astra 1 Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Most már igen! Jó kis EPC-s képek mindenféle alkatrészről, köszi! http://www.ketmolnarauto.hu/index_elemei/Page364.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Cseréltem izzót a szivargyújtóba... hát leszáradhatna a keze annak aki ezt ilyenre tervezte <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Cseréltem izzót a szivargyújtóba... hát leszáradhatna a keze annak aki ezt ilyenre tervezte <_< Miért is? :) Ha bármihez hozzá akarsz férni, mindig valami mást is meg kell bontani, ez egy ilyen dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Miért is? :) Ha bármihez hozzá akarsz férni, mindig valami mást is meg kell bontani, ez egy ilyen dolog. :) Mert az ott ettől függetlenül egy idióta konstrukció... VÉREMET ADTAM! :D (a nagy igyekezetben sikerült megvágnom magam a fém fedlapnak az élével) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Mert az ott ettől függetlenül egy idióta konstrukció... VÉREMET ADTAM! :D (a nagy igyekezetben sikerült megvágnom magam a fém fedlapnak az élével) Az LPG fogyasztásodat hackeld át, hogy külső link legyen.... ;) More/mileage ikon, és ott egy másikat tegyél be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Ojha: "Eggyel feljebb, a családi kompaktok kategóriájába lépve érdemes körülnézni az Astra F-ek környékén is. A tető és a hátsó sárvédőív brutálisan tud rohadni, az ECOTEC-motorok új koruktól zabálják az olajat (ami nem hiba, hanem jelleg), ez tény. De ha valaki együtt tud élni a pontatlan váltóval, a félméteres kuplungpedál-úttal, a hátat középtájt szétgyilkoló üléstámlával (sportszékek kivétel), a vezetőtől erősen jobbra eső, ferde síkú kormánnyal, a meleg, keserű levegőt szállító szellőzőrendszerrel, azoknak – tartóssági, fogyasztási és megbízhatósági alapon - jó választás. Olcsón fenntartható, üthető-vágható, a magyar utakat kivételesen jól bíró futóművű, sok-sok kilométert bíró gépek ezek." http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/03/25/300-am_van_mit_vegyek_elsore/2/#szoveg Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Ojha: "Eggyel feljebb, a családi kompaktok kategóriájába lépve érdemes körülnézni az Astra F-ek környékén is. A tető és a hátsó sárvédőív brutálisan tud rohadni, az ECOTEC-motorok új koruktól zabálják az olajat (ami nem hiba, hanem jelleg), ez tény. De ha valaki együtt tud élni a pontatlan váltóval, a félméteres kuplungpedál-úttal, a hátat középtájt szétgyilkoló üléstámlával (sportszékek kivétel), a vezetőtől erősen jobbra eső, ferde síkú kormánnyal, a meleg, keserű levegőt szállító szellőzőrendszerrel, azoknak – tartóssági, fogyasztási és megbízhatósági alapon - jó választás. Olcsón fenntartható, üthető-vágható, a magyar utakat kivételesen jól bíró futóművű, sok-sok kilométert bíró gépek ezek." http://totalcar.hu/m...lsore/2/#szoveg Azért szerintem ezek erősen túlzás kategória... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Azért szerintem ezek erősen túlzás kategória... Ne is törődj vele! Ez szórakoztató, bulvár szerű és nem mértékadó netes szaklap.Vannak márkák, mint az Opel is, amiket aTC többségében önjelölt "szakújságírói" ki nem állhatnak. Tehén meg véget nem érő romprojektek volánja mögül osztják az észt. Tisztelet a kivételnek, merthogy van köztük! Megértem én, hogy nem lehet mindenkiből Surányi Bandi bácsi, de akkor is. Miért akar boldog-boldogtalan a "médiaiparban elhelyezkedni".Nem véletlen, hogy több márka hazai importőre nem ad számukra teszt autót. Azokat szlovák "kollégáktól" kapják kölcsönbe. Én bírom, mert jókat szoktam röhögni néhány megállapításukon, értékelési szempontjukon. És viszonylag gyorsak, naponta többször frissítenek, gyakran náluk jelenik meg egy hír először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Sziasztok opel astra g 1.2 z12 xe motorm csörög vezérmű láncot cseréltek mert már volt benne 250000 km de továbra is csörög !!! Hidrotőkék lehetnek? Az oalajat is eszi4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Nem véletlen, hogy több márka hazai importőre nem ad számukra teszt autót. Azokat szlovák "kollégáktól" kapják kölcsönbe. Azért Dános Andrást, az Opel itteni igazgatóját nagyon tudták hypolni amikor tavaly vagy mikor gyorsan kellett kísérőautó a pontonmerci-projekthez és ő első szóra adott nekik egy Insigniát... akkor bezzeg az Opel volt a legnagyobb... érdekemberek ők nagyon, megfelelően értékes ajándékokért bárkiről tudnak szépeket mondani, ennek hiányában meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Ojha: "Eggyel feljebb, a családi kompaktok kategóriájába lépve érdemes körülnézni az Astra F-ek környékén is. A tető és a hátsó sárvédőív brutálisan tud rohadni, az ECOTEC-motorok új koruktól zabálják az olajat (ami nem hiba, hanem jelleg), ez tény. De ha valaki együtt tud élni a pontatlan váltóval, a félméteres kuplungpedál-úttal, a hátat középtájt szétgyilkoló üléstámlával (sportszékek kivétel), a vezetőtől erősen jobbra eső, ferde síkú kormánnyal, a meleg, keserű levegőt szállító szellőzőrendszerrel, azoknak – tartóssági, fogyasztási és megbízhatósági alapon - jó választás. Olcsón fenntartható, üthető-vágható, a magyar utakat kivételesen jól bíró futóművű, sok-sok kilométert bíró gépek ezek." http://totalcar.hu/m...lsore/2/#szoveg Sziasztok márkatársak! Nem akarok senkit sem megsérteni,de ezt a "Totalcart" megszüntetném úgy ahogy van.Ezek tudnak akkora ökörségeket írni,hogy az ember haja égnek áll. Nekem volt F astrám,és abszolút semmi bajom nem volt a váltóval (Pontatlanságra gondolok),egyhuzamban levezettem 435 km-ert (Veszprém-Mátészalka, Kocsord),és nem cseszte szét a hátamat az általuk emlegetett ülés,a hátsó sárvédő íveim sem rohadtak (igaz 7 évesen vettem az autót,lehet,hogy az előző tulaja már javíttatta,de ha nem,akkor meg pontos a diagnózis). Nem értem miért egy olyan autót próbálnak ki,ami esetleg tényleg odavan. Bocsánat,ha valakit megsértettem,nem állt szándékomban. :) Most jól "ki dühöngtem magamat" :) Azért BÉKE van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Ne is törődj vele! Ez szórakoztató, bulvár szerű és nem mértékadó netes szaklap.Vannak márkák, mint az Opel is, amiket aTC többségében önjelölt "szakújságírói" ki nem állhatnak. Tehén meg véget nem érő romprojektek volánja mögül osztják az észt. Tisztelet a kivételnek, merthogy van köztük! Megértem én, hogy nem lehet mindenkiből Surányi Bandi bácsi, de akkor is. Miért akar boldog-boldogtalan a "médiaiparban elhelyezkedni".Nem véletlen, hogy több márka hazai importőre nem ad számukra teszt autót. Azokat szlovák "kollégáktól" kapják kölcsönbe. Én bírom, mert jókat szoktam röhögni néhány megállapításukon, értékelési szempontjukon. És viszonylag gyorsak, naponta többször frissítenek, gyakran náluk jelenik meg egy hír először. Nah jó, én sem szeretem az F-el kezdödő autókat. Pl a Forddal sok negatív a tapasztalat, nem bírják a céges kocsik a strapát... És nálunk a kőolaj kutakhoz vezető utakat régebben Mitsubishivel járták, azokban 300-500e volt, és a motorja, és minden bírta. A fordok meg már új korukban is no commentek voltak, és volt amelyiknél 50e km-nél kiszakadt a futómű, meg a motorok elgyengültek, stb... Fordból ez kellene, semmi más. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Le van ülve a napokban a fórum nagyon. Tényleg mindenki a facebukkon trécsel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Le van ülve a napokban a fórum nagyon. Tényleg mindenki a facebukkon trécsel? meg privibe :D :D na mingyá írok neked egy jó hírt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Le van ülve a napokban a fórum nagyon. Tényleg mindenki a facebukkon trécsel? Facebookra naponta 1-2x ránézek, de én nem vagyok függő. valaki pl egész nap még telefonnal is... Meg munkahelyen is, hogy mit lehet ott annyit nézni, nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 meg privibe :D :D na mingyá írok neked egy jó hírt :) ha megírod hogy 7L-t fogyasztott a taligád akkor elátkozlak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 ha megírod hogy 7L-t fogyasztott a taligád akkor elátkozlak :D annyit imy szekere eszik csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Le van ülve a napokban a fórum nagyon. Tényleg mindenki a facebukkon trécsel? Na, ez a fakebúk! Nekem ugyan nem hiányzik! Már a ziwiwvel is tele volt a tököm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 annyit imy szekere eszik csak :) 7l-t? Na ne sértegess. :) Még annyit sem, ha nem számoloma benzint. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 7l-t? Na ne sértegess. :) Még annyit sem, ha nem számoloma benzint. :D bocs hogy élek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Sziasztok márkatársak! Nem akarok senkit sem megsérteni,de ezt a "Totalcart" megszüntetném úgy ahogy van.Ezek tudnak akkora ökörségeket írni,hogy az ember haja égnek áll. Nekem volt F astrám,és abszolút semmi bajom nem volt a váltóval (Pontatlanságra gondolok),egyhuzamban levezettem 435 km-ert (Veszprém-Mátészalka, Kocsord),és nem cseszte szét a hátamat az általuk emlegetett ülés,a hátsó sárvédő íveim sem rohadtak (igaz 7 évesen vettem az autót,lehet,hogy az előző tulaja már javíttatta,de ha nem,akkor meg pontos a diagnózis). Nem értem miért egy olyan autót próbálnak ki,ami esetleg tényleg odavan. Bocsánat,ha valakit megsértettem,nem állt szándékomban. :) Most jól "ki dühöngtem magamat" :) Azért BÉKE van! :) Nálunk is volt céges F. 340e km-nél hagyott cserben először. Szétesett a generátor. Bejártuk vele egész Európát széltébe-hosszába. Jó kis autó az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Nálunk is volt céges F. 340e km-nél hagyott cserben először. Szétesett a generátor. Bejártuk vele egész Európát széltébe-hosszába. Jó kis autó az. KÖSZÖNÖM! Inkább itt a fórumon érdeklődnének ezek a totálkáros mókusok,és aztán írnának véleményt... :)Szerintem az ilyen leírásokkal csak elriasszák a polgárt az autó vásárlástól,pedig ki lehet fogni elég normális autót (igaz sajna ez egyre ritkább) legyen az F, G vagy H astra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Év eleje óta valaki belépett az opel klubba? Ő megkapta a kártyát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Év eleje óta valaki belépett az opel klubba? Ő megkapta a kártyát? Asztnemtom, de a meghosszabbított sem jött meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Összevárnak általában több hónapot is akár, mert csak így rentábilis legyártatni a kártyákat... Én most a napokban hosszabbítottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts