Mc-elek Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Ha megvennéd, szólj! Igényt tartanék a leömlőre... :wub: flanst azt most is tudok adni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Vajon mennyibe' állna meg lepapírozva? Kb. még 250-300k amire a nevedre kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 flanst azt most is tudok adni :) Ez komoly??? Mennyiért? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Aki még nem szagolt bele: http://vimeo.com/42312406 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Érdekes: http://automotor.hu/tuning/on-is-lehet-ennek-az-autonak-a-107-tulajdonosa-443821 Mondhatni csúnya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Aki még nem szagolt bele: Hát igen, milyen jókat csapattam is az 1200-asommal anno... 22 évesen jó volt. Néha nem ment fel a hegyre, ha jeges volt az út :) Azért most az opel jobb... Az a vicc, hogy 2-3 éve beültem egy ezerkecskébe poénból, és ami feltűnt, hogy iszonyat PICI. De úgy mindene. Gyanítom, a 2107-es ugyanilyen élmény lenne. Pedig olyan nagyra emlékeztem. Igaz, én is kicsi voltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Mint dízelesnek, nézzétek el tudatlanságomat! Milyen csonk látszik szabadon mindkét autónál a motorblokk és az akku közt? Valamit elvitt onnét a cica? Vagy a gazdasági válság? Nem úgy van, hogy a gyári OPC jellegzetes kék (mint a második ótó) és minden más vagy OPC Line v. remake? :huh: :blush: Szomszédomnak Astra H Caravan 1.7 CDTI OPC Line volt, ami csak külső-belső optikai csomagot jelentett ezüst külső mellett. Még a motor takarólemezén is ott díszelgett a három mágikus betű kék háttérben. Látom, még nem kaptál rá választ... Az a szekunderlevegő-befúvó tartókonzolja, a korábbi x20xev-t, x18xe-t szerelték vele, elvileg a katalizátort kímélték vele hidegindításkor, mivel levegőt fújt a kipufogótorokba, higítandó a benzindús kipufogógázt. Az OPC G Astra az 2.0 benzines szívó x20xer, csak 3 ajtósban készült, v. turbós Z20LET 3 ajtós, v Caravan. A többi max. vmi line... A szín bármilyen lehet, piros, kék, ezüst és fekete egész biztos, h van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Hát igen, milyen jókat csapattam is az 1200-asommal anno... 22 évesen jó volt. Néha nem ment fel a hegyre, ha jeges volt az út :) Azért most az opel jobb... Az a vicc, hogy 2-3 éve beültem egy ezerkecskébe poénból, és ami feltűnt, hogy iszonyat PICI. De úgy mindene. Gyanítom, a 2107-es ugyanilyen élmény lenne. Pedig olyan nagyra emlékeztem. Igaz, én is kicsi voltam :) Ja-ja! Én is nyomtam elég durván a 21053-asomnak, de az csak murván, füvön, vagy hóban tudott ilyeneket. Főleg gázzal. De azért még néha elszomorodom, mikor télen csapatják a kölykök. De ez tényleg ritka. És ha beülök apám kockájába rámjön a sírhatnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Érdekes: Mondhatni csúnya. Kifejezetten moslék.... Nem csak túl sok a festmény, de még s**r is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Itt egész hamar sötét lett és elkezdett morogni az ég. Olyan mint ha T Elekék felől jönne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 tök jó ez az időjárás... szaggat a net :),meg nem megy a tányéros tv :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Itt egész hamar sötét lett és elkezdett morogni az ég. Olyan mint ha T Elekék felől jönne :P jelentem szakad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 jelentem szakad :) már itt is :( komoly opel-villámok vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Látom, még nem kaptál rá választ... Az a szekunderlevegő-befúvó tartókonzolja, a korábbi x20xev-t, x18xe-t szerelték vele, elvileg a katalizátort kímélték vele hidegindításkor, mivel levegőt fújt a kipufogótorokba, higítandó a benzindús kipufogógázt. http://www.bradgatem...ne_f13564_2.jpg Akkor mégiscsak valami hiányzik azon a két OPC-n a blokk jobb oldaláról? Ezen a kiszerelt motoron pont az a rész nem látszik igazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Én meg nem tudok elmenni biciklizni mert nem bír egy óránál tovább esőmentes idő lenni... :angry2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Én meg nem tudok elmenni biciklizni mert nem bír egy óránál tovább esőmentes idő lenni... :angry2: Akkor menjél sokszor keveset :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Úgy érted tegyek egy kört a ház körül abban a két percben amíg nem esik? :D Tökjó, kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Úgy érted tegyek egy kört a ház körül abban a két percben amíg nem esik? :D Tökjó, kipróbálom. Az előbb még egy óra volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Az előbb még egy óra volt :D "Változnak az idők :P ...." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Akkor mégiscsak valami hiányzik azon a két OPC-n a blokk jobb oldaláról? Ezen a kiszerelt motoron pont az a rész nem látszik igazán. Nem hiányzik, már gyárilag nem rakták bele a G Astrákba. H miért, nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Sziasztok! Tegnap sikerült megrepesztenem néhány bordám. Soha ne csináljatok ilyent, nagyon tud fájni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Sziasztok! Tegnap sikerült megrepesztenem néhány bordám. Soha ne csináljatok ilyent, nagyon tud fájni. akarsz róla beszélni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Sziasztok! Tegnap sikerült megrepesztenem néhány bordám. Soha ne csináljatok ilyent, nagyon tud fájni. Én is estem már el molyosan bicajjal....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Én is estem már el molyosan bicajjal....... Sem molyos nem voltam, sem bicaj nem, volt. A busz után szerettem voltam szaladni, elbotlottam. Ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Én is estem már el molyosan bicajjal....... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts