Zachi Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Összevárnak általában több hónapot is akár, mert csak így rentábilis legyártatni a kártyákat... Én most a napokban hosszabbítottam... Én meg nem a kártyáért hosszabbítottam. ;) Amúgy pl. az Unix inkább adja a saját kedvezménykártyáját, mert ugyan elfogadja a MOTE kártyát csak sokkal több macerával jár nekik. A kedvezmény mindkét kártyára azonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Én meg nem a kártyáért hosszabbítottam. ;) Mi alapján jutottál arra a következtetésre hogy én igen? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Mi alapján jutottál arra a következtetésre hogy én igen? :blink: Ezt hol olvastad? Régebben annyi iratot kellett magunknál tartani, hogy megváltásnak tűnt a "kártyásítás. Manapság már kártyából is qva sok van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Év eleje óta valaki belépett az opel klubba? Ő megkapta a kártyát? Én januárban hosszabbítottam, meg is jött hamar. De akkor azt mesélte az illetékes, hogy valami grimbusz van az előállítóval. Már nem emlékszem pontosan hogy mi, de volt valami sz@rkavarás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Én januárban hosszabbítottam, meg is jött hamar. De akkor azt mesélte az illetékes, hogy valami grimbusz van az előállítóval. Már nem emlékszem pontosan hogy mi, de volt valami sz@rkavarás. :( Nekem január óta jön, de még nem ért ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Hol vagy Livi?? :D :D dobd fel a hangulatot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Hol vagy Livi?? :D :D dobd fel a hangulatot :) ahhoz ez kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 ki mire izgul :D :D nem, én nem izgulok livire :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 ki mire izgul :D :D nem, én nem izgulok livire :D :D Te hiányoltad nem én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Te hiányoltad nem én :D annyira csönd van hogy nagyon... látszik hogy hétvége van :) ilyenkor semmi... bezzeg hétköznap napközben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 annyira csönd van hogy nagyon... látszik hogy hétvége van :) ilyenkor semmi... bezzeg hétköznap napközben :) ha gondolod megbeszélhetjük hogy jó-e a magnatec 10w40 az autónkba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 ha gondolod megbeszélhetjük hogy jó-e a magnatec 10w40 az autónkba :) akarsz róla beszélni ?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 ha gondolod megbeszélhetjük hogy jó-e a magnatec 10w40 az autónkba :) És igen... a Magnatec kiváló választás... Castrol Magnatec-et minden motorba... sőt, a bicikliláncra is, meg a hajra is, zselé helyett... :) Különben bréking nyúz: tegnap megérkezett a MOTE-kártyám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 :wub: új fékbetétek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 :wub: új fékbetétek :) jujjdeszép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 jujjdeszép :D mint az új traktor :D jah és fel lett töltve a klíma + meg kapott új olajat a kompri :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 traktor?? fenyőfa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 traktor?? fenyőfa :D :) azt T uhuhu-től tanultam amikor mentunk az A zafival klímával 4 személlyel ,na akkor úgy gyorsultunk mint a fenyőfa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április14, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2012 :) azt T uhuhu-től tanultam amikor mentunk az A zafival klímával 4 személlyel ,na akkor úgy gyorsultunk mint a fenyőfa :) én meg ezt az opeltomitól loptam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 én meg ..... jó kis buszos kirándulás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Budapest decsodááás :) Asszem ideje volt cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Budapest decsodááás :) Asszem ideje volt cserélni... ez így ebben formában nagyon sz@rul néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/biztonsagtechnika/egyeb/nyestriaszto_spray_motip_400ml_1577849555.html mik vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 ez így ebben formában nagyon sz@rul néz ki :) asszem nem volt 1 éves... 15e km... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Amúgy megyek le cserélni a parkolóba... autóval szemben egy rosszarc támasztja a fa törzsét, nézelődik... Kicseréltem a szűrőt, már kissé kezdett rossz érzésem lenni, indulok felfele azt látom hogy 30m-el arrébb is van egy kollega egy székkel. Bevillant, hogy lomtalanítás lesz CSÜTÖRTÖKÖN - jóemberek már ma kiültek a placcra nehogy félreértés legyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts