Mc-elek Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 Á! Gátlástalanok! :D Akárhogy meresztem is a szemem csak egy bakot látok! Azt is papucsban. :w00t: :) kép bal felső sarok az is piros hogy menjen a kocsi színéhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 :) kép bal felső sarok az is piros hogy menjen a kocsi színéhez :) Kb. annyi látszik belőle, mint az arcodon ülő mosolyból. Tedd közzé, hogy mennyibe van a biztonságod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 Kb. annyi látszik belőle, mint az arcodon ülő mosolyból. Tedd közzé, hogy mennyibe van a biztonságod! beszólsz vaze :) 3.5e volt a biztonságom kaptam fatertól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 Akkor jól asszociáltam. Folyt. a csevegőben! a lényeg hogy jól sikerült.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 beszólsz vaze :) 3.5e volt a biztonságom kaptam fatertól :) Én? Beszólni? Még így arctalanul is nyuszi vagyok hozzá! :lurker: Mindössze a hivatkozott fotó jól komponáltságára szerettem volna rámutatni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 Én? Beszólni? Még így arctalanul is nyuszi vagyok hozzá! :lurker: Mindössze a hivatkozott fotó jól komponáltságára szerettem volna rámutatni. :blush: az a lényeg a káosz :) nem volt kedvem mindenről képeket csinálni mindenből egy kicsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 LPG folyt. Akkor most almozottan hátrányos helyzetű autót vett apám. Ford Fusion 1.4 TDCI, ami ugye a Peugeot, vagyis francia 1.4 HDI motoros. (És tényleg elmegy 4.1-4.5 l/100km között) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 LPG folyt. Akkor most almozottan hátrányos helyzetű autót vett apám. Ford Fusion 1.4 TDCI, ami ugye a Peugeot, vagyis francia 1.4 HDI motoros. (És tényleg elmegy 4.1-4.5 l/100km között) az idő megmondja ;) a cimbinek is annyit evett a rönyó , most korrigált :) újonnan vette?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 az idő megmondja ;) a cimbinek is annyit evett a rönyó , most korrigált :) újonnan vette?? 2005.08. hazai első üzembehelyezés. 121e km (valós). Valaki dédelgetett autója volt. Na majd most kap! Szőnyeg és üléskárpit 3 rétegben. Gondosan vezetve még a téli-nyári gumiváltás ideje és a velük megtett km is. 1.2M Ft. Őszintén szólva magam is elfogadnám (jah, mert én lőttem neki ;)). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április27, 2012 Megoszt Elküldve Április27, 2012 2005.08. hazai első üzembehelyezés. 121e km (valós). Valaki dédelgetett autója volt. Na majd most kap! Szőnyeg és üléskárpit 3 rétegben. Gondosan vezetve még a téli-nyári gumiváltás ideje és a velük megtett km is. 1.2M Ft. Őszintén szólva magam is elfogadnám (jah, mert én lőttem neki ;)). ha tényleg megbízható helyről van ,mint Tied akkor valszeg nem lesz vele baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 Azok nem rosszak sztem. Családba volt egy céges Fusion TDCI, azt ütötték-vágták 5 évig... semmi baja nem volt soha. Kollegámnak meg egy 1.3 benzines van, azzal sincs baj (csak hát olyan mint egy játékautó, minden kemény, motor búg, stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 Jelentem : férfinemiszerványosan működik az gátló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 egy kis móka és kacagás :) Na, tőled sem vennék autót. GM fékbetét, valami Bilstein lengéscsillapító , a tetejébe nem szakszervízben cserélve. :w00t: Kész életveszély... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 Na, tőled sem vennék autót. GM fékbetét, valami Bilstein lengéscsillapító , a tetejébe nem szakszervízben cserélve. :w00t: Kész életveszély... :D Lehet nem is baj, hogy nem ott. (persze vannak kivételek!) Volt olyan ismerős, azért nem vett opelt, mert a zegi szerviz kritikán aluli... Minden egyes esetben tudnak újat mutatni, hogy mennyire gázak. Hozzák a színvonalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 Lehet nem is baj, hogy nem ott. (persze vannak kivételek!) Volt olyan ismerős, azért nem vett opelt, mert a zegi szerviz kritikán aluli... Minden egyes esetben tudnak újat mutatni, hogy mennyire gázak. Hozzák a színvonalat. Én ezt viccnek szántam, nem gondoltam, hogy valaki félre érti. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 Én ezt viccnek szántam, nem gondoltam, hogy valaki félre érti. ;) én értettem :) mindig mondják hogy szívesen megvennék a szekeret, mert tudják hogy rendben meg foglalkozok vele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 elektromobil Miskolc az ampera nem volt ott éppen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április28, 2012 Megoszt Elküldve Április28, 2012 Ezek de pihentek: http://files.msurma.net/wykop/1120247/zegarek.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Járassad mert tönkremegy Nem igen megy az aláírásodban a fogyasztás link, nincs külső hivatkozás, mint nálam, nézd csak meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 nundee,beta,piroska :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 ha már ennek van szezonja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 ha már ennek van szezonja :) Tegnap nem untál rá? :D Remélem, ezt nem égetted szénné! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 ha már ennek van szezonja :) dexos2-vel van begyújtva remélem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április29, 2012 Megoszt Elküldve Április29, 2012 Nem igen megy az aláírásodban a fogyasztás link, nincs külső hivatkozás, mint nálam, nézd csak meg. De ha eccer nekem jó így :) Ettől még amit mutat az jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Nagy a pangás fórumon, mindenki vidéken pihen? Csak én tanulom ezt a sok villamos dolgot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts