BéCsé Elküldve Január9, 2013 Megoszt Elküldve Január9, 2013 off de ilyet se látni minden nap: Ez nagyon jó! :evilgrin: Biztos van aki még emlékszik a régi Rakéta porszívóra. Ahhoz adtak gyárilag egy adaptert, amit befőttes üvegre lehetett feltenni, csatlakoztatni lehetett rá a porszívó csövét amit a gép hátuljára kelett kötni ahol fújt. Hasonlóan szépen lehetett azzal is dolgozni. Mondjuk ez jobb, mert porszívó sem kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Sziasztok! Tudna valaki ajánlani Pesten vagy a környéken megbízható szerelőt vezérlést kellene cserélni Z14XEP astra. Keresd Wesz kartársat, ha minden igaz törökbálinton, De egyébként mi a gondja a gépnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika27 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Keresd Wesz kartársat, ha minden igaz törökbálinton, De egyébként mi a gondja a gépnek? Vezérlést kellene cserélni.Nem tudod hol tudnék venni hátsó ablaktörlő lapátot? 5 ajtós astrára.A neten nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Nem tudod hol tudnék venni hátsó ablaktörlő lapátot? 5 ajtós astrára.A neten nem találtam. Ablaktörlő lapát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika27 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Ablaktörlő lapát. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Az mennyire normális dolog, hogy 4-es levegő keringetés fokozatban rezonál a gázpedál? Ha 3-asban fújatom a levegőt, akkor nincs semmi, de 4-esben szétrázza a gázpedált. Semmi extra, megy a szekér, jön a levegő, csak furának és idegesítőnek tartom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Köszi. Szerintem a 30 cm-es caravanra való.Az 5 ajtósé hosszabb és más az íve. http://www.mulleraut...tso-5ajtos.html http://www.mullerauto.net/opel-astra-g/35-opel-astra-g-hatso-ablaktorlolapat-kombi.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rikó 50 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Szi aztok lene egy kérdésem hogy valaki rakotmárbe egy opel astra g 6 sebeséges váltot h opelbol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rikó 50 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Szia aztok valaki már rakote Opel astra G 6 sebeséges váltot mert a H opelét álitolag bele lehet rak ni vaki tud segiteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rikó 50 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Szia aztok valaki már rakote Opel astra G 6 sebeséges váltot mert a H opelét álitolag bele lehet rak ni vaki tud segiteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Szia aztok valaki már rakote Opel astra G 6 sebeséges váltot mert a H opelét álitolag bele lehet rak ni vaki tud segiteni Még párszor írd be! :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Még párszor írd be! :omg: :icon13: :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Még párszor írd be! :omg: Még talán 1-szer betudja oszt 24 óráig semmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 A 4-ből azért egyszer sem sikerült helyesen. Ez igazán szép teljesítmény. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 A 4-ből azért egyszer sem sikerült helyesen. Ez igazán szép teljesítmény. :D Egy szó (személy) jutott róla eszembe: "Anulu" (by Kincs, ami nincs). :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lazlo Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Az mennyire normális dolog, hogy 4-es levegő keringetés fokozatban rezonál a gázpedál? Ha 3-asban fújatom a levegőt, akkor nincs semmi, de 4-esben szétrázza a gázpedált. Semmi extra, megy a szekér, jön a levegő, csak furának és idegesítőnek tartom. Szintén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lazlo Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Sziasztok! Nagy a baj! Nagyon tél van és repkednek a minuszok,és hát természetesen reggel fagyos a szélvédő! A hiba a következő:egyik napról a másikra,(ahogy ez lenni szokott) a beáramló levegőt irányító kapcsolóm megadta magát,de csak úgy félig! Ez azt jelenti hogy a levegőt mindenhova tudom irányítani,(láb, láb+szélvédő, közép állás, közép állás+felső,)kivéve a szélvédőre! Ha jobb irányba tekerem a kapcsolót mintha üresbe tenném,(amikor a szélvédőre irányítom)ha pedig az órával ellentétes irányba, akkor meg szintecsak nagy erölködés árán tudom felső+közép állásba kapcsolni! Valakinek valami ötlete vagy esetleg egy összeg hogy a javittatás mibe kerül? Köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Kíváncsi lennék, hogy ez függ-e a szellőztető rendszertől, vagy ha attól nem, akkor mi okozza... Nekem 2005-ös Z14XEP van Delphi-vel. Ma ültem egy 2008-as szintén Z14XEP-ben viszont az már Behr és ott nem tapasztaltam a jelenséget. Szintén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Arra gondoltam, hogy feldobnám a fekete középkonzolt valami más színnel. Ezüstre, szürkére vagy fehérre gondoltam. Próbálta már valaki színre fújni? Megoldható házilag, kis ügyességgel, vagy mindenképpen érdemes szakemberre bízni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lazlo Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Kíváncsi lennék, hogy ez függ-e a szellőztető rendszertől, vagy ha attól nem, akkor mi okozza... Nekem 2005-ös Z14XEP van Delphi-vel. Ma ültem egy 2008-as szintén Z14XEP-ben viszont az már Behr és ott nem tapasztaltam a jelenséget. Nekem is ugyan,de újonnan vetem és ezt kb 3 nény éves korában kezdte el csak! Voltam szerelőnél szerinte a csapágyas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 (edited) On 2013. 01. 11. at 18:11, kacsa7 írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Arra gondoltam, hogy feldobnám a fekete középkonzolt valami más színnel. Ezüstre, szürkére vagy fehérre gondoltam. Próbálta már valaki színre fújni? Megoldható házilag, kis ügyességgel, vagy mindenképpen érdemes szakemberre bízni? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/utaster_csomagter/muanyag_burkolatok/opel_astra_g_kozepkonzol_szellozo_kozepso_ezust_1695940289.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Mindenképp mattra gondoltam. Nagyon komor így az autó, hogy minden fekete, azért gondolkozom. Lehet, hogy akkor valami szürkés árnyalatban kellene. Gondolom, hogy normálisan nézzen ki és tartós is legyen mindenképp célszerű az általad leírt sorrendet betartani, tehát nem lehet simán a feketét több rétegben átfújni. Gondold át, mielőtt lefújod! Először, ezüstre festettem. Csiszolás, alapozó, szárítás, csiszolás, festés. Szép lett, világosban. Aztán az esti megvilágításban, főleg a TID ablaka, visszaveri a fényt! Nagyon zavaró! Azután, ismét csiszolás. alapozás, szárítás, csiszolás, festés, matt feketére. Ennek is van egy kis lakk a festékében, ez is tükröződik! Vettem egy gyári konzolt... Nem festem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacsa7 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Nem mint ha sűrűn használnám a 4-es fokozatot, de mégis zavar, hogy tudom, valami nem működik megfelelően... Nekem is ugyan,de újonnan vetem és ezt kb 3 nény éves korában kezdte el csak! Voltam szerelőnél szerinte a csapágyas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts