mr. bb Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Nem hallottam ilyesmit, de igyekszem minél kisebb támadási felületet hagyni. Meg hát itthon is kihajítom a lejárt érvényességű dolgokat. Csak vannak köztük olyanok, amit orvosok, gyógyszerészek sem értenek: hogy tud lejárni, megromlani pl. a jód ampulla, a sebbenzin, stb. Megpimpósodik? sokszor megállítottak már, de sose kértek semmit a csomiból, max ki kellett nyitni és ennyi. ez ritka mint a fehér holló. annál ritkább hogy csak a doboz érdekli őket. A körüzeneteket aki megeszi arról is megvan a véleményem. ha nem vagy bunkó a rendőrrel nem fog kötözködni. megnézi a papírokat +szonda és viszlát. legalábbis nálam mindig így történt. volt 1-2-3 csekk is de valóban én voltam a ludas, nem érdemes vitatkozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 sokszor megállítottak már, de sose kértek semmit a csomiból, max ki kellett nyitni és ennyi. ez ritka mint a fehér holló. annál ritkább hogy csak a doboz érdekli őket. A körüzeneteket aki megeszi arról is megvan a véleményem. ha nem vagy bunkó a rendőrrel nem fog kötözködni. megnézi a papírokat +szonda és viszlát. legalábbis nálam mindig így történt. volt 1-2-3 csekk is de valóban én voltam a ludas, nem érdemes vitatkozni Engem 1986 óta 3 alkalommal! :icon1: Egyszer kiintettek, kétszer teljes forgalomkitereléssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Azért kérdeztem csak, mert hátha van, aki többet közlekedik nálam és több mindent hallott-látott -tapasztalt. :) Engem is 3-szor állítottak meg 1997 óta, mióta autójogsim van, előtte a motorjogsival egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Ma kaptam egy kör e-mailt (általában törlöm őket rögtön) arról, hogy még mindig nézik az eü.csomagot a kocsiban és kifejezetten erre szálltak rá a rendőrök. (érvényes-e, pecsét, ilyesmi). Van valakinek megbízható információja erről? :) Szia! Miskolcon és vonzáskörzetében biztosan állítom, hogy nincs ilyen, de esetileg előfordulhat, hogy kéri-megnézi a járőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 http://legendak.com/ Ide jön valaki? Tavaly is jó volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 http://legendak.com/ Ide jön valaki? Tavaly is jó volt! Messze van még :) Ha nem jutok ki jövő 7végén megnézni a Nóbit akkor sztem ide mindenképp jó lenne kinézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Messze van még :) Ha nem jutok ki jövő 7végén megnézni a Nóbit akkor sztem ide mindenképp jó lenne kinézni. Május 1-re nekem ez a programom: http://www.gymkhana.hu/index.php?page=news&article_id=96 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Ezen a legendán kicsit sok adatot kérnek... ha menni akarok akkor szereljek fel egy nagyobb postaládát? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Ezen a legendán kicsit sok adatot kérnek... ha menni akarok akkor szereljek fel egy nagyobb postaládát? :) meg az rengeteg ember :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2012 T.Elek! hivtalak..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Május 1-re nekem ez a programom: http://www.gymkhana....s&article_id=96 Ez jónak tűnik, lehet hogy meglátogatjuk :) http://legendak.com/ Ide jön valaki? Tavaly is jó volt! Én is voltam. Örök emlék marad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 T.Elek! hivtalak..... :) valóban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Ma kaptam egy kör e-mailt (általában törlöm őket rögtön) arról, hogy még mindig nézik az eü.csomagot a kocsiban és kifejezetten erre szálltak rá a rendőrök. (érvényes-e, pecsét, ilyesmi). Van valakinek megbízható információja erről? :) Debrecenben nem lehet kapni EÜ csomagot. Bezinkútról is elhordták, meg a Tesco-ból is. Hogy mi a valóságalapja, azt nem tudom, de volt akivel ki is nyittatta a yard. Állítólag 50e-es csekket osztanak érte. Benzinkutas szólt rám este, ott azért megfordul egy pár autós. De én nem találkoztam igazoltatással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Én meg tavaly megnéztem hogy mikor jár le és cseréltem is még előtte. Megint 3 év nyugalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 most nem értem... az eü csomag az nem kötelező tartozék??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 most nem értem... az eü csomag az nem kötelező tartozék??? De az. Szóval elvben mindenkinek van, de időről-időre felreppen a hír hogy egy idő után lejár a benne levő felszerelések szavatossága, és hogy ezért büntetnek (ami sztem f@szság, mert ha én véreznék ott az út szélén, pont olyan hálás lennék a '79-ben gyártott kötszerért is, mint a tavalyiért), ezért cseréli mindenki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 De az. Szóval elvben mindenkinek van, de időről-időre felreppen a hír hogy egy idő után lejár a benne levő felszerelések szavatossága, és hogy ezért büntetnek (ami sztem f@szság, mert ha én véreznék ott az út szélén, pont olyan hálás lennék a '79-ben gyártott kötszerért is, mint a tavalyiért), ezért cseréli mindenki... szerintem is kötelező .. szóval ezért nem értem ezt a mizériát :) és van szavatossága ,ami valójában kissé értelmetlen... de .. ne hagyjunk lehetőséget hogy megvágjanak minket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Van egy nagytudású haverom, egy ezeréves dízel peugeottal járt egy időben. Egyszer kérték tőle a dobozt. Kihalászta nagy nehezen, volt rajta vagy 10 centi kosz. -Mikori ez a láda? -Szerintem az autóval egyidős! Yard nézi a forgalmit: -Ember, ez az autó 23 éves!! -Hát igen.... 5e-el jutalmazták a poént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Pont sikerült a rádióban elcsípni egy riportot erről: a rendőrök mondták, hogy legtöbbször csak szóban figyelmeztetnek érte, bár tényleg kell lenni. 50e-t még nem szabtak ki érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Debrecenben nem lehet kapni EÜ csomagot. Bezinkútról is elhordták, meg a Tesco-ból is. Hogy mi a valóságalapja, azt nem tudom, de volt akivel ki is nyittatta a yard. állítólag 50e-es csekket osztanak érte. Benzinkutas szólt rám este, ott azért megfordul egy pár autós. De én nem találkoztam igazoltatással. T szopcsi13 "nem lehet kapni - de lehet, autósboltban " volt akivel ki is nyittatta - név szerint? "állítólag - tehát nem hiteles forrásból "benzinkutas szólt rám - neki meg a főnöke :icon1: :D :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 T szopcsi13 "nem lehet kapni - de lehet, autósboltban " volt akivel ki is nyittatta - név szerint? "állítólag - tehát nem hiteles forrásból "benzinkutas szólt rám - neki meg a főnöke :icon1: :D :icon1: Ezt ne csináld, feláll a hátamon a szőr!!! :D :D Amúgy tényleg vitték, mint a cukrot. Lehet mindenki kapott e-mailt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gccastrasopron Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Sziasztok! a hátsó ablaktörlőben lehet cserélni csak a gumit? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 T szopcsi13 "nem lehet kapni - de lehet, autósboltban " volt akivel ki is nyittatta - név szerint? "állítólag - tehát nem hiteles forrásból "benzinkutas szólt rám - neki meg a főnöke :icon1: :D :icon1: hüle vagy :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Sziasztok! a hátsó ablaktörlőben lehet cserélni csak a gumit? köszi! Igen, lehet. Én cserélni szoktam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április25, 2012 Megoszt Elküldve Április25, 2012 Ma kaptam egy kör e-mailt (általában törlöm őket rögtön) arról, hogy még mindig nézik az eü.csomagot a kocsiban és kifejezetten erre szálltak rá a rendőrök. (érvényes-e, pecsét, ilyesmi). Van valakinek megbízható információja erről? :) Terjed a kórság! :D Milyen a mentőláda és mi legyen benne? Lejárt a mentőláda, mit tegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts