tgabika76 Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Barnában is? Nekem olyan színű a műszerfalam... :blush:
imy Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Barnában is? Nekem olyan színű a műszerfalam... :blush: És feltűnne, hogy fekete van benne? Szerintem nem. ;)
Z22SE Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Sziasztok! Barnában nincs ha jól tudom, itt is van fekete: http://www.autoalkatreszfutar.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1249&category_id=390&option=com_virtuemart&Itemid=1
dreampost Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Kivettem ma a kesztyűtartót és leellenőriteztem a belső keringető berendezés működését. Nincs eltőrve semmi, a zsalu jól zár. Amikor szélvédőre van állítva a keringető akkor a zsalu nyitott állapotban van, ha viszont más beállításban van és megnyomom a belső levegőkeringés gombot akkor zár. Más ötlet esetleg ami okozná ezt a jelenséget? Előre köszönöm! Annyit te is biztosan meg tudsz tenni, hogy kiveszed a kesztyűtartót (6 db csavar fogja körben, ha lenyitod látszik), mögötte látni fogod a fűtőmotort, annak a tetején van ez a bizonyos zsalu. Itt a ventilátor tetején van egy rácsos rész (ezen szívja a belső levegőt) amin ha belátsz a szellőzőcsőbe, vagyis nincs lezárva, miközben a belső keringetés ki van kapcsolva, akkor biztos, hogy ez a baj, nem kintről szívja a levegőt, hanem a belsőt kevergeti körbe-körbe, és ezért párásodsz. Ennek a javítása amennyiben ez a probléma úgy néz ki, hogy vagy a zsalumozgató motort kell cserélni, ha az halt meg, vagy ha a mechanikát törte el akkor azt javítani/cserélni lehetőség szerint. Hogy ezek mennyibe kerülnek fogalmam sincs. De átmeneti megoldásként a kis motor levétele után kézzel át lehet nyitni külső levegőre, és akkor legalább nem párásodik.
Hegyi Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Szia! Lehet kapni zsanért hozzá: http://cromax.hu/290...er-opel-astra-g Szia! Köszi szépen!
ampervadasz Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Kivettem ma a kesztyűtartót és leellenőriteztem a belső keringető berendezés működését. Nincs eltőrve semmi, a zsalu jól zár. Amikor szélvédőre van állítva a keringető akkor a zsalu nyitott állapotban van, ha viszont más beállításban van és megnyomom a belső levegőkeringés gombot akkor zár. Más ötlet esetleg ami okozná ezt a jelenséget? Előre köszönöm! Amikor azt írod, hogy zárt, meg nyitott, melyik irányba érted? Mert ha a belső levegő irányába, magad felé, akkor az pont nem jó, mert belső levegő állásban kéne annak nyitva lenni befelé, egyébként meg zárva, akkor jön kintről a levegő. Én is úgy jártam, hogy fordítva működött, fogalmam sincs hogy tudott ilyen hiba keletkezni, de megfordítottam a csatlakozójában a vezetékeket, azóta jó.
tgabika76 Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 És feltűnne, hogy fekete van benne? Szerintem nem. ;) Hát, ha csukva van a kesztyűtartó akkor nem... ;) Amúgy van belőle barna is (EPC szerint bézs :blush:), 5114277-es katalógusszámon, de ezt nem lehet akárhol megkapni, szvsz csak szalonban. Ez az ára annak hogy ritka volt a barna műszerfal...
Mc-elek Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Hát, ha csukva van a kesztyűtartó akkor nem... ;) Amúgy van belőle barna is (EPC szerint bézs :blush:), 5114277-es katalógusszámon, de ezt nem lehet akárhol megkapni, szvsz csak szalonban. Ez az ára annak hogy ritka volt a barna műszerfal... kell ilyen kengyel??
dreampost Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 Amikor benézek a szervomotor fölé, ott látszik az a kifujó cső, amit vagy takar(zár) a zsalu, vagy nincs előtte, ebben az esetbenértem hogy nyitott. Amikor szélvédőre van állítva, akkor nyitott állapotba kerül, vagyis nem takarja a zsalu (belátni abba a csőbe). Akkor szerinted fordítva működik? Kivettem ma a kesztyűtartót és leellenőriteztem a belső keringető berendezés működését. Nincs eltőrve semmi, a zsalu jól zár. Amikor szélvédőre van állítva a keringető akkor a zsalu nyitott állapotban van, ha viszont más beállításban van és megnyomom a belső levegőkeringés gombot akkor zár. Más ötlet esetleg ami okozná ezt a jelenséget? Előre köszönöm!
