Mc-elek Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 muszáj lesz berakatnom a tempomatot... ma voltam egy céges úton Pozsonyban egy 1.4tsi Octaviával... és nagyon kényelmes dolog ez :icon10: akkor jelentkezz be Daninál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 muszáj lesz berakatnom a tempomatot... ma voltam egy céges úton Pozsonyban egy 1.4tsi Octaviával... és nagyon kényelmes dolog ez :icon10: Kiváncsi leszek mennyibe fáj ez a Z14XEP motoros gépbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Kiváncsi leszek mennyibe fáj ez a Z14XEP motoros gépbe. ~60e Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Kiváncsi leszek mennyibe fáj ez a Z14XEP motoros gépbe. ha jól tudom 50 pénz körüli összeget kell gyűjteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Helló! AZt szeretném kérdezni hogy erről mi a véleményetek,ezzel is le lehet zárni rendesen az egr szelepet nem baj ha van ott még egy lyuk a csavarhelyeken kívül? http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/motorikus_alkatresz/motor/astra_g_corsa_c_zafira_a_egr_szelephez_zarolemez_1614364808.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabiika11 Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Azt még elfelejtettem hogy kell valamilyen tömítőalátét vagy mehet fém a fémen? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Sziasztok! Kivettem a kocsiból a rádiót ami benne volt és beleraktam az enyémet a másik kocsimból.Az is Sony meg ez is.Így csak összedugtam a csatlakozót és szólt is.Nyomkorásztam a gombokat és ekkor vettem észre,hogy van a hátsó ajtóban is hangszóró,de elég halk.Ha frontra állítom akkor elöl jól szól,ha rearra akkor hátul alig hallani.Középre van állítva,de így csak elöl szól.Gagyi hangszórót tehettek bele,vagy rosszul van bekötve?Mi lehet a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Sziasztok! Kivettem a kocsiból a rádiót ami benne volt és beleraktam az enyémet a másik kocsimból.Az is Sony meg ez is.Így csak összedugtam a csatlakozót és szólt is.Nyomkorásztam a gombokat és ekkor vettem észre,hogy van a hátsó ajtóban is hangszóró,de elég halk.Ha frontra állítom akkor elöl jól szól,ha rearra akkor hátul alig hallani.Középre van állítva,de így csak elöl szól.Gagyi hangszórót tehettek bele,vagy rosszul van bekötve?Mi lehet a baja? amit kivettél az nem 4 csatornás volt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Fogalmam sincs hány csatornás volt.Azon nem is néztem,hogy szól-e hátul.Amit most beleraktam az Sony cdx-gt 616u.4x50 wattos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Fogalmam sincs hány csatornás volt.Azon nem is néztem,hogy szól-e hátul.Amit most beleraktam az Sony cdx-gt 616u.4x50 wattos. ami nekem volt a G-be ott semmi nem gyári .... :) clarion fej és mac hangszórók,igazából nem lehetett hallani hogy van benne vagy sem ,csak akkor a ha a fader-t valamerre elállítottad(nagyon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chris8 Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Azt még elfelejtettem hogy kell valamilyen tömítőalátét vagy mehet fém a fémen? Előre is köszi Szia! Én kb 2 hete csináltam meg.Az enyém 1.6-os. Szükség van egy 10 mm-es anyagra, ami lehet alu is(nekem az), a két csavar helyén kívül kimartam 8,5 mm mélyen a szelep helyét is, hogy tudjon dolgozni magában. Azóta mentem vele 800 km.-t és szuper! Egyébként fém tömítése van , amit vissza is tettem az új alá. Üdv.: Chris Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupak78 Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Sziasztok na itthon az astra g :) Olyat kérdeznék hogy ha nincs gomb az ablaktörlő végén akkor a középen lévő kijelző csak az órát,dátumot illetve a külső höm. képes mutatni,pill. fogyasztást ilyesmit nem ??Akármit nyomok a kijelzőnél csak az óra beállitását tudom állitani,elvileg mást nem tudtam még. Van még valami,van nokia kihangositó blutos,időnként most vagy az vagy más,de kb 3-5 percenkén egy hang hallatszik.Az mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Sziasztok na itthon az astra g :) Olyat kérdeznék hogy ha nincs gomb az ablaktörlő végén akkor a középen lévő kijelző csak az órát,dátumot illetve a külső höm. képes mutatni,pill. fogyasztást ilyesmit nem ??Akármit nyomok a kijelzőnél csak az óra beállitását tudom állitani,elvileg mást nem tudtam még. Igen, csak annyit tud... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktibor Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Sziasztok ! Egy kis bizalomgerjesztő... http://www.autonavigator.hu/hasznaltauto/opel_astra_classic_ii_1_4_16v_caravan_2005_-_hasznaltteszt-8190 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 ez igen :D http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399439_391535510899548_294287163_n.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 ez igen :D http://a4.sphotos.ak...294287163_n.jpg Már csak egy műszaki kellene rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Azt meg tudnátok mondani, hogy amit az oldalsó ablak tetejéhez szoktak szerelni az mire jó? Arra a sötét műanyagra gondolok, ami végigfut az ablak felső és a visszapillantó tükörig tartó részén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 (edited) On 2012. 07. 27. at 20:27, DM101 írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 (edited) lé Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 van itthon nekem, kerítettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pupak78 Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Sziasztok,megnéztem az astra g-m agr szelepét és nincs a helyén,mellé rakva sem,falazást ami arra hasonlít találtam,de maga a az alaktrészt sehol?Létezik ilyen? A gép 2004,08 havi.Nem is jelez hibát a műszerfal sem.A másik meg hogy nincs az autóban az emelő,vonószem,kulcs sem...valakinek van eladója,vagy hol keressek ilyesmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Ha már a km.óránál tartunk. A km.óra számláló része cserélhető? Így vettem 2 éve, hogy pixel hibás a számláló, a tíz és százezres számnál össze vannak folyva a számok. Amúgy nem lényeges, hogy mennyi van benne, mert motorcserés volt. Csak esztétikailag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Sziasztok,megnéztem az astra g-m agr szelepét és nincs a helyén,mellé rakva sem,falazást ami arra hasonlít találtam,de maga a az alaktrészt sehol?Létezik ilyen? A gép 2004,08 havi.Nem is jelez hibát a műszerfal sem.A másik meg hogy nincs az autóban az emelő,vonószem,kulcs sem...valakinek van eladója,vagy hol keressek ilyesmit. Igen, 2004-ben kimaradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 (edited) On 2012. 07. 29. at 9:20, mr. bb írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Az bizony. És ezen túl én felfedeztem még egy olyan előnyét is, ha nincs a lábam a gázpedálon nincs olyan kísértés se, hogy "még egy kicsit jobban" nyomjam neki :D Mióta beraktam teljesen beállt az utazótempóm a szabályos 90 km/h-ra, előtte az inkább olyan 110 volt. :) Hétvégén megyünk a Forma1-re, ez lesz az első hosszabb utam mióta bent van a tempomat, ráadásul 90% autópálya, kíváncsi leszek, hogy fogyasztásban is jelentkezik-e az előnye. Meg volt a Szolnok-Balaton túra. Ugyanezek a tapasztalataim!! Nagyon jó, egy percig sem bánom, hogy beleraktam. Nem kell folyamatosan az órát bámulni, hogy mennyivel megyek. Sajnos hajlamos a lábam meg-megnyúlni! Ráadásul még az asszonynak is tetszett! Az első dolog amire nem mondta azt, hogy: Ez minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts