tgabika76 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Opelnek az a saját dízel motorja, amelyiket némi módosítás után éppen beleteszi. Alapoktól kezdve saját fejlesztésű nincs. Már hogyne lett volna: 16D/DA (Kadett D, E), illetve 23D (Rekord E, Omega A) hogy mást ne mondjak. Csak aztán opelék rájöttek hogy egyszerűbb/olcsóbb megvenni egy kész konstrukciót, mint fejleszteni egyet a nulláról indulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 hát ezaz... az olajdekli csavarja ... most jöttem fel ,körbe néztem az egészet ... volt még egy laza a többin egy picit húztam még egy dolog amit hetente húzogatni kell majd :) addig vagy boldog amíg nem tudsz ezekről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Már hogyne lett volna: 16D/DA (Kadett D, E), illetve 23D (Rekord E, Omega A) hogy mást ne mondjak. Csak aztán opelék rájöttek hogy egyszerűbb/olcsóbb megvenni egy kész konstrukciót, mint fejleszteni egyet a nulláról indulva. most akkor 2.0 az saját vagy sem ?? :) mert nehogy ne tudjak aludni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 még egy dolog amit hetente húzogatni kell majd :) addig vagy boldog amíg nem tudsz ezekről :) én attól vagyok boldog hogy most már nem laza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 most akkor 2.0 az saját vagy sem ?? :) mert nehogy ne tudjak aludni :D :D Visszakérdezek: melyik? Az X/Y20DTH/DTL, vagy az egy generációval újabb és Antarába szerelt Z20DM/DMH, esetleg a még újabb A20DTH az Astra J-ben/Insigniában? Amúgy fogalmam sincs, én a nosztalgiából élek, asse tudom mi az a J Astra... :D Update: a Z20DM/DMH az Antarában az tuti hogy nem Opel eredetű, az egy olasz fejlesztésű motor a VM Motoritól. Az A20DTH viszont GM/Fiat fejlesztés, de használták a SAAB-ban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Az A20DTH viszont GM/Fiat fejlesztés... Meg is van: Ez a motor eredetileg Fiat találmány, de tőlük egy 168 és egy 133 lóerős változat jött, ezt dolgozta át a GM egy 163 lóerős, és egy két turbóval 192 lóerős változattá. Szóval volt keveredés szépen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Visszakérdezek: melyik? Az X/Y20DTH/DTL, vagy az egy generációval újabb és Antarába szerelt Z20DM/DMH, esetleg a még újabb A20DTH az Astra J-ben/Insigniában? Amúgy fogalmam sincs, én a nosztalgiából élek, asse tudom mi az a J Astra... :D Update: a Z20DM/DMH az Antarában az tuti hogy nem Opel eredetű, az egy olasz fejlesztésű motor a VM Motoritól. Az A20DTH viszont GM/Fiat fejlesztés, de használták a SAAB-ban is. én az x/y-ra gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Már hogyne lett volna: 16D/DA (Kadett D, E), illetve 23D (Rekord E, Omega A) hogy mást ne mondjak. Csak aztán opelék rájöttek hogy egyszerűbb/olcsóbb megvenni egy kész konstrukciót, mint fejleszteni egyet a nulláról indulva. Úgy gondoltam, hogy ez nem a veterános fórum! :D még egy dolog amit hetente húzogatni kell majd :) addig vagy boldog amíg nem tudsz ezekről :) Ily' sanyarú sorsot, mint Eleké! :o Csak az autó meg a recska? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Na azt nem tudom, nem értek az olajkályhákhoz... benzinmotornál jóval egyszerűbb a helyzet, ott majdnem mind saját fejlesztés, alig van olyan kakukktojás mint pl. a Z22SE, ami egy echte amerikai motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Ily' sanyarú sorsot, mint Eleké! :o Csak az autó meg a recska? T Zachi :) van egy f@sza beta fogóm azzal szoktam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 T Zachi :) van egy f@sza beta fogóm azzal szoktam :D :D Aztán otthon tudják-e? :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Aztán otthon tudják-e? :sick: :) itthon csak biliárd golyót tudják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/signum/opel_signum_3.2_v6_elegance_benzin-gaz225ft_liter-5296704 nekem teccik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 :) itthon csak biliárd golyót tudják :) Aha! Akkor ez egy látens Beta-fetisizmus! Mármint család elől rejtett! :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 http://www.hasznalta...t_liter-5296704 nekem teccik :) Jó lenne, csak sok benne a km... :( de lehet valós. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 http://www.hasznalta...t_liter-5296704 nekem teccik :) erre nem veszel fékbetétet kilencé' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Jó lenne, csak sok benne a km... :( de lehet valós. :) Ha valós lenne, akkor nem lenne sok. De szerintem nem valós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Ha valós lenne, akkor nem lenne sok. De szerintem nem valós. hát igen ez benne van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 erre nem veszel fékbetétet kilencé' :) nem cserélek gazdaságos szekeret le ,kevésbé gazdaságosra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Anyutól kaptam :) http://kepfeltoltes.hu/view/120417/DSC02967_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 http://www.hasznalta...t_liter-5296704 nekem teccik :) Miféle hölgytulaj mászkál 3.2-es signummal??? Mifelénk nem ilyenek az asszonyok!! Amúgy mennyit kajál egy ilyen? ...úgy nagyjából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Miféle hölgytulaj mászkál 3.2-es signummal??? Mifelénk nem ilyenek az asszonyok!! Amúgy mennyit kajál egy ilyen? ...úgy nagyjából... Hát oda van írva: nemdohányzó hölgytulajdonos... Igen, csak egy 40 kilós, szemüveges művészettörténész kislány használhatta ezt, a lesötétített üvegekkel... Ki veszi be még ezeket a hülye szövegeket? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Hát oda van írva: nemdohányzó hölgytulajdonos... Igen, csak egy 40 kilós, szemüveges művészettörténész kislány használhatta ezt, a lesötétített üvegekkel... Ki veszi be még ezeket a hülye szövegeket? :omg: Mosmér, anyu nem kaphat fóliát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Mosmér, anyu nem kaphat fóliát? Csak ha kissé csúnyácska szegény.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Mosmér, anyu nem kaphat fóliát? Hát persze, nemdohányzó anyu kérte a fóliát, hogy ne lehessen az autóban felismerni dohányzó aput. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts