redline Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Hi, Redline! A zenekar neve Re-G (ejtsd:redzsí). Bővebb infó a honlapunkon: nem kell bemutatni ismerem (ismerlek) :lol: hallottam is már pl asszem Szigeten jul 2. ZP telefonba felirva :lol:
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Okay, várunk Mindenkit! De szép is lenne egy BS v Sziget-Nagyszínpados koncert! Hát, majd eljön az is...
redline Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Okay, várunk Mindenkit!ottleszünk :wink: De szép is lenne egy BS v Sziget-Nagyszínpados koncert! Hát, majd eljön az is... NE!!! amikor ott voltatok hátul az Afrika falu mellett az mindent überelt! igaz, hogy voltunk vagy 10-15en összvissz de a hangulat mindent vitt :lol: :lol:
telo Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Okay, várunk Mindenkit! De szép is lenne egy BS v Sziget-Nagyszínpados koncert! Hát, majd eljön az is... A Tietekre természetesen mindenképp elmennék. Megtörném a tradíciómat... :roll: :lol:
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Telo, kedves Tőled! :lol: T. Rendszergazda! A Fórum időjelzője le van maradva 1 órával. Tudnál lépni az ügyben? Köszi. Redline! Mikor voltál Sziget-bulin? Ismerhetlek személyesen?
redline Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 T. Rendszergazda! A Fórum időjelzője le van maradva 1 órával. Tudnál lépni az ügyben?GMT+2-ra kell állítani és lesz neked nagy jó Redline! Mikor voltál Sziget-bulin? Ismerhetlek személyesen? minden évben kinn vagyok...de asszem 2-3 éve hallgattalak Titket személyesen szinte tuti hogy nem
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Red, köszi. Mondd, h analfabéta vagyok, de én még mindig nem értem, h működik ez az idézősdi! Kérlek, világosíts fel, de olyan jó szájbarágósan! Köszi! Sziget: idén - ha minden klappol - aug. 15-én (hétfő) játszunk az Afrika Színpadon. De nem akarom itt állandóan magunkat reklámozni, Fejek. Még valaki esetleg rossz néven veszi... A honlapunkon minden infót megtaláltok rólunk. Azért jólesik az érdeklődés! :lol: Inkább írjatok Magatokról! Persze, ha publikus és megosztanátok velem... Písz
uhuhu Elküldve Június20, 2005 Szerző Elküldve Június20, 2005 Inkább írjatok Magatokról! Persze, ha publikus és megosztanátok velem... Písz itt nézelögy egy picit :lol: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=57
redline Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 itt nézelögy egy picit :lol: http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=57 sőt Te is irj oda magadról :lol:
joc Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 KIi tudja mit állitotam el ,hogy a jobb felső sarokban megjelenik a szerkeszt felirat????
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 ....még mindig nem értem, h működik ez az idézősdi! Kérlek, világosíts fel, de olyan jó szájbarágósan! Köszi!.... Bár nem Norbi vagyok de - :lol: - : Kérdezz mert, ha nem tudom mi volt a gond az elöző idézése magyarázattal, akkor nem tudok segíteni :wink:
joc Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 a saját hozzászólásaidat szerkesztheted Jó de ,hogy tudom eltüntetni ? Amit elküldtem már nem akarom szerkeszteni.
bazs Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Jó de ,hogy tudom eltüntetni ? Amit elküldtem már nem akarom szerkeszteni. de a lehetőséged megvan rá és meg is marad de ez itt elég off az van és lesz is, ez a fórum ilyen
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Bár nem Norbi vagyok de - :lol: - : Kérdezz mert, ha nem tudom mi volt a gond az elöző idézése magyarázattal, akkor nem tudok segíteni :wink: Ez 1 próba, h értettelek-e... :? :shock: :lol: Peace
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Ez 1 próba, h értettelek-e... :? :shock: :lol: Peace Megy ez :wink: ;) :( :D :D :D Ha már ennyire belejöttél : most kérjük szépen a képeket ! :D
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Eddig yo, de azt h csinálod, h csak 1 részletet idézel 1 hozzászólásból? Szólj, ha nagyon unod a kérdezősködésem, én már küldeném magam a francba... Azért köszi! Üdv.
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Mélykék, ne szívass!!!! Aszontátok, nem lehet saját gépről képeket felrakni!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Én ezt sose fogom megtaulni... :evil: :shock: Azért próbálkozom...
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Eddig yo, de azt h csinálod, h csak 1 részletet idézel 1 hozzászólásból? Szólj, ha nagyon unod a kérdezősködésem, én már küldeném magam a francba... Azért köszi! Üdv.Hát a két "tag" közé azt rakod be, amit szeretnél viszontlátni más hozzászólásából :wink: Tehát. Ez 1 mondat. Ez mégegy Ha nekem ebből csak az kell, "Ez 1 mondat", akkor a többi rész törlése után az marad : (quote="Rastalos_akár_ez_is_írhatta_volna")....Ez 1 mondat....(/quote) És utánna írhatod, amit te szeretnél erre reagálni :wink: ui: persze kapcsos zárójellel a tag-ek nyitása zárása
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Mélykék, ne szívass!!!! Aszontátok, nem lehet saját gépről képeket felrakni!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Én ezt sose fogom megtaulni... :evil: :shock: Azért próbálkozom... Dehogy :lol: Helytálló, amit mondtál, de ugye én elküldtem neked, hogy hova töltöttem fel a kocsidról készült képeket, tehát már meg tudod jeleníteni a hozzászólásodban :wink: Nézd meg az üzenetet van 3 kattintható sor. Ha egyesével beilleszted a tag-ek közé akkor már látni is fogod a hozzászólásodban :lol: Képek esetén a nyitó "tag" : (img) záró "tag" (/img) ui: szokásos cserével működik
Tom Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Kéne csinálni egy hogyan használjuk a forumot topicot. Mondjuk kicsit olyan lenne, mint az értelmező kéziszótárban az értelmező kéziszótár definíciója, de azért bizti hasznos lenne. :lol:
Rastalos Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Ya, a gyengébbek kedvéért... :roll: Kedves Mélykék! Sírva, mitöbb, térdenállva kérlek, gyújts fényt sötétségben sínylődő agyamban, hogyan csináljam a képes ügyet, mert iszonyúan nem találom az erre vonatkozó hozzászólásod... Aztán, ígérem, mára kiszállok, mert hosszú munkanap áll mögöttem. Legközelebb kb. hnapután boldogítanálak Benneteket a tudatlanságommal. Addig talán nyissatok egy privát chat-et "Az analfabéta Rastalos fikázása" címmel... Béke
Tom Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Ya, a gyengébbek kedvéért... :roll: Kedves Mélykék! Sírva, mitöbb, térdenállva kérlek, gyújts fényt sötétségben sínylődő agyamban, hogyan csináljam a képes ügyet, mert iszonyúan nem találom az erre vonatkozó hozzászólásod... Aztán, ígérem, mára kiszállok, mert hosszú munkanap áll mögöttem. Legközelebb kb. hnapután boldogítanálak Benneteket a tudatlanságommal. Addig talán nyissatok egy privát chat-et "Az analfabéta Rastalos fikázása" címmel... Béke Ha elküldöd a mailcímemre a képeket, akkor felpakolom Neked a netre, aztán belinkelem. Ha gondolod... :roll:
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Ya, a gyengébbek kedvéért... :roll: Kedves Mélykék! Sírva, mitöbb, térdenállva kérlek, gyújts fényt sötétségben sínylődő agyamban, hogyan csináljam a képes ügyet, mert iszonyúan nem találom az erre vonatkozó hozzászólásod... Aztán, ígérem, mára kiszállok, mert hosszú munkanap áll mögöttem. Legközelebb kb. hnapután boldogítanálak Benneteket a tudatlanságommal. Addig talán nyissatok egy privát chat-et "Az analfabéta Rastalos fikázása" címmel... Béke Ne csináld már semmi problematic ! :wink: Itt vannak a képeid : http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras04.jpg http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras05.jpg Ha meg akarod jeleníteni ezeket a fórumon akkor : (img)http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg(/img) (img)http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg(/img) (img)http://melykek76.uw.hu/kepek/opel/Ras03.jpg(/img) Csak kapcsos zárójellel, a tag-ek elején és végén. Prósza :lol:
mélykék76 Elküldve Június20, 2005 Elküldve Június20, 2005 Ha elküldöd a mailcímemre a képeket, akkor felpakolom Neked a netre, aztán belinkelem. Ha gondolod... :roll: Megint nem figyelsz :wink: :lol: :lol: ;) :(
Recommended Posts