GH Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 nemsoká :) mingyá kelni kell :) net lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 net lesz? :) aha :) az a lényeg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Nézem a Duna Tv-n a Kisvárost :).... állnak egy sárga c corsa felett ,azt mondja ... összecserélték a pipákat azért nem megy :D :D rendszám látszik... nosza megnézem ... és z12xe moci van benne... nem volt több kérdés :D :D másrészt szeretem ezt a sorozatot mert szalon állapotú opelok vannak benne :) Velem szemben meg ma jött egy B Corsa Caravan,ezüst színű,LXE rendszámú.Úgy hátrafordultam utána,hogy még a nyakam is megfájult a hirtelen mozdulattól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Új kulcsom van: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg :) ebayről van a "tok" , szuperul működik Nekem is ilyen van, vateráról. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 http://babetta.postr.hu/az-anyagi-kar-jelentos 2 bónusz pont minusz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 izzóteszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 (edited) H Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Hali! Jó régóta nem voltam :blink: Mi ez az 5hsz/nap? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2012 Hali! Jó régóta nem voltam :blink: Mi ez az 5hsz/nap? :omg: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=492&view=findpost&p=871814 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Uhuhu a danubiába meg gázt is raknak be? Tegnap feltűnt a nagy hirdetésük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2012 igen, most kezdik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Látom nem hiányoztam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Látom nem hiányoztam :D :D Kicsit mindenkinek volt ideje kipihennie magát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Kicsit mindenkinek volt ideje kipihennie magát :D szerencse hogy a szobába nem látott fel a wifi :) pár jól sikerült kép :D :D TUNING :D :D ha kell még egy pár ló így is lehet .... :) coupe mindig jól néz ki jó ez a felni is :) ,nem volt nálam szerszám :) gore-tex szelepvédő a lovon :) feszültséglevezetés .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2012 dehogynem,hiányoztál. Ma emlegettünk a GH val, hogy mi lehet veled.... :P Szeretünk Barbi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Látom nem hiányoztam :D :D Akkor azért volt kevés hozzászólás a fórumban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 (edited) jó ez a felni is :) ,nem volt nálam szerszám :) Nekem is ilyen van :))) Módosítva Június2, 2012 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2012 T Elek! nálam halott az FB, nem látom, nem tudom olvasni az üzenetedet. majd holnap :) vidéki vagyok, ilyenkor a sávszélesség is alszik már.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Ma megjött a szép új MOTE kártyám :wub: Szerintem jobban néz ki mint az eddigiek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 T Elek! nálam halott az FB, nem látom, nem tudom olvasni az üzenetedet. majd holnap :) vidéki vagyok, ilyenkor a sávszélesség is alszik már.... :D :D a gyümölcsös utcába már jutott :) van akinek meg a kocsiba is LAN kábel van :) jah már holnap van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 nem értem miért volt sz@r hangja a kuplungnak :) (pözsó ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 nem értem miért volt sz@r hangja a kuplungnak :) (pözsó ) Ez valamikor egy kinyomócsapágy volt? :o Vagy mi ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 Ez valamikor egy kinyomócsapágy volt? :o Vagy mi ez? valamikor az volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 Hály Mókusok! ..., gondoltam beköszönök mááá. Most fogok termosztát (automatikus tárgy eset) cserélni. 25 papír volt csergőnél a Z16XEP-hez... no csak ha valakit érdekelt vóóna az ár esetleg. Amúgy minden ok, dolgozom mint a hülye. üdv:freeze Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 "Általános felhasználok (nem klubtag) maximális hozzászólási lehetőségek számát 5db / 24 óra hozzászólásban korlátoztuk. Amennyiben kihasználtad a 24órás limitet, akkor már nem készíthetsz több hozzászólást a fórumon. Tehát legközelebb akkor tudsz hozzászólni, ha letelik a 24 óra az ötödiktől számítva. Ha kevésnek tartod a 5db / 24óra hozzászólást, lépj be a klubba." Micsoda reformok, hát ide is betört globális felmelegedés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts