bocs Elküldve December30, 2012 Megoszt Elküldve December30, 2012 Nekem Opel Marsalnál (Házgyári út) ingyen beállították. Bejelentkezni sem kellett, mivel 3 perces művelet. Egy, magára valamit is adó szervízben, ezt pár perc alatt, ingyen elvégzik! Köszönöm az infót! Gondolom projektoros pilácsnál is ugyanúgy állitják,mint a normált (a fénycsóva miatt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December30, 2012 Megoszt Elküldve December30, 2012 nekem 500ft ért állították be a G-be :) Gondolom pilácsonként. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Gondolom pilácsonként. :) nem :) a kettőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 nem :) a kettőt Hát az nagyon baráti ár. Köszönöm az infót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Szerintem is szervizfüggő. Nálam nem volt gond igaz hogy nekem is van ismerősöm szervizben, de másik szerviznél másik ismerőst elég jól megvágták pedig állítom semmi baja nem volt a kocsinak, mégis kicseréltek egy halom alkatrészt. Már ha kicserélték. Ahogy látom, egyre kevésbé jellemző, hogy mókusnak nézik az ügyfelet. Persze, ez nem azért van, mert a Szentlélek áthatotta a szervizeket, hanem egyszerűen egyre kevésbé engedhetik meg maguknak a rossz véleményt. Egy-két átvágott hozzáértő is tud akkora zajt csapni a környéken, hogy többen ne vigyék oda az autót. Az árakkal se nagyon lehet annyira eldurranni, mint régen. Szóval, ez a „válság” egyik pozitív fejleménye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 A kollégáim újabb remek videója: http://www.youtube.com/watch?v=DhO2jXtKR44 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Jeahhh.... Vajon rajtam kívül még hányan húzzák az igát a gyárban szilveszter éjszaka??? BUÉK mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 (edited) On 2012. 12. 30. at 22:33, Stofl írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Miért? Portás vagy??? :blink: Nemm.... Hivatalosan karbantartó technikus. Itt nem áll meg a termelés akár cunami van, akár szilveszter. :) Az anyag az jön le a szalagról folyamatosan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Nemm.... Hivatalosan karbantartó technikus. Itt nem áll meg a termelés akár cunami van, akár szilveszter. :) Az anyag az jön le a szalagról folyamatosan.... de azért válasz írás idejére csak megnyomod a piros gombot, nem? :icon1: ...jó tudom, nem kell állandóan tartanod karban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 de azért válasz írás idejére csak megnyomod a piros gombot, nem? :icon1: ...jó tudom, nem kell állandóan tartanod karban :D Látom még ilyenkor is olvasnak a fórumtársak! :) Néha már zsibbad a karom... Na persze itten komoly dolgok folynak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Nemm.... Hivatalosan karbantartó technikus. Itt nem áll meg a termelés akár cunami van, akár szilveszter. :) Az anyag az jön le a szalagról folyamatosan.... Mi a fenét gyártatok ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Mi a fenét gyártatok ilyenkor? Lehet pálinkát vagy pezsgőt?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 El tudod intézni hogy az összes kereszteződésben a piros után egyből a zöld jöjjön? :blink: :D neked bármit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hufi Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Sziasztok! Szeretnék véleményt / tanácsot kérni, hogy honnan, milyen megbízható forrásból tudnék beszerezni egy Y17DT motorkódú "keveset" futott, jó állapotú komplett motort a mostani helyett. (...nem aranyáron persze, azt bármelyik bontós tudja produkálni...) A régi blokk hengerfejes lett, a 3-as henger is kopog rendesen és adagoló javítás is kellene hozzá, az autószerelőm szerint sokkal drágább lenne, mint a csere. Várom olyan jelentkezését is, aki esetleg bont egy ilyen típust. (2000 évjáratú y17dt motorkódú G caravan) Köszönöm a segítséget előre is... Boldog új évet kívánok Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Mi a fenét gyártatok ilyenkor? :-) DPF. Dízel részecske szűrőt. Többek között az Opelnek is mi készítjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Keresném a következő alkatrészt! A pontos megnevezése: "Hátsó féknyereg tartólap" Két fajta létezik belőle, 4x100 ill. 5x110 kerékhez. Nekem a 4x100-ashoz kellene. Hátsó tárcsafék beépítésén dolgozom és ehhez kellene. Ha valaki tudna segíteni vagy tud bontót ahol be tudnám szerezni kérem segítsen. Előre is köszönöm! http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=332410&aid=247921&htr=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Keresném a következő alkatrészt! A pontos megnevezése: "Hátsó féknyereg tartólap" Két fajta létezik belőle, 4x100 ill. 5x110 kerékhez. Nekem a 4x100-ashoz kellene. Hátsó tárcsafék beépítésén dolgozom és ehhez kellene. Ha valaki tudna segíteni vagy tud bontót ahol be tudnám szerezni kérem segítsen. Előre is köszönöm! http://xfree.hu/kep_...2410&aid=247921 arra figyeljél hogy két fajta van váz szám függő az új ára : qrva sok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dreampost Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Sziasztok! Ablak párátlanításával kapcsolatban lenne kérdésem. Egy 98'-as G Astra tulajdonosa vagyok 3 éve, és csak idén tünt fel, hogy képtelen vagyok (vagy ha esik) párátlanítani a szélvédőt klíma használata nélkül. Nem merek megesküdni, de korábban mintha ez nem lett volna probléma. Ha a kezemet a legkifújóhoz teszem, érzem, hogy jön a levegő, ha valami dugulás lenne, akkor gondolom a klíma a bekapcsolása után pár másodperccel sem párátlanítana, nem? A levegőszűrő/pollenszűrő most volt cserélve, a klíma meg most volt fertötlenítve. Kissé idegesítő, hogy úgyanúgy kell klímázzak folyamatosan mint nyáron a nagy melegben, másképp nem látok ki. :( Szerintetek ez normális? Ha nem, akkor viszont mi lehet a gond? Meg volt ütve az autó eleje, olyannyira hogy a hűtőket cserélni kellett. Összefügghet ezzel? Köszi a választ előre! /D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 esetleg nincs be van kapcsolva a belső levegő keringtetés? azt tudod hogy kb 4fok alatt nem működik a klíma (csak akkor ha már átmelegedett a hőcserélő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 arra figyeljél hogy két fajta van váz szám függő az új ára : qrva sok :) Tudom sajnos! Csergőt és a Cromax-ot is kérdeztem. Esetleg tudnál bontót ahol megnézhetném?! Melyik az a két fajta? Amit én tudok az egyik az 5x110 kerékhez a 264mm-es tárcsához, a másik a 4x100-as kerékhez a 240mm-es tárcsához. Erre gondoltál? Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Tudom sajnos! Csergőt és a Cromax-ot is kérdeztem. Esetleg tudnál bontót ahol megnézhetném?! Melyik az a két fajta? Amit én tudok az egyik az 5x110 kerékhez a 264mm-es tárcsához, a másik a 4x100-as kerékhez a 240mm-es tárcsához. Erre gondoltál? Köszi a segítséget! bontó ... http://www.szabadosauto.hu/ nem arra gondolok ... 4*100-hoz 0546432 jobboldal 0546431 baloldal 4*100 hoz 0546058 jobboldal 0546059 baloldal kell hozzá a vázszám hogy melyik jó neked egyébként valszeg az első változat Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Jeahhh.... Vajon rajtam kívül még hányan húzzák az igát a gyárban szilveszter éjszaka??? BUÉK mindenkinek! Nem gyárban, de húztam- volt 4 autó, akiknek egyszerre lett rossz az óév...: http://duol.hu/hirek/negyes-karambol-dunaujvarosban-1514034 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 Nem gyárban, de húztam- volt 4 autó, akiknek egyszerre lett rossz az óév...: http://duol.hu/hirek...arosban-1514034 Ma reggel hazafele én is láttam egy Fcaravant az árokban, az is valamit alakított este, ép üveg nem volt a kocsin, sztem megpördültek vele és feén állt meg a kocsi. De akkor már kocsi volt ott, senki más. Reggelre az utak nálunk is sózva voltak, tnap este minden csúúúszott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január1, 2013 Megoszt Elküldve Január1, 2013 A kollégáim újabb remek videója: Remek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts