mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Most látom megint egy piros Opel :!: Tom, kérlek, most fogd vissza magad :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Ti is azt látjátok, amit én. Az ASTRA helyett tényleg RASTA felirat van a hátulján? :lol: Vagy ez csak egy ügyes trükk? Erre azért kiváncsi lennék. :?: Ya, Sanyo, jól látod. Tudod, ez egy reggaezenész-autó 8) Le van védve! ;) Ezért lett Astrám, h Rastává váljék. Bár ez már a "Rasta II", az F kombim volt a prototípus. Csodájára járnak... :lol:
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Fejek! Sanyo hozzászólása miért nem lett keretben??? Pedig idéztem. Ha megöltök se értem... :?: :?: :?: :lol: :lol:
bazs Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Fejek! Sanyo hozzászólása miért nem lett keretben??? Pedig idéztem. Ha megöltök se értem... :?: :?: :?: :lol: :lol: mert kicsit össze-vissza voltak benne a (/quote) záró tag-ek de kijavítottam ;-)
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Fejek! Sanyo hozzászólása miért nem lett keretben??? Pedig idéztem. Ha megöltök se értem... :?: :?: :?: :lol: :lol: Már maga kiinduló hozzászólás kicsit darabos volt, amit idéztél >>>>>>> [.quote=Sanyo".][./quote.] Ne csináld már semmi problematic ! :wink: Itt vannak a képeid : http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras04.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras05.jpg [./quote.] Ti is azt látjátok, amit én. Az ASTRA helyett tényleg RASTA felirat van a hátulján? ;) Vagy ez csak egy ügyes trükk? Erre azért kiváncsi lennék. :?:[./quote.] Ha piros részek nincsenk benne, akkor stimmelt volna. Teljesen pontosan idézett így lett volna, Sanyo hozzászólását is beleértve>>>>>>>>> [.quote="Sanyo".][.quote="melykek76".] Ne csináld már semmi problematic ! :wink: Itt vannak a képeid : http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras04.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras05.jpg [./quote.] Ti is azt látjátok, amit én. Az ASTRA helyett tényleg RASTA felirat van a hátulján? :( Vagy ez csak egy ügyes trükk? Erre azért kiváncsi lennék. :?:[./quote.]
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 mert kicsit össze-vissza voltak benne a (/quote) záró tag-ek de kijavítottam ;-) bazs, Te tudsz vmit erről a szakmáról! :supz: Elismerésem... De őszintén. Skacok, köszi a sok segítséget, végem mára, m1ek haza, lövik a pizsit. Jóéjt Mindenkinek! Rastalos kiszáll...
NeedForSpeed Elküldve Június21, 2005 Elküldve Június21, 2005 Hello Rastalos! Mondjuk én nem vagyok zenész, de a tegnap esti Jamiroquai koncert nem volt rossz a pecsában. Látom nem voltál. Egyébként bejön neked?
redline Elküldve Június21, 2005 Elküldve Június21, 2005 http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras05.jpg ahhahhaa ez naon jóóó :lol: :lol:
telo Elküldve Június21, 2005 Elküldve Június21, 2005 Sziasztok! Első hozzászólásom az "Astrát vennék..." topicban volt. Ott azt írtam, hogy ha meglesz akocsi akkor írok: Megvan! 8) Opel Astra 1.4 Club (2000) klímával. Az első benyomások így már tulajdonosként testközelből: csodálatos, szerelem első látásra! Kedvesemmel közösen választottuk, és ez az a kocsi, ami az Ő szivét is megdobogtatta, pedig lány révén nem egy autofan. A forgalmi szerint a színe: szürke. Szerintem ezüst, valami acélos, kékes, metálos fénnyel. Nagyon ott van, majd beteszem a nickemhez a képet. Faterom eljött megnézni, azt mondja szerinte ezt az autót nem is használták. Az ő 1 éves autójában (Ford :shock: ) jobban látszanak az elhasználódás nyomai. És valóban: 55eKm van benne, olyan második autó féle volt, persze nem teljesen igaz, de olyasmi. Az előző gazdija garázsban tartotta és úgy tűnik nagyon vigyázott rá, kímélte. Eddig nem volt klíma a kocsimban, így ez most nagyon jól esik, pláne ebben a melegben. Ami kicsit nem tetszett: elég kemény a rugózása (a régi Cliomhoz képest is), de nem vészes, hamar megszokom. A másik, hogy kicsit hallom a futóműzajt, ami inkább abból adódik, hogy a motort viszont egyáltalán nem. Párszor észre kellett vennem, hogy 3-asban megyek 5-ös helyett 60 km-nél. Na sebaj, ezt gyorsan megszokom :lol: Ezek persze csak az első élmények, az autó tegnap óta van nálam. Most úgy érzem, hogy megérte az árát (1.9mFt) remélem nem lesz vele semmi baj. Vezetve volt a szervizkönyve, nemrégiben volt vezérműszíj cserélve meg mindenféle görgők melléje, a klímáját is mostanság tisztították, meg úgy általában rendben van. Szóval most már Astra G tuljaként olvasgatok és néha írok ebbe a fórumba. Ha lesznek fogyasztási és egyéb tapasztalataim majd megosztom azt is. Na mi a helyzet azóta az autóval Sparks? :roll: Tapasztalatok, benyomások?
dremu Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Sziasztok! Kötelező a zöld mellény az autóba? Mert még nem vettem és ugy hallom kötelező! Muszáj zöld? :lol: :x
Gelko Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 szerintem nem kötelező... de kötelező a hátsó ablakba rakni vagy ráhúzni az első ülésre :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :wink:
Sparks Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Na mi a helyzet azóta az autóval Sparks? :roll: Tapasztalatok, benyomások? Szia! Nagyon szeretjük egymást továbbra is (így hármasban), kezdem megszokni a kicsike által adott hangokat, már talán nem hallom annyira a futóműzajt és jobban meghallom a motorét, de így van ez, az ember füle át kell álljon :lol: Egyelőre csak itt a fővároscityben mászkáltam, fogyasztásról még sokat nem tudok. Tele tank óta mentem 320 KM-et és még a fél tank felett mutatja rendesen. Majd meglássuk 8) Nem gyilkolom a gépet nagyon, bár néha már rendesen kiugrottam egy-egy besorolásnál, a kicsi Clio ilyet nem tudott :lol: A légkondija az egyenesen mennyei, bekapcsolom és full álló helyzetből 30 sec alatt hűvöset fúj, 1-2 perc után meg lefagyaszt rendesen, ez nekem nagyon teccik! Igaz, hogy a barátnőm mindig kikapcsolja mert Ő fázós, én meg izzadós vagyok ;) Vettem rá gyorsan üléshuzatfélét, meg kormányvédőt, így sokkal jobb a fogása. Szóval még az ismerkedés szakaszában vagyunk, de nagyon kezdjük megszeretni egymást mélyebben is. Persze nekem mióta kijött ez az Astra G azóta vágyam volt egy ilyen. Most hétvégén megyünk a Balatonra, azután már azt is tudni fogom, hogy milyen autópályán menni vele, mert ilyen tapasztalatom nincs még. Eddig 120 km/ó volt a legnagyobb tempó, azzal a sebességgel igen jól muzsikált.
telo Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 szerintem nem kötelező... de kötelező a hátsó ablakba rakni vagy ráhúzni az első ülésre :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :wink: Engem ez pl k*rvára idegesít... Egyébként ha jól tudom, nálunk még nem kötelező, de asszem Ausztriában igen. Persze ott sem az van előírva, hogy villogjunk vele a kalaptartón meg az ülésen, mer az úgy nagggggyon kemény! :evil:
nyuszifül Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 az én mellényemen pl. van egy nagy vasutas kerék :lol: akkor most tegyem közszemlére :?: :wink:
dremu Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Az király!!! :lol: :lol: Ha veszek nekem valami speckó kell ;) :(
nyuszifül Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Az király!!! :lol: :lol: Ha veszek nekem valami speckó kell ;) :( és van hosszú ujjúban is :D , csak az rózsaszínű, de fényvisszaverős :wink:
Rastalos Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Hello Rastalos! Mondjuk én nem vagyok zenész, de a tegnap esti Jamiroquai koncert nem volt rossz a pecsában. Látom nem voltál. Egyébként bejön neked? Hi, everybody! Jó újra Köztetek. :( Üdv, NeedForSpeed! Ya, Jamiroquai nekem is nagyon bejön, viszont, nem tom, miért, ilyesmikből folyton kimaradok. Talán a reggae-eseményeket jobban figyelemmel kísérem... Pl. itt volt Rita Marley (Bob Marley özvegye, ha vki nem ismerné), s olyat adott reggae-fannak és nem-annyira-fannak, h nem igazán lehet szavakba foglalni... Szal, igyexem azért másra is odafigyelni. Biztos kúúúl volt a buli! Az a helyzet, h én nagyon sokféle zenét kultiválok, a legfőbb szempont, h élő legyen. Ha vki/vkik veszik a fáradságot és gyakorolnak, dolgoznak éveket azért, h aztán felcuccoljanak egy színpadra és odategyék magukat, azt én szívesen megnézem/-hallgatom. Persze, vannak kivételek. Az agytépős, atomzúzda, ordítozós, hangszerösszetörős, csirkedarálós bandáktól inkább távol tartom magam. Az nem igazán a műfajom. Na, ez van. Mi van, Arcok?! Mindenki a Rasta feliratomat gusztálja? 8) Reggaemobil... :lol: :lol: ;) Nna, pörögjön az oldal!!! Tud vki olyan helyet, ahol motorteret mosnak/tisztítanak? Szép napot!
dremu Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Most komolyan nekem rózsaszínű kell!!!! Hol találok olyat? 8)
nyuszifül Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Most komolyan nekem rózsaszínű kell!!!! Hol találok olyat? 8) kéne, mi? :lol: az nem szabályellenes?, csak zöld lehet, nem?
dremu Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Ne már.... Miért csak zöld???? A lényeg hogy fényvisszaverős legyen nem? No hol van? :lol:
nyuszifül Elküldve Június22, 2005 Elküldve Június22, 2005 Ne már.... Miért csak zöld???? A lényeg hogy fényvisszaverős legyen nem? No hol van? :lol: akkor lehet, nem tudom, háááát, én ezt is csak úgy (észre)vettem :oops: , mint a zöldet. de gondolom a munkaruha boltokban a zöld mellett biztos van :wink:
Recommended Posts