Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

cseréltek neked ? ,nem csak takarítottak ?

most már csak valami jó vers kellene

mitom én :)

motortérben jártam

agr-t ganajásztam

szabad-e lezárnom

fúj de rossz :D

motortérben berháltam

agr-t dzsuváztam

kokszszal volt teli

szabad-e lazárni?

Elküldve

:o lassan csere

Mennyi Km van a kocsiban, hogy csere érett? Vagy én vezetek túl finoman? Pedig reggelente munkába menet állandóan kocsikat előzök, mert sokan tötymörögnek...

Vagy mert a gázt és féket együtt nyomod? :D

Elküldve

Mennyi Km van a kocsiban, hogy csere érett? Vagy én vezetek túl finoman? Pedig reggelente munkába menet állandóan kocsikat előzök, mert sokan tötymörögnek...

Vagy mert a gázt és féket együtt nyomod? :D

68e

és se betét se tárcsa nem volt még cserélve

a tárcsa az még ok a betéten kb 3-3.5mm van

Elküldve

már így vettem a kocsit :)

nekem is tecccik :)

Nagyon jól "fest" az tuti, de ahogy nézem a hátsó lámpáid világosak. A színre fújt kilincs meg léc meg az nJoy felszereltésgtől volt nem az meg sötétített lámpákkal. De javíts ki ha tévednék.

Elküldve

Nagyon jól "fest" az tuti, de ahogy nézem a hátsó lámpáid világosak. A színre fújt kilincs meg léc meg az nJoy felszereltésgtől volt nem az meg sötétített lámpákkal. De javíts ki ha tévednék.

mielőtt elhoztam a kocsit akkor kapott egy telifényt mert törve volt

Elküldve

Ez classic. Itt már nem volt sötétített lámpa.

Elküldve

a coupe-n fújt a küszöb műanyag is ??

Bezonyám... egyedül az első lökhárító alatti műanyag koptató nem, érthető okokból.

Más téma: A oszlop burkolatát szedte már le valaki? Vezetéket akarok elvinni alatta, ezért kéne, de az "Így csináld..." se túl bőbeszédű az ügyben, mindössze annyit ír hogy "húzzuk le"... :blush:

Elküldve

Bezonyám... egyedül az első lökhárító alatti műanyag koptató nem, érthető okokból.

Más téma: A oszlop burkolatát szedte már le valaki? Vezetéket akarok elvinni alatta, ezért kéne, de az "Így csináld..." se túl bőbeszédű az ügyben, mindössze annyit ír hogy "húzzuk le"... :blush:

az csak annyi ,patentos vagy bolhás :)

Elküldve

Jó de merre húzzam mielőtt eltörném? Felfelé vagy lefelé az A-oszloppal párhuzamosan, vagy hogy?

felülről próbálkozz

ugyan úgy van rögzítve mint a két oldalon alul futó műanyagok ...

az A oszlopba is van egy kábel csatorna (legalább is bal oldalt van ) és abba van bepattintva

Elküldve

Úgy tűnik rájöttem a párásodási problémám okára. Ma kivettem a kesztyűtartót, mert pollenszűrőt cseréltem, és észrevettem, hogy belsőlevegő állásban van a zsalu a ventilátornál. Mivel eddig hallhatóan működött (a zsalumotor hangját is lehetett hallani, és a ventilátor hangja is változott átváltásnál), közelebbről megvizsgáltam a dolgot. Kiderült, hogy működik az még most is, csak éppen pont fordítva, akkor váltott külső levegőre, mikor épp belsőre volt kapcsolva :o Hogy ez hogy lehet nem tudom, csak azt tudom elképzelni, hogy valamikor valaki valamit elkötött, mindenesetre most orvosoltam a problémát, és bízom benne, hogy eztán nem párásodok.

Elküldve

Úgy tűnik rájöttem a párásodási problémám okára. Ma kivettem a kesztyűtartót, mert pollenszűrőt cseréltem, és észrevettem, hogy belsőlevegő állásban van a zsalu a ventilátornál. Mivel eddig hallhatóan működött (a zsalumotor hangját is lehetett hallani, és a ventilátor hangja is változott átváltásnál), közelebbről megvizsgáltam a dolgot. Kiderült, hogy működik az még most is, csak éppen pont fordítva, akkor váltott külső levegőre, mikor épp belsőre volt kapcsolva :o Hogy ez hogy lehet nem tudom, csak azt tudom elképzelni, hogy valamikor valaki valamit elkötött, mindenesetre most orvosoltam a problémát, és bízom benne, hogy eztán nem párásodok.

Melyik típus, nem lehet, hogy eltörött már alapát, és rosszul rakta össze?

DV https://sites.google.com/site/opelccled/behr-delphi ezen kapcsolását érdemes megcsinálni. Nekem is tervben van...

Elküldve

Melyik típus, nem lehet, hogy eltörött már alapát, és rosszul rakta össze?

DV https://sites.google...led/behr-delphi ezen kapcsolását érdemes megcsinálni. Nekem is tervben van...

Delphi. Nem hiszem, hogy a mechanikus részét össze lehet úgy rakni, hogy változzon a tengely forgásiránya, bár nem szedtem még szét. Én inkább azt tartom valószínűnek, hogy elektromosan sikerült a polaritást valahol megcserélni.

Elküldve

Az előző Astrám annyira párásodott (hiába cseréltünk ki mindent), hogy vizes időben mindig klímázni kellett, télen is. :icon11:

Aztán egy fél év múlva elmúlt ez a probléma. Szerintünk eladás előtt nagyon sokat állt az autó, ez lehetett a bibi.

Más téma: jelenleg nincs tolatólámpám - illetve van, de egyik sem világít, az égők jók, tehát más lehet a gond.

Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a váltóban van valami kapcsoló, ami hátramenet kapcsoláskor kapcsolja a lámpákat, nem? Bocs a láma kérdésekért, nem vagyok egy nagy műszaki ember. :blush: A válókulissza kicsit lötyögős amúgy is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.