DarthVödör Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 (edited) On 2013. 01. 02. at 19:49, dreampost írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
dreampost Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 És akkor hogyan lehet a lehető legegyszerűbben visszafordítani? Pontosan! Fordítva működik! Amikor szélvédőre van állítva, akkor zárt állapotba kell kerülnie!
DarthVödör Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 (edited) On 2013. 01. 02. at 20:28, dreampost írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
gyurigyerek Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 És akkor hogyan lehet a lehető legegyszerűbben visszafordítani? Amikor azt írod, hogy zárt, meg nyitott, melyik irányba érted? Mert ha a belső levegő irányába, magad felé, akkor az pont nem jó, mert belső levegő állásban kéne annak nyitva lenni befelé, egyébként meg zárva, akkor jön kintről a levegő. Én is úgy jártam, hogy fordítva működött, fogalmam sincs hogy tudott ilyen hiba keletkezni, de megfordítottam a csatlakozójában a vezetékeket, azóta jó.
szabot Elküldve Január3, 2013 Elküldve Január3, 2013 A kapcsolási rajzokon ezek a MUT meg HSH, illetve a kis téglalapokba írt számok mit jelentenek? Az előbbi a jel neve, az utóbbi meg egy kötési pont?
dreampost Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 Azért akartam mástól is hallani a választ mert attól féltem leéghet a motor ha fordítva kötöd be a szálakat. Emiatt biztosra akartam menni. Köszi a választ mindenkinek.
DarthVödör Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 (edited) On 2013. 01. 02. at 21:41, szabot írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör
szabot Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 A kis téglalap, az egység rövidítése. (MUT: multitimer) (HSH: ablak-tükör fűtés) A szám, a rajz alján elhelyezett "vonalzó" bekötési pontja. Akkor ha jól értem, az 1132-es "vonalnál" szintén kell egy HSH jelet találnom - az előző oldalon lévő kapcsolást alapul véve.
Virgo Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 Sziasztok! Valakinek felesleges vonószem esetleg?....
gezoli Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 Sziasztok! Valakinek felesleges vonószem esetleg?.... http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/kulso_autofelszereles/egyeb/opel_vectra_astra_corsa_zafira_omega_vonoszem_1694549918.html vagy http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/kulso_autofelszereles/egyeb/opel_meriva_gyari_vonoszem_1693022486.html
kobraCode Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 vagy: http://www.jofogas.hu/fejer/Opel_Corsa_D_vonoszem_3519394.htm?last=1 http://aprod.hu/hirdetes/opel-gyari-vonoszem-IDLcJf.html#0bf58716b6;r:;s:
Virgo Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 Köszönöm gezoli és cobraCode kollégáknak a linkeket!....próbálkozom!
Geopake Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 Köszönöm gezoli és cobraCode kollégáknak a linkeket!....próbálkozom! Bemész egy barkácsboltba és kérsz szemescsavart,van vagy 300 forint.Meg kell mérni hanyas a menet.Gondolom sima metrikus a gyárinak is a menete.
hufi Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 Urak, Változatlanul keresek megbízható forrásból származó y17dt motorra és tartozékaira valamilyen lellőhelyet, ajánlatot... köszönöm
gyurigyerek Elküldve Január4, 2013 Elküldve Január4, 2013 Bemész egy barkácsboltba és kérsz szemescsavart,van vagy 300 forint.Meg kell mérni hanyas a menet.Gondolom sima metrikus a gyárinak is a menete. Metrikusnak metrikus de ez ritkább menetnek tűnik bár soha nem néztem egy hétköznapi menet mellé :D
Recommended Posts