szürkeastra Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 A meriva egyébként rossz kocsi?Nem csalódtam a kocsimban, még semmi baja nem volt.A merivában az tetszik, hogy nagy a csomagtartója meg az olyan családi kocsi jellegü. Én biztosan nem cserélném le az ujonnan vásárolt, 50 000 km-es autót egy ismeretlen, 150 000 -ret futottra. Biztosan nem mindig kell a nagy csomagtartó, viszont kb. 100 000 Ft beruházással veszel tetőcsomagtartót és tetőboxot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Sziasztok! Valaki foglalkozott már azzal, hogy a fedélzeti computer nyelvezetét megváltoztassa!? Engem nagyon idegesít a német nyelv, meg ha valamit kiír hibának, vagy kifogy valami akkor google a barátod!!! G astra elegance 1.8 16v 2001 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2012 A meriva egyébként rossz kocsi?Nem csalódtam a kocsimban, még semmi baja nem volt.A merivában az tetszik, hogy nagy a csomagtartója meg az olyan családi kocsi jellegü. szerintem a nagybaj ott kezdődik, hogy az autód nem 1.7M ér hanem jóesetben 1.3 -at. ha megnézed 1M től vannak a 2007 es autók,a kutya el sem megy megnézni az autót 1.7 ért akkor ha 1M ért is vannak... én nemrég majdnem vettem egy 2010 decemberi astra H-t 2M ért. nagyon lent vannak az árak. Ha viszont így nézed, akkor már te is látod hogy nem éri meg :P Amugy az én véleményem, hogy a Meriva semmivel sem jobb mint az Astra G. nem nagyobb. csak magasabb. akkor már sokkal inkább Zafira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Sziasztok! Tud valaki szerezni nekem ilyen motorvezérlőt IMMO-val, chippel? OPEL ASTRA G X12XE 0261204093 RL 90560103 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 szerintem a nagybaj ott kezdődik, hogy az autód nem 1.7M ér hanem jóesetben 1.3 -at. ha megnézed 1M től vannak a 2007 es autók,a kutya el sem megy megnézni az autót 1.7 ért akkor ha 1M ért is vannak... én nemrég majdnem vettem egy 2010 decemberi astra H-t 2M ért. nagyon lent vannak az árak. Ha viszont így nézed, akkor már te is látod hogy nem éri meg :P Amugy az én véleményem, hogy a Meriva semmivel sem jobb mint az Astra G. nem nagyobb. csak magasabb. akkor már sokkal inkább Zafira. Osztom véleményed! Már a kategorizálás is magáért beszél:Astra - kompakt autóMeriva - mini MPVZafira - kompakt MPV Továbbá, ha figyelembe vesszük, hogy:Astra G Caravan és a Zafira milliméterre azonos padlólemezre épül, és hogya Meriva a Corsa C padlólemezét használja, akkor könnyű belegondolni, hogy melyik mekkora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 hali valakinek nincs elfekvőben egy bal első fekete metál sérülésmentes sárvédője? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Sziasztok! Tud valaki szerezni nekem ilyen motorvezérlőt IMMO-val, chippel? OPEL ASTRA G X12XE 0261204093 RL 90560103 csak bontó... az új árát nem akarod tudni szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Sziasztok! Tud valaki GM cikkszám alapján megmondani mindenfélét az alkatrészről? 24 436 920 Kormány átvezető gyűrű. Tegnap kaptam meg és kevesellem a vezetékeket, az érdekelne hogy multi gombos-e. Köszi! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Sziasztok! Tud valaki GM cikkszám alapján megmondani mindenfélét az alkatrészről? 24 436 920 Kormány átvezető gyűrű. Tegnap kaptam meg és kevesellem a vezetékeket, az érdekelne hogy multi gombos-e. Köszi! Üdv. igen az, pont elég kábel van ott hozzá dudához van 2 vezték kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 igen az, pont elég kábel van ott hozzá dudához van 2 vezték kb csak 2 vezeték lenne a multigomboknak? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 csak 2 vezeték lenne a multigomboknak? :o Igen, plusz a test az közös. A gombokban különböző értékű ellenállások vannak, az alapján állapítja meg a fejegység, hogy melyiket nyomtad, így elég ennyi. Tettem fel két képet az enyémről: https://picasaweb.google.com/108427184536629519086/Auto?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMPZ_9eQzYXuJA&feat=directlink Cikkszámra nem stimmel, de vezetékek ugyanazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Igen, plusz a test az közös. A gombokban különböző értékű ellenállások vannak, az alapján állapítja meg a fejegység, hogy melyiket nyomtad, így elég ennyi. Tettem fel két képet az enyémről: https://picasaweb.go...feat=directlink Cikkszámra nem stimmel, de vezetékek ugyanazok. Köszi, azt meg tudnád mondani, hogy melyik vezeték megy a rádióba? a multira gondolok, mert szerintem nekem az nincs vezetékelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Köszi, azt meg tudnád mondani, hogy melyik vezeték megy a rádióba? a multira gondolok, mert szerintem nekem az nincs vezetékelve. Azok közül ami kijön az átvezetőből a gombok felé a kék-piros és a szürke (ahogy képen is látszik). Hogy az átvezető és a rádió között is ilyen színű-e, az most nincs előttem, nem tudom megmondani, de ha ki tudod mérni, hogy ez a két vezeték melyik érintkezőre megy a másik oldalán, akkor már látod, hogy jön-e hozzá vezeték a csatlakozóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 (edited) On 2012. 06. 21. at 12:46, jamies írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pettya Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 s. o. s. Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy 1.2-es G astrám, 8 hónappal ezelőtt leégett az önindítóm, akkor kicserélték az önindítót+a gyújtás kapcsolót is (azt mondták ez opel betegség) Eltelt 7 hónap és az autó néha ( kb. napi egyszer esetleg kétszer ) amikor indítóztam a motor beröffenése után még lehetett hallani olyasmi hangot mintha túl pörögne (kb. 3-4 másodpercig ) ,néha-néha meg indítózáskor úgy indul mintha sok üzemanyagot kapna a motor, nem röffenik be egyből ( nem tudom jó szó-e rá, erőtlenül de elindul a motor ) ez a probléma ritkábban jelentkezik mint az előző. A szerelő azt mondta hogy önindító ( bendix ) miatt van ez a hang, fel lehet újítani, de jobban járnék egy újjal. Vettem rá egy új bosch önindítót és a legszebb az egészben, hogy még mindig ugyanúgy adja néha ezt a hangot, úgyhogy egyértelmű.hogy nem önindító hiba miatt van.A szerelő megnézte a fogaskoszorút, azt mondta tökéletes. Hát itt most megállt a tudomány, nekem meg van két jó önindítóm. Már 120.000 ft-nál járok, de a gond még nem oldódott meg. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Ja és ha valakinek kellene, akkor van egy eladó önindító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Sziasztok! Gondolkoztam hová is írjam ezt a hülye kérdést, de ha már megfogalmazódott bennem... :) Szóval pl. Astra G-vel csapatni akarok hóban kézifékkel, akkor a kézifék kar kioldó gombját nem nyomom be felrántáskor. Mikor behúzzuk a kéziféket, akkor sem benyomott gombbal húzzuk fel a kart. A gomb csak kioldásra-kézifék leengedésére szolgál. Szóval hóban csapatáskor sokszori ki-be engedéskor ti folyamatosan benyomott gombbal rángatjátok a kart? Vagy csak simán húzzátok fel? Márha van aki csapat hóban ilyen módon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Sziasztok! Gondolkoztam hová is írjam ezt a hülye kérdést, de ha már megfogalmazódott bennem... :) Szóval pl. Astra G-vel csapatni akarok hóban kézifékkel, akkor a kézifék kar kioldó gombját nem nyomom be felrántáskor. Mikor behúzzuk a kéziféket, akkor sem benyomott gombbal húzzuk fel a kart. A gomb csak kioldásra-kézifék leengedésére szolgál. Szóval hóban csapatáskor sokszori ki-be engedéskor ti folyamatosan benyomott gombbal rángatjátok a kart? Vagy csak simán húzzátok fel? Márha van aki csapat hóban ilyen módon :) bakker...felétek már vagy még van hó? :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 bakker...felétek már vagy még van hó? :w00t: A nagy melegben jutott eszébe. Nem csodálom, jobb lenne most 5 fokkal hidegebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 A gomb a kézifékkar végén az csak retesz, arra szolgál hogy magától/véletlenül ne tudjon oldani a kézifék. De ha benyomott gombbal húzod be, akkor is fékezi a hátsó kerekeket. De én már leszoktam a hóban csúszkálásról ilyetén módon, egy mai autó különben is ABS hibakódot dob rá ha menet közben állóra fékeződik valamelyik kerék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 egy mai autó különben is ABS hibakódot dob rá ha menet közben állóra fékeződik valamelyik kerék... Majd elmúlik a hibakódja, ha ismét forog a kerék, ez ne legyen már akadály :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 :D :D én is benyomom a gombot :) csak most sz@rul csúszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Hát ezt tényleg a legjobbkor tárgyaljuk ki! Még a fagyasztóban sem nagyon van jég! :icon1: De ha már szóba jött: Benyomott gombbal csapasd, mert amikor érződik, hogy "sok lesz" gyorsan vissza kell engedni. És lehet hogy ez beakadva nem fog menni. Láttam már úgy emberkét padkázni, hogy lecsúszott a gombról a keze, és nem tudta összeszedni. Én sem ajánlom egyébként, hogy ezzel az autóval ilyesmit csinálj. Nem arra való. Egyszer próbáltam csak ki, és jött is az ABS hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 :D :D én is benyomom a gombot :) csak most sz@rul csúszik :) Talán egy nagyobb motorral jobban menne.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Talán egy nagyobb motorral jobban menne.... :D a targi az kafán csúszik :D ,a 3 kerekű és az 1 kerék a hajtott :) amikor 2 keréken áll, akkor már tudom hogy elég lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 a targi az kafán csúszik :D ,a 3 kerekű és az 1 kerék a hajtott :) amikor 2 keréken áll, akkor már tudom hogy elég lesz :D És amikor már egyik kerék sem éri a földet, az a "túl sok" kategória! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts