GH Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Köszi. :) Akkor ezek szerint a Hu 46-os jó? Nemtom :) Nekem pl olyan kulcsom van amihez a HU100A-s kellene (2.kép) Egyébként én is filóztam rajta de mivel nekem van váltózár is így annak a kulcsa mellett már nincs értelme igazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Nemtom :) Egyébként én is filóztam rajta de mivel nekem van váltózár is így annak a kulcsa mellett már nincs értelme igazán. hát annak is egy bicsakot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Most szétszedjük a tartalék kulcsot (amúgy se jó annak a távirányítója) és megnézzük, mi van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Ja, és sikerült megszerelni a tolatófényt,már csak a légzsákvisszajelző kell és tökéletes!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Sziasztok! Ma a családba került egy Astra G, 2007-es évjárat, elméletben 90.000 kilométeres futásteljesítménnyel, Z16XEP motorral. Utóbbival kapcsolatban kérdeznék: a szerviz intervallumok között azt láttam, hogy ennél a típusnál 120.000 km van megadva. Rosszul értelmezem, vagy valóban kétszer annyit képes futni egy vezérlés szettel ez a motor, mint például egy X16XEL? A 120.000 km csak a szíjra érvényes, vagy a görgőkre és a vízpumpákra egyaránt? Más. Milyen olajat ajánlotok ehhez a motorhoz? Úgy látom, 5W30 a gyári ajánlás, 30.000 km-es intervallumokban cserélve. No, ez utóbbi gondolom egy vicc. Ez a motor nem szíjas, hanem láncos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Ez a motor nem szíjas, hanem láncos. Az más! ;) Ettől függetlenül vízpumpát gondolom, cserélni kellene időközben. A szerviz periódusokról találok valahol biztos forrást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Ez a motor nem szíjas, hanem láncos. nem nem :) G astra ba x12xe,z12xe,z14xep meg valamelyik olajkályha láncos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 A szerviz periódusokról találok valahol biztos forrást? Keress rá a freeze nevű fórumtárs profiljára, az aláírásában van egy okos kis táblázat asszem pont z16xep-re belőve Az kell neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2012 Ez a motor nem szíjas, hanem láncos. és 150.000 km a csereperiodusa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Köszönöm a segítséget! Letöltöttem Freeze profiljából az excel táblát, máris előrébb vagyok! Egyébként ezek az információk a kocsi gépkönyvében is megvannak, ugye? Sajnos a vásárolt példányénak nyoma veszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 korábban jött a mikulás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 jó fej ez a miki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 jó fej ez a miki :) piros szekérrel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 és 150.000 km a csereperiodusa Köszönöm a kiigazítást. Azt hittem az XEP -s motorok mind láncosak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 nem nem :) G astra ba x12xe,z12xe,z14xep meg valamelyik olajkályha láncos :) 1.7 szíjjas 2.0 láncos Ha jól emléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 1.7 szíjjas 2.0 láncos Ha jól emléxem. akkor saját olajkályha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 akkor saját olajkályha :) Nekem nincs olajkályhám, mert igen gazdaságtalan vele a fűtés. A garázsban van egy Siesta infra hősugárzó. Na abba való a PB. :D Amúgy Z17DTL szíjjas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Nekem nincs olajkályhám, mert igen gazdaságtalan vele a fűtés. A garázsban van egy Siesta infra hősugárzó. Na abba való a PB. :D Amúgy Z17DTL szíjjas. nem úgy értettem :) saját motorja az opelnak ,na így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 nem úgy értettem :) saját motorja az opelnak ,na így :) Ja, vagy úgy! Opelnek az a saját dízel motorja, amelyiket némi módosítás után éppen beleteszi. Alapoktól kezdve saját fejlesztésű nincs. Van Isuzu alapú és volt FIAT eredetű (a már megszűnt 1.9). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Lenne egy kérdésem: ki akarom cserélni a kulcsot bicskakulcsra (12 dollár az ebayen), de nem tudom, melyik fajta. Va nolyan, hogy HU 46, HU 100 A, HU 100 Y n 28, Hu 43..... honnan tudom, melyik ez? köszi Ha meglesz, küldj róla képet légyszi, meg hozd el Vadkertre... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 ha addig létrejön a biznic. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Ja, vagy úgy! Opelnek az a saját dízel motorja, amelyiket némi módosítás után éppen beleteszi. Alapoktól kezdve saját fejlesztésű nincs. Van Isuzu alapú és volt FIAT eredetű (a már megszűnt 1.9). egyről beszélünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 mert hipochonder vagyok ,és hetente körbe nézem hogy minden folyadék rendben van és nincs-e folyás valahol .... mit látok ma : és nem a kifújás a lényeg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 mert hipochonder vagyok ,és hetente körbe nézem hogy minden folyadék rendben van és nincs-e folyás valahol .... mit látok ma : és nem a kifújás a lényeg :) Az a csavar kissé ki van tekeredve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Az a csavar kissé ki van tekeredve. :) hát ezaz... az olajdekli csavarja ... most jöttem fel ,körbe néztem az egészet ... volt még egy laza a többin egy picit húztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts