kosazolika Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Sziasztok szeretném megkérdezni,hogy ma vásároltam egy 2005-ös 1,4 twinport astrát és gcc jelzés van a forgalmiba.mit jelent ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Sziasztok szeretném megkérdezni,hogy ma vásároltam egy 2005-ös 1,4 twinport astrát és gcc jelzés van a forgalmiba.mit jelent ez? A G az az Astra G-t jelenti a CC meg Compact Coupé, 3 vagy 5 ajtós verzió Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Én úgy tudtam hogy a CC az Combi Coupé, de igazából részletkérdés, ahogy írtad a ferdehátú verziót jelenti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Sziasztok! Véletlenül nincs valakinek elfekvőben egy felesleges tempomatos kormánykapcsoló csatlakozó? A 4 szálas csatlakozóra gondolok. Bontoban ma nem kaptam, elkezdem a netes keresést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MRP Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy az alvázszámot hol találom? Keresgélem - biztosításhoz is kellene -, de ciki-nem ciki, nem találom... Köszönöm! RP Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy az alvázszámot hol találom? Keresgélem - biztosításhoz is kellene -, de ciki-nem ciki, nem találom... Köszönöm! RP Forgalmiban is benne van, illetve az anyós ülés előtt a küszöb mellett egy kis műanyag kupak alatt. Vedd fel a gumiszőnyeget megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 ...de még csak azt sem kell felvenni: az anyósoldali B-oszlopon az első ajtót kinyitva megtalálod, egy ilyen táblát keress: A harmadik sor felülről az alvázszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MRP Elküldve November25, 2012 Megoszt Elküldve November25, 2012 Köszönöm mindenkinek!!! RP Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Szerdától nem vagyok egy pár napig, max tabletről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Sziasztok, netről honnan érdemes opel alkatrészeket vásárolni? Úgy értem hol van több kínálat, melyik az olcsóbb, hol jobb az ár/érték arány? Bárdi oldalát néztem, hát lehet nem a legolcsóbb. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Sziasztok, netről honnan érdemes opel alkatrészeket vásárolni? Úgy értem hol van több kínálat, melyik az olcsóbb, hol jobb az ár/érték arány? Bárdi oldalát néztem, hát lehet nem a legolcsóbb. Köszi. meg bugyuta az az oldal :) van aki cromaxos van aki opelcentrumos van aki csergős Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 meg bugyuta az az oldal :) van aki cromaxos van aki opelcentrumos van aki csergős Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Megszűnt a kalocsai Opel.... :( Most mehetek 20km helyett 65-öt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 meg bugyuta az az oldal :) van aki cromaxos van aki opelcentrumos van aki csergős Én Müllerautós vagyok meg Bondautós:)Csergős már nem vagyok,mert elvették a 20% kedvezményemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November28, 2012 Megoszt Elküldve November28, 2012 Dunaújvárosiak! Előreláthatólag jövő héten szombaton megyek meghódítom a várost :D Talán még a rokonoktól is eltudok szabadulni egy órára. Mit szólnátok egy rögtönzött találkozóhoz? Akár PÜ-ben is kereshettek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosazolika Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Sziasztok.A valós km állást kilehet olvasni diagnosztikával?? Tehát ha tekerték akkor megmarad a számitógépbe az eredeti állapot és csak a kijelzőn mutat mást?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Sziasztok.A valós km állást kilehet olvasni diagnosztikával?? Tehát ha tekerték akkor megmarad a számitógépbe az eredeti állapot és csak a kijelzőn mutat mást?? sajnos nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Dunaújvárosiak! Előreláthatólag jövő héten szombaton megyek meghódítom a várost :D Talán még a rokonoktól is eltudok szabadulni egy órára. Mit szólnátok egy rögtönzött találkozóhoz? Akár PÜ-ben is kereshettek... Jelen! :) Nem tudom eddig ki szólt, de ha itt vagy, nyugodtan csörögj. Mindjárt megy pü. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Sziasztok, Nekem olyan problémám lenne, hogy ha áll egy éjszakát azt autóm akkor reggel kb úgy indul mintha 3 henger menne. Ezt kb egy hete kezdte el. 1x dobott is P0302-es hibát és P0300-ast. elvileg gyújtás kimaradás volt. Akkor leszedtem az aksi sarut, hogy töröljem a hibát, ez már vagy 5 napja volt, azóta nem tárolt el semmit. De viszont ez a rángatva való indulás megmaradt CSAK hideg állapotban. Ma megnéztem a vastag és vékony kartel csöveket, tele volt trutyival. Habos cuccal. ez okozhat esetleg ilyen hibát szerintetek? Egyébként vagy 5-10 másodpercig jár ilyen rosszul azután szépen megy a motror. Reggel kiderül amúgy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Ma megnéztem a vastag és vékony kartel csöveket, tele volt trutyival. Habos cuccal. ez okozhat esetleg ilyen hibát szerintetek? Én nem hinném, hogy ettől van. Meg kellene cserélni 1-2 hengerek injektorait, 2-3 hengerek gyertyáit és megnézni, hogy ha ismét előjön a hiba, akkor ugyanazon a hengeren marad-e, vagy átmegy másikra. Legjobb lenne a 2-4 trafókat is megcserélni, de az sajnos nem kivitelezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 Legjobb lenne a 2-4 trafókat is megcserélni, de az sajnos nem kivitelezhető. A két középső, gyertyát megcseréltem mert nem tudtam eldönteni, hogy melyik a 2-es henger :) Akkor az injektorokat is lehet cserélni ezek szerit? Injektor tisztítót tettem a kocsiba, mert arra gondoltam, nem sokat megyek benzinnel, szinte csak gázzal. És lehet beragad vagy elkoszolódott a 2-es injektor, aztán amiatt is rángathat mert nincs rendes égés. Persze lehet rosszul gondolom. Ha esetleg kiszedem valahogy az injektort azt meg lehet valamivel tisztítani? Könnyen ki lehet szedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 meg bugyuta az az oldal :) van aki cromaxos van aki opelcentrumos van aki csergős Én csak azért vagyok cromaxos, mert az van nálunk, a hívalaos szerviznél 20-40%-al minimum olcsóbbak a gyári alkatrészek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Sajnos nem segített, a kartel cső tisztítás, ma beszéltem 2 szerelővel is, látatlanba levegő hőmérséklet jeladó is csinálhat szerintük ilyen brutál egyenetlen járást hidegen. Ma délután is kb 10másodpercig úgy járt mintha menne vagy 2 henger aztán elkapta és normálisan járt a motor. Gyakori egyébként, hogy elromlik a légtömegmérő ezeknél a típusoknál? Tud erről valaki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Megnézem most, ilyen hibát tárolt el: P0110=Szívólevegöhömérséklel-jeladó funkció-rendellenesség Akkor ez a légtömegmérő hibája lenne szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November30, 2012 Megoszt Elküldve November30, 2012 Megnézem most, ilyen hibát tárolt el: P0110=Szívólevegöhömérséklel-jeladó funkció-rendellenesség Akkor ez a légtömegmérő hibája lenne szerintetek? mi előtt kicseréled ... takarítsd ki féktisztító spray-el csak annyi hogy meg fújkálod, de nem nyúlsz bele semmivel!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts