camaron Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 villanytan de jó is az :):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 villanytan de jó is az :):) Azon túl vagyok. Automatika I-II, elektronika I-II, energetika, méréstechnika II, híradás technika van terítéken. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Azon túl vagyok. Automatika I-II, elektronika I-II, energetika, méréstechnika II, híradás technika van terítéken. :) ezek is mind fincsi dolgok :) most nézem, mitől függ, hogy vkinek az aláírásban van vízszintes vonal végig, vkinek meg nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 hátha valakinek kell :) http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/motorikus_alkatresz/motor/astra_g_corsa_c_zafira_a_egr_szelephez_zarolemez_1578182939.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 hátha valakinek kell :) http://auto-motor.va...1578182939.html Ez a megoldás nem igazán jó semmire. -_- Maximum arra, hogy nem engedi a szívósorra a gázt, és nem fullasztja meg a motort. De a szelep ugyanúgy kokszosodik, tönkremegy és jön a sárgalámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Ez a megoldás nem igazán jó semmire. -_- Maximum arra, hogy nem engedi a szívósorra a gázt, és nem fullasztja meg a motort. De a szelep ugyanúgy kokszosodik, tönkremegy és jön a sárgalámpa. én nem értek hozzá :) csak megláttam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 srácok ... rájöttem mit gyűlölök ebben a kocsiban... pollenszűrőt cserélni... komolyan mondom inkább gátlót cserélek mit azt vackot ... egyszerűen nem tudom normális berakni... hogy a görcs állt volna bele aki azt kitalálta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 én nem értek hozzá :) csak megláttam :) Én se, csak jól kitapasztaltam már ezt a nyavalyás szelepet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
buston Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni: 2006-2007 G astrat keresek megvételre (ferdehátut), 1,4-es benzinest. Ha valaki tud keveset futott sérülésmentest (eredeti fényezésűt) kérem jelezzen felém, addig a részletekbe nem akarom belemélyedni. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 gomb jani : Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 gomb jani : Van hangja mi? :) Én úgy voltam vele, hogy 15 évig néztem a TV-ben és egyszer nemrég kijutottam egy szabadedzésre... többre már nem vágyom (jó nekem a fotelből is) de akit ez érdekel annak egyszer hallania kell ezt élőben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Van hangja mi? :) brutálállataztaqrva hangja van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 gomb jani : Hát, sajnos a tv nem adja vissza a dolgot. Élőben gondolom nem volt rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Hát, sajnos a tv nem adja vissza a dolgot. Élőben gondolom nem volt rossz. talán annyi hogy tvben minden részletet látsz nincs tömegnyomor egy jó hangrendszer sok mindent vissza ad de élőbe .... az a hang.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 talán annyi hogy tvben minden részletet látsz nincs tömegnyomor egy jó hangrendszer sok mindent vissza ad de élőbe .... az a hang.... Egyszer meg kéne már néznem a Magyar Nagydíjat a helyszínen. Sokszor akartam már, de valahogy sajnáltam rá a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 talán annyi hogy tvben minden részletet látsz nincs tömegnyomor egy jó hangrendszer sok mindent vissza ad de élőbe .... az a hang.... ja-ja, a TV-n ami átjön azon csak aludni lehet :) Én a célegyenes végi tribünre ültem ki, amikor az első kigyorsított előttem a boxutcából (és ott nyélgáz van) na ott sokkot kaptam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 ja-ja, a TV-n ami átjön azon csak aludni lehet :) ...viszont folyamatosan követheted/láthatod az eseményeket, nem úgy van hogy elmegy a mezőny, aztán 1 perc csend, aztán megint 30 másodperc amíg elmegy a mezőny a következő körben... valamint arról sem maradsz le ha a pálya túloldalán történik egy látványosabb előzés/kicsúszás. Konlúzió: mindegyiknek megvan a maga előnye tehát el kell menni a helyszínre és onnan kell nézni, de azért vigyél magaddal egy hordozható tévét is hogy ne unatkozz amíg a mezőny a pálya túlsó oldalán van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 ...viszont folyamatosan követheted/láthatod az eseményeket, nem úgy van hogy elmegy a mezőny, aztán 1 perc csend, aztán megint 30 másodperc amíg elmegy a mezőny a következő körben... valamint arról sem maradsz le ha a pálya túloldalán történik egy látványosabb előzés/kicsúszás. Konlúzió: mindegyiknek megvan a maga előnye tehát el kell menni a helyszínre és onnan kell nézni, de azért vigyél magaddal egy hordozható tévét is hogy ne unatkozz amíg a mezőny a pálya túlsó oldalán van. :D Áh nem, mondom nekem semmi bajom a TV-vel... kényelmes, olcsó a sör, stb :) Csak egyszer élőben is meg kell tapasztalni de arra elég az olcsó pénteki jegy is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 ...viszont folyamatosan követheted/láthatod az eseményeket, nem úgy van hogy elmegy a mezőny, aztán 1 perc csend, aztán megint 30 másodperc amíg elmegy a mezőny a következő körben... valamint arról sem maradsz le ha a pálya túloldalán történik egy látványosabb előzés/kicsúszás. Konlúzió: mindegyiknek megvan a maga előnye tehát el kell menni a helyszínre és onnan kell nézni, de azért vigyél magaddal egy hordozható tévét is hogy ne unatkozz amíg a mezőny a pálya túlsó oldalán van. :D Tribünök előtt mindenhol van kivetítő, de állóhelyen se nehéz úgy helyezkedni, hogy ráláss egyre. Amúgy pillanatok alatt széthúzódik a mezőny, csak az első pár körben vannak együtt utána már folyamatosan van látnivaló, ráadásul a Hungaroring jó abból a szempontból, hogy elég nagy részét belátni mindenhonnan szinte, mi nem szoktunk unatkozni :). Tényleg teljesen más élmény, mint TV-ben, és a hangra visszatérve: egynek is nagyon komoly hangja van, na de mikor a rajt után a 22 autó megy el egymás után, az a kemény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok.Ha esetleg valakinek lenne Svédországban valamiféle ismerettsége rámszólhatna,szívesen venném.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Csak azé mert ilyen kép még nem volt a piroskáról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 gomb jani : Én itt voltam tegnap, ez nagyon jó volt. :) Irtózatosan helyes csaj, és 2. lett. :) Niki nagyon jól nyomja, istenem. :blush: És a verseny is nagyon jó volt, ezeknek a kocsiknak is van ám jó hangja, tiszta gumidara lettem, de megérte. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 srácok ... rájöttem mit gyűlölök ebben a kocsiban... pollenszűrőt cserélni... komolyan mondom inkább gátlót cserélek mit azt vackot ... egyszerűen nem tudom normális berakni... hogy a görcs állt volna bele aki azt kitalálta :) :D Párszor már én is emlegettem a tervező felmenőit, nem épp tisztelett-teljes hangnemben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 srácok ... rájöttem mit gyűlölök ebben a kocsiban... pollenszűrőt cserélni... komolyan mondom inkább gátlót cserélek mit azt vackot ... egyszerűen nem tudom normális berakni... hogy a görcs állt volna bele aki azt kitalálta :) Ne is mondd, kb 1 hete cseréltem. Elötte armafilt volt benne, könnyen belecsúszott, mert a szélei szivacsosak voltak.. http://cromax.hu/index.php?actions=webtablas&id=5761136&termek=5761136&megnevezes=Pollensz%C3%BCr%C5%91%20270x235%20As98-05,Za99-05,Za05-&szin=Z&mee=DB&lista_ar=1664&kedvezmeny=27&kedvezmenyes_ar=1214.72&pics=%3Ca%20href=/images/photos/full/P0289200.JPG%20%20rel=example1%20border=0%20title='Pollensz%C3%BCr%C5%91%20270x235%20As98-05,Za99-05,Za05-'%3E%3Cimg%20class=imgage%20src=/images/photos/thumb/P0289200.JPG%20border=0%20%20width=80%20height=70%20alt='Pollensz%C3%BCr%C5%91%20270x235%20As98-05,Za99-05,Za05-'%3E%3C/a%3E&webes_gyar=Armafilt-Magyar De most nem tudták adni, de legközelebb inkább várok rá, mert ez http://cromax.hu/index.php?actions=webtablas&id=5761139&termek=5761139&megnevezes=Pollensz%C3%BCr%C5%91%20270x235%20As98-05,Za99-05,Za05-&szin=Z&mee=DB&lista_ar=1961&kedvezmeny=30&kedvezmenyes_ar=1372.7&pics=%3Ca%20href=/images/photos/full/P0285110.JPG%20%20rel=example1%20border=0%20title='Pollensz%C3%BCr%C5%91%20270x235%20As98-05,Za99-05,Za05-'%3E%3Cimg%20class=imgage%20src=/images/photos/thumb/P0285110.JPG%20border=0%20%20width=80%20height=70%20alt='Pollensz%C3%BCr%C5%91%20270x235%20As98-05,Za99-05,Za05-'%3E%3C/a%3E&webes_gyar=Magyar nagyon gáz, passzos mint a fene, már majdnem feladtam, és akkor csúszott be a helyére... De megérte cserélni, az előző olyan volt, mint az aktívszenes, tiszta szürke, pedig csak havonta 1x megyek Bp-re, és akkor is csak a Bécsi útig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Én itt voltam tegnap, ez nagyon jó volt. :) Irtózatosan helyes csaj, és 2. lett. :) Niki nagyon jól nyomja, istenem. :blush: És a verseny is nagyon jó volt, ezeknek a kocsiknak is van ám jó hangja, tiszta gumidara lettem, de megérte. :) Na, ide megint nem jutottam el! :icon7: Talán túl messze van tőlem? Van egy átka ennek a versenynek: Kaposvár és Dombóvár közt ilyenkor hemzsegnek az útonállók a rendőrnek álcázott pénzbehajtók. Így volt most is. Sebaj! Szombaton irány Mogyoród! :icon1: Csak nem a H.ring, hanem egy tornacsarnok. :icon7: Lányomnak lesz RG Vidékbajnokság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts