DM101 Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Sziasztok! Légterelöből melyik a jobb, a ragasztós kivitel, vagy amit kis fülekkel kell felpattintani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Sziasztok! Légterelöből melyik a jobb, a ragasztós kivitel, vagy amit kis fülekkel kell felpattintani? sztem a sima ragasztós az nem elég. hétvégén jött meg a Heko, azon is volt 4 helyen ragacs, de adtak mellé 2-2 fület is. a szatunán meg ragacs nem volt nekem, csak pöcök Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 sztem a sima ragasztós az nem elég. hétvégén jött meg a Heko, azon is volt 4 helyen ragacs, de adtak mellé 2-2 fület is. a szatunán meg ragacs nem volt nekem, csak pöcök Nálam a szatuna 4 éve jó, annyi hogy pöckös. Jah, és ha nagynyomásúval mosom, akkor egy kis víz bemegy, illetve a pöckök rozsdásodnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Sziasztok ! Egy kis bizalomgerjesztő... http://www.autonavig...znaltteszt-8190 mondom én hogy jó moci a z14xep :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zulu Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Ha valakinek van egy elfekvő gm 90590574 (fekete 3 vezetékes)számú kuplung pedál kapcsolója akár rossz vagy törött az szóljon plííz! Vagy ha ilyen van a kocsijába segítsen légyszi, mit ad ki? 4-es + (fekete vagy fekete/kék) 1-es – (barna) 2-es a kimenő (szürke) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 mondom én hogy jó moci a z14xep :) De azért megnéztem volna, hogy eddig mit kellett rajta cserélni, hogy mire számítson az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 (edited) On 2012. 07. 30. at 18:28, Zulu írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Tegnap láttam élőben Mc-elek új autóját. Nagyon finom masina, igazi gyöngyszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Tegnap láttam élőben Mc-elek új autóját. Nagyon finom masina, igazi gyöngyszem. köszi :) ,még mindig hihetetlen hogy az enyém Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 ki jön hétvégén a 8. Blitz Weekend-re ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi76 Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 sziasztok! segítséget szeretnék kérni! ma az astra-n inditottam a klímát és be akartam kapcsolni a belső keringetést h hamarabb hűtse le az utasteret, de nem hallottam semmi hangot amit átkapcsoláskor szokott adni. a kolegámnak is ilyen autója van , (G astra caravan 1.6-16v)és neki mükszik átkapcsoláskor még a ventillátorja is erősebben fujt.remélem csak vmi kicsi hiba van! előre is köszi! kolbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 sziasztok! segítséget szeretnék kérni! ma az astra-n inditottam a klímát és be akartam kapcsolni a belső keringetést h hamarabb hűtse le az utasteret, de nem hallottam semmi hangot amit átkapcsoláskor szokott adni. a kolegámnak is ilyen autója van , (G astra caravan 1.6-16v)és neki mükszik átkapcsoláskor még a ventillátorja is erősebben fujt.remélem csak vmi kicsi hiba van! előre is köszi! kolbi esetleg nincs ablakra állítva a levegő iránya??? mert akkor nem lehet be kapcsolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi76 Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 igen,állítottam az mükszik me lehetett hallani, azt is néztem ha az ablakra van irányítva akkor nem világít a kapcsolóba a visszajelző fény. most az első szellőzőkre van állítva,és ha bekapcsolom akkor világít a visszajelző... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 ki jön hétvégén a 8. Blitz Weekend-re ?? :) Pont azt nézegettem,hogy jó idő lesz a hétvégén és menni kellene valahová fürdeni! Megbeszélem a családdal ,hátha rálesznek és kempingezünk egy szombat estét. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 ki jön hétvégén a 8. Blitz Weekend-re ?? :) egyszer elmennék megnézni, de majd csak akkor, mikor nem az ország másik felére szervezik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 egyszer elmennék megnézni, de majd csak akkor, mikor nem az ország másik felére szervezik :) Akinek ilyen gépei vannak,nem lehet probléma párszáz km! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Akinek ilyen gépei vannak,nem lehet probléma párszáz km! :icon1: no mi lesz T. Lajos ?? gyöttökkkk :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Akit érdekel a drift és a drag... http://www.drifter.hu/2012/hir/programvaltozas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 no mi lesz T. Lajos ?? gyöttökkkk :) ? Gyerekelhelyezési akadályok miatt sajnos csak nem tudtunk menni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vitus77 Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok skacok. Van egy G Astrám, xe12 motorkódú, 55kw-os, 2003-as. Tönkrement a vezérlőkompjúterem, nem tudnátok ajánlani valakit, akinek van bontott, és ki is cserélné a hétvégén? e-mail címem vajkfia@postafiok.hu. Segítségeteket előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok! Találkozott már valaki ilyen fajta 80 LE-s CDTI diesellel,amibe valószínű,hogy a két hűtő mögött van az intercooler? http://www.hasznalta...ibatlan-6039037 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Gyerekelhelyezési akadályok miatt sajnos csak nem tudtunk menni! :unsure: semmi baj :) mi voltunk .. és kibacott jó volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 http://autokrul.postr.hu/a-leghulyebb-francia-autok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 semmi baj :) mi voltunk .. és kibacott jó volt :) :closedeyes: Ne is mondddddd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 :closedeyes: Ne is mondddddd! tettem fel pár képet fácséra :) nézz rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts