imy Elküldve Október21, 2012 Megoszt Elküldve Október21, 2012 Sziasztok, rakott már fel valaki utólag sárvédő gumikat? Azaz műanyagot mert most már csak azt gyártanak. Napokban fogom feltenni majd. A szerelési útmutató ír egy ragasztó szalagot is amit a sárvédő ívre kell felragasztani alá. Szerintetek van szerepe? Lesz e gond belőle ha kihagyom? Olyanra gondolok hogy a fényezést felszedi e esetleg a sárvédő műanyag? Nekem elöl van, hátra nem teszek, mert az csúnya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Jó reggelt! Régen jártam erre, kicsit el vagyok havazva mostanság. Gondoltam megosztok egy érdekes hibát. Lambda szonda fűtő áramkör hibát dobott a gép, plusz nem volt töltés visszajelző, és a szervó már gyújtáson dolgozott. A 3 hónapos staffi kutyám lerágta a szonda kábelét, plusz a generátorról is egy vezetéket! Unatkozott a kis dög! Tehát jól meg kell gondolni a kutyatartást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Nekem elöl van, hátra nem teszek, mert az csúnya... Én is azért nem szereztem, mert nem a legszebb. Pedig akkor nem veretném össze az oldalát. Különösen ha az alufelni kicsit kintebb lóg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Jó reggelt! Régen jártam erre, kicsit el vagyok havazva mostanság. Gondoltam megosztok egy érdekes hibát. Lambda szonda fűtő áramkör hibát dobott a gép, plusz nem volt töltés visszajelző, és a szervó már gyújtáson dolgozott. A 3 hónapos staffi kutyám lerágta a szonda kábelét, plusz a generátorról is egy vezetéket! Unatkozott a kis dög! Tehát jól meg kell gondolni a kutyatartást! :D Az enyimet újkorában a nyestek és a macskák szerették, de már nem tetszik nekik, sok benne a km. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Sziasztok, rakott már fel valaki utólag sárvédő gumikat? Azaz műanyagot mert most már csak azt gyártanak. Napokban fogom feltenni majd. A szerelési útmutató ír egy ragasztó szalagot is amit a sárvédő ívre kell felragasztani alá. Szerintetek van szerepe? Lesz e gond belőle ha kihagyom? Olyanra gondolok hogy a fényezést felszedi e esetleg a sárvédő műanyag? Szerintem ragasztó nélkül is nyugodtan felteheted. Egyébként érdekes mert amikor tavaly vettem a gyári Opel sárvédőgumikat (műanyagot) abban nem volt semmilyen ragasztócsík. Egy-egy csavar, meg két-két acélclips tartja a helyén a "gumit". Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Köszi, az infókat a héten meglesz a felrakás is. Izzó téma. milyen a gyári méret? H7 55W ? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Igen. És HB3 a távfényé, ha nem projektoros lámpád van. Ellenkező esetben D2S és H7 a felállás ugyanebben a sorrendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 (edited) ú Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 akkor ez jobb mint a SMD alkatrész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Most ilyen munkám van: BGA az alkatrészeknek nincs lába! Alul van a forrasztási felület. Csak számítógép vezérelt kiforrasztóállomással lehet kivenni a hibás alkatrészt. Nagyon izgalmas! Nekünk van egy pár a munkahelyen: http://www.electronicsproductionworld.com/articleView.aspx?idArticle=71935_3101059108102007 http://www.qmsi.com/123/airvac_drs24.jpg http://www.dna-automation.co.uk/images/ONYX%2024%20English-1.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 akkor ez jobb mint a SMD alkatrész :) Az SMD is tud izgi lenni, főleg a 0201-es alkatrészek (0.6mm*0.3mm), de az Assembleon AX201 szépen ülteti. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 Opelom oldal sorsa: http://www.corsa-c.co.uk/forum/showthread.php?389591-GM-trying-to-shut-down-opeloem.com-( sajnálatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Vannak azért bajok. :) "Az Astra g (x16xel) motorja bármit csinálok, nem akarja enni az olajat (a kis aljas)." http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/2012/10/16/de_miert_nem_eszi_az_olajat/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Inkább örülne neki. Pedig az 1.6-os motor híres tulajdonsága, kivétel meg erősíti a szabályt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Sziasztok, ma felraktam végre a sárfogó "gumikat". Csak előre kerültek mert a hátsók nagyon rondán elálltak. A művelet elején már akadt egy kis gondom, mikor kivettem az emelőt a zsákjából jött vele egy kis drót valami. Megtudná nekem mondani vagy mutatni hogy mire való? Gondolom én valami biztonsági rögzítő lehet az emelőnél? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajos Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Ha jól emlékszem ezzel kell lehúzni a dísztárcsákat a kerékről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Kedves Lajos, jól emlékszel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Köszi, rá nem jöttem volna! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wodka Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Meg tudjátok mondani, honnan szedtétek a fórumképeket, amiken 'C14SE INSIDE' meg ilyenek vannak? (Mármint akinek az van) :icon13: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Sziasztok, ma felraktam végre a sárfogó "gumikat". Csak előre kerültek mert a hátsók nagyon rondán elálltak. Hogyhogy elálltak? A hátsóknak pedig gyönyörűen illeszkedniük kell a lökhárító, ívére ha jól vannak feltéve. No, meg az se mindegy, hogy melyik kocsira milyet akarsz feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Hogyhogy elálltak? A hátsóknak pedig gyönyörűen illeszkedniük kell a lökhárító, ívére ha jól vannak feltéve. No, meg az se mindegy, hogy melyik kocsira milyet akarsz feltenni. G Astra-hoz való szettet vettem, használtat, találtam egy 4 db-osat amit 5000-ért kínáltak. Hát elállt a hátsó lökhárítótól, annyira hogy a kis ujjam is befért közé. Pedig még szerelési útmutatóm is van hozzá, a szerint csináltam mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 G Astra-hoz való szettet vettem, használtat, találtam egy 4 db-osat amit 5000-ért kínáltak. Hát elállt a hátsó lökhárítótól, annyira hogy a kis ujjam is befért közé. Pedig még szerelési útmutatóm is van hozzá, a szerint csináltam mindent. A hátsóknak tökéletesen fel kell feküdniük a lökhárító ívére. Ha jól van feltéve akkor ott nincs hézag, még kicsi sem. Most ahogy nézem a saját szerelési utasítást, látszik, hogy más-más fajta kell a 4 és 5 ajtóshoz valamint a Caravanhoz is. Csak az elsők azonosak mindháromnál. A gyári csomagoláson a cikkszámok: 9121577 és 17 18 040 Szerintem azok a leffencsek nem ahhoz a kasztnihoz valók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 A hátsóknak tökéletesen fel kell feküdniük a lökhárító ívére. Ha jól van feltéve akkor ott nincs hézag, még kicsi sem. Most ahogy nézem a saját szerelési utasítást, látszik, hogy más-más fajta kell a 4 és 5 ajtóshoz valamint a Caravanhoz is. Csak az elsők azonosak mindháromnál. A gyári csomagoláson a cikkszámok: 9121577 és 17 18 040 Szerintem azok a leffencsek nem ahhoz a kasztnihoz valók. Az illetőtől akitől vettem azt mondta 2008-as 5-ajtós Astra-jan voltak fent. Lehet hogy akkor még sem. No mind1 most már nincs mit tenni, az elsőket feltettem szépen passzolnak, ajtókat, küszöböket valamennyire védeni fogják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Ha jól emlékszem ezzel kell lehúzni a dísztárcsákat a kerékről. Mennyi hülyeséget kitalálnak! Én is találkoztam már ezzel az izével, de rá nem jöttem volna, hogy erre szolgál. Elfér a tasakban, nem hiányzott sehonnan, így nem is zavart... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Mennyi hülyeséget kitalálnak! Én is találkoztam már ezzel az izével, de rá nem jöttem volna, hogy erre szolgál. Elfér a tasakban, nem hiányzott sehonnan, így nem is zavart... :icon1: Pedig a kezelési utasításban benne van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts