sziszka11 Elküldve Szeptember18, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2012 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, tempomat problémával kapcsolatban. 3 éve vettem egy 99" G astraát, 1.6 16 V, X16XEL. Ma vettem észre, hogy a tempomat nem akar működni, nem kapcsol be. Eddig rendszeresen használtam, minden gond nélkül. Most semilyen körülmények között nem akar bekapcsolni. Van vkinek ötlete, hol kezdjem a hibakeresést? Köszi előre mindenkinek Mérni kellene a tempomat csatlakozón. Húzd le a csatlakozót, a léptetőmotorról. A: fekete/piros +12V gyújtás (indexkapcsoló O gomb) nyomva 0V B: fekete/sárga 0 (indexkapcsoló R gomb) nyomva +12V C: fekete/barna 0 (indexkapcsoló I gomb) nyomva +12V D: fekete/kék +12V gyújtás (kuplung) nyomva 0V E: barna test (31) F: fekete +12V gyújtás G: fekete/sárga 0 (fék) nyomva +12V H: barna/fehér DIAGnosztika. J: üres K: kék/piros WEG sebességjel. Nagyon köszönöm a gyors választ! Ennyire viszont nem értek hozzá, meg mérőműszerem sincs :( . A felsorolás elején mit jelölnek a betűk? Esetleg nincs fotód hozzá véleltlenül? Ha esetleg nan valakinek valami konkrét ötlete, hogy mi lehet a gond, megköszönöm. Vagy ha valaki hobbiból ránézne Bp.-n. Minden jót nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Valakit nem érdekel? http://www.opel.hu/experience-opel/production-szentgotthard/esemenyek.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 valaki tudja Gery elérhetőségét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember21, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2012 Hátha valakit érdekel! Most találtam ezt a hirdetést: http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Opel_Astra_G_tipuskonyv_Igy_csinald_113__kotet_6174641.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
vira Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Érdeklődni szeretnék,hogy utólag beépíteni előre ködlámpát nagy munkával jár-e,ha még ki kell vágni a helyét is a lökhárítóból,illetve a vezetékelés a kapcsolóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Érdeklődni szeretnék,hogy utólag beépíteni előre ködlámpát nagy munkával jár-e,ha még ki kell vágni a helyét is a lökhárítóból,illetve a vezetékelés a kapcsolóhoz? egy kis segítség :) https://sites.google.com/site/opelccled/koedlampa-beepitese Link to comment Megosztás: More sharing options...
vira Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Köszönöm a segítséget "T. Elek :) !" Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Ma voltam az Opel szentgothárdi gyárában.... nagyon komoly, főleg az új csarnok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Ma voltam az Opel szentgothárdi gyárában.... nagyon komoly, főleg az új csarnok. :) képeket csináltál ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 képeket csináltál ??? :) Nem, de itt vannak képek, igaz régebbiek: http://a5.hu/auto/opel-flex-motorgyar-szentgotthard Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Nem, de itt vannak képek, igaz régebbiek: http://a5.hu/auto/op...r-szentgotthard hmmm gyönyörűűű :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaXiMkA Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Nincs esetleg valakinek PDF formátumban egy 2004-es Opel Astra G Caravan-hoz való kézikönyve ? Magyar vagy angol kéne, mert csak németet kaptam a kocsiban, s azt meg nem nagyon értem. Előre is köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 Nincs esetleg valakinek PDF formátumban egy 2004-es Opel Astra G Caravan-hoz való kézikönyve ? Magyar vagy angol kéne, mert csak németet kaptam a kocsiban, s azt meg nem nagyon értem. Előre is köszi :) DarthVödör oldalán találsz: https://sites.google.com/site/opelccled/letoeltesek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Sziasztok! Tudom ez nem az adok-veszek topik, de először itt szeretnék meghirdetni 2 db. kormoran snow pro téligumit 185/65 R15 méretben, újonan vettem 1 telet futott. Érdeklődni pü.- ben. Kérésre tudok képet küldeni villanylevélben. Ára megegyezés szerint. Üdv.: Hegyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 A folyószelepház mi a fenétől koszos annyira? 88e km után a teteje tiszta, de belülről a szívótorkok felől tiszta fekete trutyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 A folyószelepház mi a fenétől koszos annyira? 88e km után a teteje tiszta, de belülről a szívótorkok felől tiszta fekete trutyi... ne aggodj oda csapódik vissza a szelepdekliből az "olajpára" ezért kell takarítani a fojtószelepházat ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Na, szevasztok! Rég jártam már errefelé, mindenkivel minden rendben? Látom, Elek beújított valami űrszerkérbe, gratula :) Időközben átléptem a gépemmel a 200 ezer km-t. Jön-megy, nagyobb gond nélkül, bár mostanában bakkecskés a kuplungom. A tárcsában kb. 40 ezer van, a szerkezetben meg a 200e+. Rá kéne nézni még a rossz idők előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Na, szevasztok! Rég jártam már errefelé, mindenkivel minden rendben? Látom, Elek beújított valami űrszerkérbe, gratula :) Időközben átléptem a gépemmel a 200 ezer km-t. Jön-megy, nagyobb gond nélkül, bár mostanában bakkecskés a kuplungom. A tárcsában kb. 40 ezer van, a szerkezetben meg a 200e+. Rá kéne nézni még a rossz idők előtt. az űrszekér :D miért nem lett egybe cserélve??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 az űrszekér :D miért nem lett egybe cserélve??? A motorgenerálkor elég csípős volt már a cehhem, meg akkor még jónak tűnt a szerkezet. Viszont jó minőségű Sachs tárcsa került bele. Vagy ez ennyit bír? Esetleg a szerkezet halódhat? Nem vagyok egy racsingolós user... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Na, szevasztok! Rég jártam már errefelé, mindenkivel minden rendben? Látom, Elek beújított valami űrszerkérbe, gratula :) Én nem tudom ezt a mindennapmenős munkabeosztást megszokni!Nem hiába 22 évig jártam 4-es túrban dolgozni. Ez a "korai" kelés(6 óra) minden reggel kiborít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Na, szevasztok! Rég jártam már errefelé, mindenkivel minden rendben? Látom, Elek beújított valami űrszerkérbe, gratula :) Időközben átléptem a gépemmel a 200 ezer km-t. Jön-megy, nagyobb gond nélkül, bár mostanában bakkecskés a kuplungom. A tárcsában kb. 40 ezer van, a szerkezetben meg a 200e+. Rá kéne nézni még a rossz idők előtt. Szia! Leszámítva, hogy "hullanak" a gázos motorok... :icon7: (Elek sejtett, vagy tudott valamit <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Én nem tudom ezt a mindennapmenős munkabeosztást megszokni!Nem hiába 22 évig jártam 4-es túrban dolgozni. Ez a "korai" kelés(6 óra) minden reggel kiborít! korai kelés :D :D 4kor kelek 4.30kor melózok 18ig mert én így szeretem :) 19.30 alvás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Szia! Leszámítva, hogy "hullanak" a gázos motorok... :icon7: (Elek sejtett, vagy tudott valamit <_< ) én nem tudtam semmit... lehet hogy a piros is beállt már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 korai kelés :D :D 4kor kelek 4.30kor melózok 18ig mert én így szeretem :) 19.30 alvás :) Hétalvó... hogy a francba lehet ennyit aludni? Én ugyan sztem mindenkinél később kelek (d.u. 2), de csak 5-6 órát alszom egy nap. Ahogy az ábra mutatja, még most is ébren vagyok, úgyhogy a 6 óra alvásom már nem lesz meg kettőig... nem mintha bárhova sietnem kéne, de ha annyit aludnék mint te akkor semmire nem lenne időm és télen nem is látnám a napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Hétalvó... hogy a francba lehet ennyit aludni? Én ugyan sztem mindenkinél később kelek (d.u. 2), de csak 5-6 órát alszom egy nap. Ahogy az ábra mutatja, még most is ébren vagyok, úgyhogy a 6 óra alvásom már nem lesz meg kettőig... nem mintha bárhova sietnem kéne, de ha annyit aludnék mint te akkor semmire nem lenne időm és télen nem is látnám a napot. muszáj :( másképpen nem bírom ki :) így nincs is időm semmire ,csak hétvégén ... ha nem melózok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts