kutymorg Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Sziasztok! Valaki szedet már szét külső elektromos visszapillantó? Hogyan lehet levenni a tükörházat a háromszög tengelyéről? Jobb kormányos jobbos tükrön szeretném lecserélni a tartó háromszöget, hogy normálisan be lehessen állítani az anyósülésnél a tükröt. Ha jól láttam, akkor csak ennyi a különbség a két tükör között. Nekem ilyen van: Ilyen a gyári? Vagy ez Cupe-hoz való? A Tükörlapot hogy tudom kivenni, anélkül, hogy ne törjem el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 mi előtt kicseréled ... takarítsd ki féktisztító spray-el csak annyi hogy meg fújkálod, de nem nyúlsz bele semmivel!!!! Rendben, köszi. Ahogy néztem mondjuk teljesen tisztának tűnik. De kifújom holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 nem minden az minek látszik :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Biztos vágyakozik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 ma volt egy kis akcióm egy újabb swift sporttal ... :) nem értettem mit akar ... amikor mutattam neki hogy 3. ba (kb100-110) vagyok és akkor nyomjunk egy padlót szegényke .... :) pedig többen mondták hogy szedjem le a feliratot a kocsi hátuljáról és ragasszak fel egy 1.6 feliratot :) de gonosz lennék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 egy kép ami nem jellemző rám :) A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 de gonosz lennék :D De még mennyire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Vagy ez Cupe-hoz való? Igen, a második képeden szereplő tükör az a Coupe-é. Olyat mint ami az első képeden szerepel, más én is megpróbáltam szétszedni (nekem csak tükörlap körüli keret kéne, maga a tükörház és a háromszög nem, aCoupé tükör meg amúgy is elég ritka), de úgy találtam hogy csak roncsolással lehetne, azaz maximum szétbarmolni tudnád. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 ma volt egy kis akcióm egy újabb swift sporttal ... :) nem értettem mit akar ... amikor mutattam neki hogy 3. ba (kb100-110) vagyok és akkor nyomjunk egy padlót szegényke .... :) pedig többen mondták hogy szedjem le a feliratot a kocsi hátuljáról és ragasszak fel egy 1.6 feliratot :) de gonosz lennék :D Miért még nem tetted meg? :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Miért még nem tetted meg? :evilgrin: nincs szívem hozzá :) az hozzá tartozik a sztorihoz hogy eleve 100al mentem 90 helyet... majd elkezdet kissé tolni majd előzni... az ilyen engem valahogy irritál ... van amikor lesz@rom és húzódok le hogy menjen ... ma pont nem abba hangulatban voltam.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 nincs szívem hozzá :) az hozzá tartozik a sztorihoz hogy eleve 100al mentem 90 helyet... majd elkezdet kissé tolni majd előzni... az ilyen engem valahogy irritál ... van amikor lesz@rom és húzódok le hogy menjen ... ma pont nem abba hangulatban voltam.. Hát ja, dübörög a tesztoszteron. Egy-két évtized múlva meg örülünk, ha egyenesen tudunk pisálni... :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Egy-két évtized múlva meg örülünk, ha egyenesen tudunk pisálni... :smartass: én most is örülök egy jól sikerült este után :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Sziasztok, Nekem olyan problémám lenne, hogy ha áll egy éjszakát azt autóm akkor reggel kb úgy indul mintha 3 henger menne. Ezt kb egy hete kezdte el. 1x dobott is P0302-es hibát és P0300-ast. elvileg gyújtás kimaradás volt. Akkor leszedtem az aksi sarut, hogy töröljem a hibát, ez már vagy 5 napja volt, azóta nem tárolt el semmit. De viszont ez a rángatva való indulás megmaradt CSAK hideg állapotban. Ma megnéztem a vastag és vékony kartel csöveket, tele volt trutyival. Habos cuccal. ez okozhat esetleg ilyen hibát szerintetek? Egyébként vagy 5-10 másodpercig jár ilyen rosszul azután szépen megy a motror. Reggel kiderül amúgy :) Szia! Nállam 0300 0301 0302 0303 0304 hibák voltak. Nállam 1 tank benzin elautozása segített vidékre (országút, pálya) Tapasztalatok leírása a gázos Astrákról itt: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1646 Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 én most is örülök egy jól sikerült este után :) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve December2, 2012 Megoszt Elküldve December2, 2012 Szia! Nállam 0300 0301 0302 0303 0304 hibák voltak. Nállam 1 tank benzin elautozása segített vidékre (országút, pálya) Tapasztalatok leírása a gázos Astrákról itt: http://www.opelforum...?showtopic=1646 Üdv Köszi átolvasom Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika27 Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Sziasztok tudja valaki hogy a z14xep motoron hol van a MAP sensor? Cserélnem kellene de ne tudom hol van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 egy kép ami nem jellemző rám :) Hát eléggé lefogytál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Hát eléggé lefogytál :) az nem én vagyok :) a lényeg hogy csáposon van és nem targin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoltika27 Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 azt hittem válaszoltok a kérdésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 azt hittem válaszoltok a kérdésre. hidd el hogy nincs benne ... amiben van légtömegmérő abba nincs MAP szenzor és a Z14XEP-ben van légtömegmérő ... van egy pár kivétel , de G Astra-ba nincs ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 én most is örülök egy jól sikerült este után :) Minek iszik, aki nem bírja... :sick: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
djmeszes Elküldve December3, 2012 Megoszt Elküldve December3, 2012 Sziaasztok,nem tudja valaki a pillanatnyi fogyasztást mi alapján mutatja a compjuter miből fejti ki?? mert nekem furcsa dolgokat csinál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yuri Elküldve December4, 2012 Megoszt Elküldve December4, 2012 hidd el hogy nincs benne ... amiben van légtömegmérő abba nincs MAP szenzor és a Z14XEP-ben van légtömegmérő ... van egy pár kivétel , de G Astra-ba nincs ilyen Légtömegmérő okozhat ilyen hibát: "ha fékezek és kinyomonom a kuplongot meg nyomom a fék pedált akkor a fordulat számom leesik kb 500-ra, de ha megállok akkor vissza áll normál állapotba de ingadozik" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve December5, 2012 Megoszt Elküldve December5, 2012 Bp körnéykén tudtok nekem olyan bontókat mondani, ahol nem csak karoszéria elemek vannak, hanem esetleg elektromos dolgok, belsők stb? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Sziasztok, csinált már valaki hátsófék átalakítást? Dobról tárcsára? Kivitelezhető? Megéri egyáltalán megcsinálni, mármint teljesítményben anyagiakban stb...? Úgymond befektetett energia/érték aránya jó? Ez is egy olyan művelet mint egy utólagos extra (tempomat, ülésfűtés, ködlámpa, komfort ablak stb.) beépítése? <_< És végül az utolsó kérdés: hivatalos szervhez is el kell fáradni egy ilyen mutatvány miatt? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts