imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok skacok. Van egy G Astrám, xe12 motorkódú, 55kw-os, 2003-as. Tönkrement a vezérlőkompjúterem, nem tudnátok ajánlani valakit, akinek van bontott, és ki is cserélné a hétvégén? e-mail címem vajkfia@postafiok.hu. Segítségeteket előre is köszönöm Minek 20 helyre beleírni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Tegnap Hungarorungen egy 1.8 AstraG kabrió gyorsulgatott...De hogy az mennyire nem ment, mindenki lenyomta... És ilyen égeti magát vele, szánalmas... 1.3 Suzuki swit porrá alázta, igaz a chevrolett camarot is, igaz ott meg a pilóta volt halovány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Megérkeztünk horvátba' Így utaztunk: http://kepfeltoltes.hu/view/120806/2012-08-03_09.50.58_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Csomagtartó plafonig, 2 felnőtt, 2 gyerek, 2 gyerekbicikli a tetőn, klíma, pálya 120-125 végig, eddig 5,2 körül a fogyi. Jó idő van itt Rovinjban, csak ajánlani tudom. Sajna az ideúton felvillant a sárga ördög, kivillogtattam: 0335-ös hiba: Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség Tavaly már volt egy ilyenem, kitisztították az egész motort, meg a szenzort (McElek ajánlásával :icon1:), eddig tökéletes volt, lehet, hogy csereérett a szenzor. Remélem azért van még benne 1000 km, hogy hazajussak, nem lenne jó lerohadni itt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus6, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2012 Elek miatt ez nagyon megtetszett: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_2.8_v6_opc_260le.mo-i.navi.teto.full-6036298 Látni rajta valami hibát? Pénzem lenne rá, csak fene sem tudja használt kocsinál, meg LPG kellene bele, de ez lehet nem bírná. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Elek miatt ez nagyon megtetszett: http://www.hasznalta...to.full-6036298 Látni rajta valami hibát? Pénzem lenne rá, csak fene sem tudja használt kocsinál, meg LPG kellene bele, de ez lehet nem bírná. :D csak úgy válald be ha lesz keret az átírásra kb 170e, és a nem szerény alkatrészárakra ...pl olajszűrő kb 7.5e ft és sorolhatnám még a többit is :) így nem láni semmit ... lpg-t bírja mert nátriumos szelep van benne és tőkés a motor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Elek miatt ez nagyon megtetszett: http://www.hasznalta...to.full-6036298 Látni rajta valami hibát? Pénzem lenne rá, csak fene sem tudja használt kocsinál, meg LPG kellene bele, de ez lehet nem bírná. :D nem full!! :) hiányzik belőle pl az ülésfűtés :) nagyon szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Opel astra Classic II 2007/12 85e km, 1.4 LPG optima felszereltség (légkondi, el. elektromos ablakok, el. tükrök, ködlámpa, stb) szerintetek mennyit ér? 1.5M ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Opel astra Classic II 2007/12 85e km, 1.4 LPG optima felszereltség (légkondi, el. elektromos ablakok, el. tükrök, ködlámpa, stb) szerintetek mennyit ér? 1.5M ? Tavaly novemberben az enyémet 1,45 M-ért vettem. 2007/06 havi és 101 ezer volt benne. Viszont sokatmondó volt az, hogy a papírt 1,32-re írtuk. :-) Úgyhogy szerintem valahol a kettő között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Opel astra Classic II 2007/12 85e km, 1.4 LPG optima felszereltség (légkondi, el. elektromos ablakok, el. tükrök, ködlámpa, stb) szerintetek mennyit ér? 1.5M ? az enyém 1.2M ment el... többet nem fogsz szerintem kapni érte szinte lehetetlen eladni .... 1583 eladó gastra van eladó a használtautón.. én is 1.5ről kezdetem majd 1.4 eltelt 3hét egy hívás nélkül... majd 1.2 és 4 nap múlva elment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 az enyém 1.2M ment el... többet nem fogsz szerintem kapni érte szinte lehetetlen eladni .... 1583 eladó gastra van eladó a használtautón.. én is 1.5ről kezdetem majd 1.4 eltelt 3hét egy hívás nélkül... majd 1.2 és 4 nap múlva elment... Húú, az nagyon olcsó, akkor lehet inkább marad, mivel 4 éves múlt, és tudom, hogy mi volt eddig vele, egy másik használt kocsi pedig lutri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Húú, az nagyon olcsó, akkor lehet inkább marad, mivel 4 éves múlt, és tudom, hogy mi volt eddig vele, egy másik használt kocsi pedig lutri... Vagy inkább öt lesz ? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Vagy inkább öt lesz ? :omg: 4 múlt, 5 lesz. :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Tavaly novemberben az enyémet 1,45 M-ért vettem. 2007/06 havi és 101 ezer volt benne. Viszont sokatmondó volt az, hogy a papírt 1,32-re írtuk. :-) Úgyhogy szerintem valahol a kettő között. Vectra-c kerül ennyibe. Abba pedig több extra van.Most az tök mindegy hogy 2007 vagy 2005-ös. Astra-H kombi 2007-es 1.45 millió Akkor a tied hol kerülne ennyibe?.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Vectra-c kerül ennyibe. Abba pedig több extra van.Most az tök mindegy hogy 2007 vagy 2005-ös. Astra-H kombi 2007-es 1.45 millió Akkor a tied hol kerülne ennyibe?.... Akkor ezek szerint sehol. Az az igazság, hogy azóta én nem igen nézegettem az árakat. Nem gondoltam, hogy egy év alatt még ennyit veszít az értékéből. Sajnos ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Én 960 ezerért vettem 112 ezer km-rel.2005-ös és caravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 inkább az van hogy szinte eladhatatlanok ... inkább megveszik a lomot sokan ... majd sírnak hogy milyen szar ez .... mert rá kellet költeni 200e-300e a szekérre.. értem én hogy non-stop ... de meddig van nyitva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Amit kinéztem kocsit az eladó (kiderült kereskedő) elég érdekes figura. A rendszámot mindig más ok miatt nem akarja kiadni, valamiért titkolja. Megbeszéltem vele, ha kell, akkor irány márkaszerviz (amit én választok ki) és átnézetjük, ha valami hiba van, és elállok, akkor Ő fizeti... Nem tetszett neki, és azt mondta, hogy oda visszük, amit Ő mond, különben ha nem jó, nem fog fizetni... Szerintem ezt jobb elkerülni, valami nem stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Amit kinéztem kocsit az eladó (kiderült kereskedő) elég érdekes figura. A rendszámot mindig más ok miatt nem akarja kiadni, valamiért titkolja. Megbeszéltem vele, ha kell, akkor irány márkaszerviz (amit én választok ki) és átnézetjük, ha valami hiba van, és elállok, akkor Ő fizeti... Nem tetszett neki, és azt mondta, hogy oda visszük, amit Ő mond, különben ha nem jó, nem fog fizetni... Szerintem ezt jobb elkerülni, valami nem stimmel. hol van ez helyileg?? ki kéne lesni a váz számot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 hol van ez helyileg?? ki kéne lesni a váz számot :) Budapest, mást nem hajlandó elárulni... Nagy a titkolózás... Nagyon nem értem, ha tiszta lenne megmondaná, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Az ilyet el kell felejteni.Túlkínálat van.Keresni kell normális eladót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Budapest, mást nem hajlandó elárulni... Nagy a titkolózás... Nagyon nem értem, ha tiszta lenne megmondaná, nem? Tuti, h valahol gond van, vagy a fejében, v az autó körül... :) Minden szempontból jobban jársz, ha egy normális, készséges eladót keresel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 http://www.hasznalta..._family-5830020 Ez milyen már,2004-es 790-ért?Ennyire lenn vannak az árak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Mert így azért lehetséges. A zászló nektek is áll, tessék licitálni, hajrá! 2007es 700-ért! Naaa! http://erstelicit.hu/index.php?page=aukciok&findauc=astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 A Csontinál még levegőt sem szabad venni nemhogy autót.Persze hogy ennyiért adja félmillió kilométerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Névnapi meglepi! : :D :Csengess,ha szomjas vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts