nem tudja pontosan belőni mi a hiba, akkor elkezdenek "gondolkodni", na ez kerül sokba nekünk tulajoknak. Tisztelet a kivételnek, mert hál Istennek azért van kivétel is! Hát igen. Azért nem hiszem, hogy a szervóba olyan irreálisan drága az alkatrész (tömítés), mint amit nekem mondtak...
Recommended Posts