Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nem hallottam ilyesmit, de igyekszem minél kisebb támadási felületet hagyni. Meg hát itthon is kihajítom a lejárt érvényességű dolgokat. Csak vannak köztük olyanok, amit orvosok, gyógyszerészek sem értenek: hogy tud lejárni, megromlani pl. a jód ampulla, a sebbenzin, stb. Megpimpósodik?

sokszor megállítottak már, de sose kértek semmit a csomiból, max ki kellett nyitni és ennyi. ez ritka mint a fehér holló. annál ritkább hogy csak a doboz érdekli őket.

A körüzeneteket aki megeszi arról is megvan a véleményem. ha nem vagy bunkó a rendőrrel nem fog kötözködni. megnézi a papírokat +szonda és viszlát.

legalábbis nálam mindig így történt. volt 1-2-3 csekk is de valóban én voltam a ludas, nem érdemes vitatkozni

Elküldve

sokszor megállítottak már, de sose kértek semmit a csomiból, max ki kellett nyitni és ennyi. ez ritka mint a fehér holló. annál ritkább hogy csak a doboz érdekli őket.

A körüzeneteket aki megeszi arról is megvan a véleményem. ha nem vagy bunkó a rendőrrel nem fog kötözködni. megnézi a papírokat +szonda és viszlát.

legalábbis nálam mindig így történt. volt 1-2-3 csekk is de valóban én voltam a ludas, nem érdemes vitatkozni

Engem 1986 óta 3 alkalommal! :icon1: Egyszer kiintettek, kétszer teljes forgalomkitereléssel.

Elküldve

Azért kérdeztem csak, mert hátha van, aki többet közlekedik nálam és több mindent hallott-látott -tapasztalt. :)

Engem is 3-szor állítottak meg 1997 óta, mióta autójogsim van, előtte a motorjogsival egyszer.

Elküldve

Ma kaptam egy kör e-mailt (általában törlöm őket rögtön) arról, hogy még mindig nézik az eü.csomagot a kocsiban és kifejezetten erre szálltak rá a rendőrök. (érvényes-e, pecsét, ilyesmi). Van valakinek megbízható információja erről? :)

Szia!

Miskolcon és vonzáskörzetében biztosan állítom, hogy nincs ilyen, de esetileg előfordulhat, hogy kéri-megnézi a járőr.

Elküldve

Ma kaptam egy kör e-mailt (általában törlöm őket rögtön) arról, hogy még mindig nézik az eü.csomagot a kocsiban és kifejezetten erre szálltak rá a rendőrök. (érvényes-e, pecsét, ilyesmi). Van valakinek megbízható információja erről? :)

Debrecenben nem lehet kapni EÜ csomagot.

Bezinkútról is elhordták, meg a Tesco-ból is. Hogy mi a valóságalapja, azt nem tudom, de volt akivel ki is nyittatta a yard. Állítólag 50e-es csekket osztanak érte. Benzinkutas szólt rám este, ott azért megfordul egy pár autós. De én nem találkoztam igazoltatással.

Elküldve

most nem értem...

az eü csomag az nem kötelező tartozék???

De az.

Szóval elvben mindenkinek van, de időről-időre felreppen a hír hogy egy idő után lejár a benne levő felszerelések szavatossága, és hogy ezért büntetnek (ami sztem f@szság, mert ha én véreznék ott az út szélén, pont olyan hálás lennék a '79-ben gyártott kötszerért is, mint a tavalyiért), ezért cseréli mindenki...

Elküldve

De az.

Szóval elvben mindenkinek van, de időről-időre felreppen a hír hogy egy idő után lejár a benne levő felszerelések szavatossága, és hogy ezért büntetnek (ami sztem f@szság, mert ha én véreznék ott az út szélén, pont olyan hálás lennék a '79-ben gyártott kötszerért is, mint a tavalyiért), ezért cseréli mindenki...

szerintem is kötelező .. szóval ezért nem értem ezt a mizériát :)

és van szavatossága ,ami valójában kissé értelmetlen...

de ..

ne hagyjunk lehetőséget hogy megvágjanak minket ;)

Elküldve

Van egy nagytudású haverom, egy ezeréves dízel peugeottal járt egy időben.

Egyszer kérték tőle a dobozt. Kihalászta nagy nehezen, volt rajta vagy 10 centi kosz.

-Mikori ez a láda?

-Szerintem az autóval egyidős!

Yard nézi a forgalmit:

-Ember, ez az autó 23 éves!!

-Hát igen....

5e-el jutalmazták a poént.

Elküldve

Pont sikerült a rádióban elcsípni egy riportot erről: a rendőrök mondták, hogy legtöbbször csak szóban figyelmeztetnek érte, bár tényleg kell lenni. 50e-t még nem szabtak ki érte.

Elküldve

Debrecenben nem lehet kapni EÜ csomagot.

Bezinkútról is elhordták, meg a Tesco-ból is. Hogy mi a valóságalapja, azt nem tudom, de volt akivel ki is nyittatta a yard. állítólag 50e-es csekket osztanak érte. Benzinkutas szólt rám este, ott azért megfordul egy pár autós. De én nem találkoztam igazoltatással.

T szopcsi13

"nem lehet kapni - de lehet, autósboltban

" volt akivel ki is nyittatta - név szerint?

"állítólag - tehát nem hiteles forrásból

"benzinkutas szólt rám - neki meg a főnöke

:icon1: :D :icon1:

Elküldve

T szopcsi13

Ezt ne csináld, feláll a hátamon a szőr!!! :D :D

Amúgy tényleg vitték, mint a cukrot. Lehet mindenki kapott e-mailt!

Elküldve

T szopcsi13

hüle vagy :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.